Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Johnny194
aktív tag
válasz
Gergosz2 #27149 üzenetére
azóta kicseréltem az ssd-t a hdd-re, és ott se működött, valami probléma volt vele.
épp válaszolni akartam, amikor egy órás szöszmötölés után újra felismerte a gép, úgyhogy Istennek hála minden adatom megvan (épp szakdoga írás közben omlott össze)most egyelőre működik, minden rendben. ha hazaértem max mehet harmadjára szervízbe egy év alatt
-
Johnny194
aktív tag
Sziasztok!
Nemrég jött vissza az ASUS N550JK-m kijelzőcseréből, de most a merevlemez kezdett el elég hangokat kiadni. A DVD lejátszó helyén van egy caddy-ben, a helyén pedig egy SSD van.
Most kaptam egy hardware fault-os BSOD-t, most pedig meg sem tudom nyitni a HDD-t, nem észleli a gép. Az SSD működik.
Valakinek van ötlete mi lehet a gond? Lehet a Caddy is hibás, vagy HDD gond van?
Még egy szervíz sajnos ki van zárva, pár hónapot külföldön vagyok, és szükségem van a gépre. -
-
Johnny194
aktív tag
Sziasztok!
3 hónapos ASUS N550JK notimnak új hibája jelentkezett.
A kijelző időnként gyönyörű zöldes színben pompázik. Tudja valaki, mitől lehet a gond? A videokártya kezd elszállni? -
Johnny194
aktív tag
válasz
szabonagyur #24090 üzenetére
Nem teljesen
Félig bedugva működött, teljesen nem. Miután megpróbáltam kitisztítani, kifújni, most teljesen bedugva is működik, ha éppen úgy forgatom és tetszik neki. Amúgy nem. -
Johnny194
aktív tag
Asus N550-essel volt valakinek gondja a jack csatlakozóval? Ha nem illeszkedik rendesen a jack, akkor a hang nem a fejhallgatóból jön.
Esetleg valaki házi megoldást tud rá? Nem akarok vadiúj géped egy jack miatt egybol szervizeltetni -
Johnny194
aktív tag
Üdv!
Asus N550-es gép kapcsán írok. Sajnos a WiFi nálam is rakoncátlankodik. Emeleten vagyok, onnan fogja a gép a földszinti háromantennás router jelét. Egy ideig tökéletesen működik az internet, de néha iszonyatosan belassul, és nem tölti be a weboldalakat sem. Ha ki- és bekapcsolom a WiFi-t, minden működik rendesen újra.
Más is tapasztalta ezt? Lehet ezzel valamit csinálni? -
Johnny194
aktív tag
Üdv!
Asus N550-nel kapcsolatban korábban írtátok, hogy az HDD caddy megsütheti az alaplapot. Ez mennyire igaz még, mennyire áll fenn ennek a veszélye?
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mobil flotta- ajánló keresés belépéshez
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Bundle topik
- Formula-1
- Autós kamerák
- Gaming notebook topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Azonnali mobilos kérdések órája
- További aktív témák...
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Dell Latitude 7320: i5-1145G7/16GB /512GB SSD/13"3 FHD, Touch, Matt/Win11 Pro
- HP Chromebook 14a-na0099ng :Intel Celeron N4000/4GB/32GB eMMC/14"FHD/Chrome OS
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS / 1 TB M.2 NVMe SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3077, 100% Akkumulátor
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest