- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Yettel topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- iPhone topik
- Apple Watch
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomi_Sci
őstag
válasz
buresz8 #26243 üzenetére
Az semmiképp sem normális ha bezáródik a program. Nekem a hőfok sem ugrál. Próbáld meg letörölni, majd hard-resetelni a laptopot. (kikapcs gomb 20 sec) Ezzel visszaáll alapra a két regiszter amibe ír, bár kétlem, hogy ez lenne a gond. Utána tedd vissza, meg mehet indítópultba is. Eset vírusirtó whitelist stb.
Szerk.: Illetve a profilban be lehet állítani a frissítési időközt, de nekem szép folyamatos 150ms-mal.
-
Gergosz2
veterán
válasz
buresz8 #26232 üzenetére
+ (#26233) szupersanyi
notebook fan control-t próbáljátok meg, ott be lehet állítani mikor kezdjen el pörögni. Most próbáltam N550JK-n, amin program alapból 75°C-ot állít be kritikus hőmérsékletnek. Ez azt jelenti, hogy 70°C-ig meg sem szólal a venti, áll, 5 °C-os hiszterézis van benne.
Most néztem meg, le van szedve az alja, és tényleg addig egy helyben áll. Elfelejtettem, hogy felraktam a progit és nem értettem, hogy miért túráztatja a rendszer ennyire hűtőventiket, előtte nem tette, szépen hűtött folyamatosan. Hát ez volt a baj
De sajnos a ti gépeteknél ez a venti búgás típushiba sajnos, elég sok tulajnak volt már vele gondja amit meg is osztottak velünk. Valaki szervizbe is vitte, de ott sem sokat tudnak rajta javítani. A fent említett progival legalább el lehet érni, hogy ne visítson egész végig.
-
Jona00
tag
válasz
buresz8 #26104 üzenetére
Én is kérdeznék, egy Asus N552 tulajdonosa lettem. Sok problémát megoldottam -köszönöm Windows 10, hogy ennyi munkát adtál nekem- , de maradt még 1, az pedig a gyári winchester. A gondom vele az, hogy a winchester felpörög, majd egy idő után leáll, felpörög és ezt folyamatosan, olyan mintha CD-ről néznék filmet. Filmnézés közben nagyon zavaró (kb. fél-1percenként csinálja) és pl. MediaPlayer alatt a film meg is akad (VLC alatt nem, máshogy bufferel?!) A kérdés garanciában kicserélik-e csak a winchestert (sztem az a hibás) vagy az egész laptopot el kell küldeni, illetve volt-e valakinek hasonló problémája?
- A legjobb az egészben az, hogy a winchester Hard Disk Sentinel programmal tökéletes állapotot mutat.
-
Bkrisz9
őstag
válasz
buresz8 #25997 üzenetére
Ha tudsz külön venni szerintem tedd meg gyárilag sokat kérnek érte, sajnos beszereltetni mindenképp hivatalos szervizben kell és számlát kérni nehogy elpattanjon egy patent és elvesszen a garanciád. Ha laptopszalonba veszed ott kérheted hozzá. Szerintem nem jössz ki drágábban mint a szervizes beszereléssel.
-
TheProb
veterán
válasz
buresz8 #25988 üzenetére
Szia!
3, ebből következően az 1-es pont is: i7 alapból felesleges szerintem laposba, főleg egy olyan házban mint ami ennek a gépnek is van. A meleg levegőt gyakorlatilag a monitorra fújja, még egy rendes hűtéssel rendelkező gép esetén is meggondolandó az i7, jelen esetben szerintem egyenesen öngyilkosság (a gép számára).
2. Nem kell félni, mehet rá bmelyik OS
4. Manapság már senki sem "cédézik", netről kell amúgy is mindig a legfrissebb drivert leszedni, ez W10 esetében történhet akár az win update által is.Szummázva, én nem merném megvenni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Precision 3480 27% 14" FHD IPS i7-1370P 32GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Precision 3580 27% 15.6" FHD IPS i7-1360P RTX A500 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Latitude 5530 27% 15.6" FHD IPS i7-1265U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Precision 5550 15.6" 4K+ IPS érintő i7-10750H Quadro T1000 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Új Latitude 5550, 15.6" FHD IPS, Ultra 5 135U, 16GB, 512GB NVMe, Magyar vbill, ujjolv, IR kam, gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged