Új hozzászólás Aktív témák
-
Peterson_
addikt
Ezek valóban magas hőmérsékletek, szinte tuti, hogy ráférne egy tisztítás, pasztázás.
Az alján semmilyen biztonsági elem nincs, így szét tudod szedni.
A hűtés egyik csavarján van egy matrica, de nálam speciel elég trehányul lett felragasztva, így sérülés nélkül le tudtam szedni, és újra tudtam pasztázni jó kis mx4-gyel.Takarítani 2-3 havonta szoktam, így alapjáraton 30 fok körül megy minden, winyó caddyben 25 körül.
-
Gergosz2
veterán
A hátlap leszedéssel nem vesztek garanciát, hogy megnézzem mennyire poros a hűtő?
Elvileg nem szedheted szét, de egy darab matrica meg semmi hasonló sincs a hátlapra ragasztva. Én évente viszem tisztíttatni meg újrapasztáztatni. De előtte is szétszedtem mert SSD-t tettem bele.
-
Pocok256
veterán
Nem de minek lenne rajta windows úgyis tisztára gyalulva kapod vissza, szóval ennyi erővel nyugodtan formázva beküldheted. Munkagépként venni egy asus, multimédiás gépet meg badarság, én is ezt tettem, de ha tényleg fontos a melód akkor vegyél egy dell -t NBD garival és kész.
Ja és igen 1-2 hét mire fordul.
-
-
-
jófejsrác
senior tag
Tudom mire gondolsz, bizonyos programok mintha homályosabbak lennének mikor megnyitod őket - szöveg. Viszont ha játszol vagy teljes képernyős alkalmazást indítasz akkor nem tapasztalható. Én is furcsálltam mi lehet ez, de nekem csak akkor volt szembetűnő ha a laptopon néztem. Külső monitort használok ott nem jelentkezik.
Fene amit Gergosz2 linkelt arról nem is tudtam
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Ahh! Dell Latitude 7430 "ÜTÉSÁLLÓ" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 Gen2 (8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!!!
- Új Dobozos Lenovo Yoga Slim 6i Gamer Procis Ultrabook 14" -35% i5-13500H 16/512 Iris Xe FHD+ OLED
- Új Dell Inspiron 14 5435 Ultrabook -50% 14" Bivaly AMD Ryzen 7 7730U 8Mag 16GB 512GB FHD+ IPS
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX X570-E Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest