- Milyen okostelefont vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple Watch
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pityu89
senior tag
Az valami feature, hogy akkumulátorról használva nehezebben lehet bekapcsolni a laptopot (erősebben kell nyomni a gombot), míg hálózatról használva elég rápöccinteni a gombra és kapcsol is.
-
Pityu89
senior tag
válasz
person #28880 üzenetére
Nem is töltőre gondoltam. Itt ugye egy motort kötünk az USB-re. Tanulmányaimra visszaemlékezve azt gondolom, hogy egy motort közvetlen USB-ről működtetve, az történhet, hogy a szénkefés motor által keltett feszültség tüskék visszajutnak a tápegységbe, károsíthatják az alaplapot, más perifériát és a tápegységet is.
Csak a nagyon jól pufferelt kapcsolóüzemű tápok képesek tartósan elviselni egy szénkefés motor induktív terhelését. Aztán lehet, hogy ezek a hűtök már gondosan szűrve vannak, pont az ilyen balesetek elkerülése miatt. -
Pityu89
senior tag
Sziasztok!
Cserélt már valaki LCD-t úgy, hogy az 1366x768 ast FullHD-ra?
Van egy X550JX gépem. (tudom van olyan a borítása, mint egy tejfölösdoboznak, de otthoni használatra kiváló). Jelenleg 1366x768as kijelző van benne. Gondoltam, hogy kicserélném benne fullHD kijelzőre, mégis minőségi ugrás lenne. Itt láttam, hogy lehet is kapni.
Mit gondoltok, bevállaljam? Vannak tapasztalatok? Esetleg beszerezhető európából, vagy itthonról is ilyen kijelző?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Battlefield 6
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- MIUI / HyperOS topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- i5 HP Pavilion DV7 laptop
- Új Thinkpad X1 Carbon 10th, 14" FHD+ IPS, i7-1260P, 32GB, 1TB NVMe, ujjlolv, IR kam, gar
- Latitude 5420 27% 14" FHD IPS érintő i5-1145G7 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Lenovo Thinkpad X270, 12,5" FHD IPS Touch, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Dell Ltitude 7480, 14" FHD IPS Touch, I5-6300U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest