- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- iPhone topik
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gergosz2
veterán
válasz
ElDiabloo #24223 üzenetére
Computer Imperium, Emag, Digiprime nem nagyon ajánlott kategóriába tartozik.
Sokan azért jutnak el hozzájuk mert egy adott gép és/vagy típus csak náluk kapható. Ez a szürkeimport eredménye. Jó Emag-on legalabb rendesen odaírják, hogy "Forgalmazza: Emag" vagy hasonló, meg oda is szokták írni, hogy nemzetközi billentyűzete van.
Innentől rajtad áll, hogy megveszed-e tőlük.
-
Permet Elek
senior tag
válasz
ElDiabloo #23094 üzenetére
740-840-940 kb. egy és ugyanaz. Ezen a low end szinten az az 1-2 fps+ kb semmit nem jelent. Én személy szerint nem is ajánlom ezen gépek játékra való használatát. De a napi szinten való nyúzásra sem. Max tárgykereső és nagyon kis teljesítményt igénylő játékokhoz. Mert hatalmas csalódás lesz egy asztalihoz képest, ugyanebben az árban. Még egy R7 260/GT750-is jobb választás asztaliba, mint amit ezek kipréselnek magukból. Viszont az az i3-as processzor semmire nem elég, netezésen, filmnézésen kívűl.
De van egy neked való topik, ahol kitöltöd a kérdőívet. 1hsz. Aztán felvilágosítanak, hogy napi használatra és jáiékoz vagy egy használt üzletit vagy egy értelmesebb gamert veszel, de az nem ez az árszint. [link]
Én eladtam az asztalim I5 3330, AMD 270x 8GB ram tavaly. 140-ért. Most elmebeteg használt és új árak uralkodnak. Vettem egy I7-es G56JR-t. És megvallom a gép hatalmas csalódás volt. Megvolt egy fél évig, de játékra nem használtam, mert katasztrófa volt, az asztalihoz képest.A mostani pár forintos hp asztalim, ugyan arra használom, mint a laptopot. Igaz nem hordozható.
-
szabonagyur
félisten
válasz
ElDiabloo #23091 üzenetére
Pont ez a baj, hogy sokra mész vele ha a gép minőségre gyenge mivel ha tönkre megy akkor nem lesz géped, de ha mondjuk hardveresen gyengébb de minőségre jó akkor van működő géped, de ebbe én nem akarok már beleszólni.
Amit tudok javasolni, tapogasd meg élőben a gépet, sokaknál ekkor jön a csalódás.
i5-el sem megy jobban, Youtube videó csak egy videó, én is tudok csinálni P2-es géppel FHD GTA5 futtatást...
-
szabonagyur
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kuponkunyeráló
- Kompakt vízhűtés
- Gyúrósok ide!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fotók, videók mobillal
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- E-book olvasók
- További aktív témák...
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Ahh! Dell Latitude 7430 "ÜTÉSÁLLÓ" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 Gen2 (8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!!!
- Új Dobozos Lenovo Yoga Slim 6i Gamer Procis Ultrabook 14" -35% i5-13500H 16/512 Iris Xe FHD+ OLED
- Új Dell Inspiron 14 5435 Ultrabook -50% 14" Bivaly AMD Ryzen 7 7730U 8Mag 16GB 512GB FHD+ IPS
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest