- iPhone topik
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- One mobilszolgáltatások
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Gergosz2 veterán válasz  lorcsi

üzenetére lorcsi

üzenetéreSzia! A hátizsák típusú kialakítás nagyon praktikus azonban több buktatója is van. Egyrészt nagyon kell figyelni, hogy milyen kialakítású az adott táska, a hát rész megfelelő stabilitással rendelkezik-e. Érthető módon ez fontos, hiszen senkinek sem hiszen egy rossz táska esetén könnyen lehet, hogy a hátaddal szépen megdolgozod a géped fed/hátlapját miközben viszed. Én is sokat gondolkoztam, hogy kéne eg yilyen kialakítású nekem is, de amire azt mondanám, hogy oké az olyan 20k magasságában van. Én jelenleg egy ilyen táskát használok: [link]. Magát a Samsonite márkát ajánlom, mert jó minőségű , tartós cuccokat gyártanak. 
- 

Sanya nagyúr válasz  lorcsi

üzenetére lorcsi

üzenetére16 lesz, most olcsó a ram, meg sok a ramslot a gépben. meg meg akarom csinálni hogy a chrome ramdriveból fusson, oda mentegesse magát, csak nem akar összejönni. már sikerült ramdrive progit szerválni, amit parancssorból lehet indítani, csak meg kellene oldanom, hogy odamásolódjon a chrome össze beállítása, cache etc, csak az kb 500-600 mega. valamint leállítás előtt végigszaladna egy script ami visszamásolja valahova. 
 lehet 2x közbe kellene iktatnom egy tömörítést is pl kimásoláskor illetve mentéskor.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Logitech Laser egér - Multi Device K380 Bluetooth Billentyűzet- Logitech Bluetooth Audio Adapter
- Precision 7670 27% 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A3000 32GB 1TB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Thinkpad E15 Gen2 15.6" FHD IPS i7-1165G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Akciós áron eladó ÚJ HP Dragonfly G4 /I7-1355U/16 GB/1000GB SSD/13,5"/FHD+/400nit/1 ciklus
- Lenovo ThinkPad P15v Gen 3 i7 12800H 16GB 256GB SSD
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781, 100% Akkumulátor
- ASUS TUF A15 FA507 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 1TB - Win - RTX 4050 - 2,5 év garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Pyttawrx
 Pyttawrx