- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Az FPS vesztést okoz...matrica maradjon csak, úgy teljes az összkép!
Nálam nincs zsírpaca meg semmi, max. por.
Mivel a laptop csak annyit van felhajtva (kijelző) mikor be van kapcsolva.
USB egér, bill. ami "koptatva" van, meg az OLED TV van használva, kijelző nem.
/max. ha viszem valahova, de mikor újra haza kerül, akkor egyből tisztítás van./
Eddig 2x vittem el ezt a vasat itthonról. -
Szia. Félre ne értsd teszteld már vezetékes egérrel, mert ugye ha eldobja, akkor hallani kellene a win hangot is, ami akkor van ha fel vagy le csatlakoztatunk vmit, ez itt nincs, annak pedig lennie kéne.
Ugyan ilyen UM5401-es notim van és ha mizgatom az lcd-t közben az egeret mozog ahogy kell a kurzor, meg akkor is ha megnyomom az USB-nél. Teszteld így is.
Vagy nézd meg másik új elemmel. -
szobbal
csendes tag
A Windowsnak is van valami kép élesség vagy is szövegélesség állítás. Csak már nem tudom hol. egyszer rábukkantam valahol unalmamban. Lehet a vezérlőpultnál. De nem emlékszem pontosan. Win10 volt az biztos, és csak támogatott programokat tud kezelni. A Chrome az nem az azt tudom.
-
-
Dhampir
félisten
Hirtelenjében pár cikk:
Hiba a Skylake processzorokkal
Azóta mindezt BIOS-frissítéssel orvosolták, de amint azt a tomshardware.com nyomán a Techkalauz írja:
Az ilyen hibák javításakor gyakori, hogy a visszaesés lép fel a teljesítményben, vagy nő a fogyasztás, de az Intel állítása szerint nem tapasztaltak ilyet a tesztelés során.
Mindezek ismeretében is egy kitudódottan hibás termékről van szó (ha AMD lenne, már szétalázták volna).
Szóval remélem, hogy még ilyen "aprócska", mikrokód-javítást igénylő hibája sem lesz az új Intel prociknak (vagy nem fogják kiszivárogtatni, ahogyan más gyártók sem hasonló esetben?)
-
Dhampir
félisten
Itt látható az X555DG szétszedése, és kibővítve némi bemutatóval.
(#27103) Bkrisz9
Na, majd adnak nekünk az "üzletisek", habár majdnem minden üzleti gép-hívő "suttyomban" consumer gépeken játszik.
-
Dhampir
félisten
Talán a vékonyítás ára az, hogy egyre kisebb cellás akkuval, és nem egykönnyen eltávolítható módon beszerelve vannak ezek a gépek.
Az X555DG csak két cellás akksit kapott. A memória slotokhoz egy kis ablakon keresztül könnyen hozzá lehet férni, a többi valószínűleg a szerviz hatásköre marad.
A Lenovonál a porszűrő betét fojtja le a gépet. Az Y700 esetében csupán 11 darab csavart kell eltávolítani ahhoz, hogy akárcsak memóriát bővítsen a felhasználó.
-
Dhampir
félisten
Sokféle jól felszerelt típusú noti nem jut el hazánkba.
Más:
Láttam, hogy FX-8800P procival van szerelve az Asus X555DG. Ideáig csak a Lenovo jutott el, de jóval drágábban, és optikai meghajtót sem adnak, az Asusban az is integrálva van.Az X555DG zsanér megoldása nekem tetszik, kicsit a Lenovo Y szériára emlékeztet. Elmentem egy boltba megnézni, de nem volt hasonló gép, csak a hagyományosan két forgópántos zsanérral szerelt típusok.
A hűtés nagyon érdekesen van megoldva az Asus X555DG esetében, felfelé fújja a meleg levegőt, talán a kijelzőre. Azt nem tudom, hogy ez okozhat-e később problémát.
-
HoaryFox
őstag
Nem nagyon szoktak variálni 1 típuson belül, szóval 99%, hogy ugyanott találod meg a dolgokat
Más: Hát, ennyi volt az Asus laptopos pályafutásom, elbúcsúzott a G56JR, most már az asztali PC-sek táborát erősítem, de azért még itt leszek, hátha még ki tudok segíteni valaki múltbéli tapasztalataimmal
-
Kovács84
aktív tag
Nézd meg a német notebook check oldalát, ott a Geforce 7300-as 56 vagy 57. hely birtokosa a benchmark listán az x2300-as pedig a 60. helyen áll. Az a baj, hogy jelenleg 200e alatt nincs az Asusnál (vagy csak én nem láttam) olyan kép amiben 2 magos proci van és jó videokari.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Argos: Szeretem az ecetfát
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- ASUS TUF Gaming A15 FA506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB - RTX 3050 -3 év gari
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest