- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Sony Xperia 1 VI - egyből hat
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Netfone
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
konyi79
addikt
válasz
Sebibalu #26824 üzenetére
Csak óvatosan, én UX501-el beszívtam. Gyárilag 256-os konfigot vettem, kiderült abban nem sm951 van, hanem sata x300s. Vettem bele egy 950pro 512-t és nem látta. Persze mikor az x300s-t kivettem, már sejtettem baj lesz, ott volt alatta egy aranyos matrica: only sata3
Szóval típuson belül nem egyeznek meg az alaplapok. Csalóka, mert a slot-ban csak 1 kivágás volt, de mégsem támogatta. -
válasz
Sebibalu #26818 üzenetére
Mondjuk ilyen árkategóriában, ez egyáltalán nem nevetséges, hanem inkább szégyen...(nehogy személyeskedésnek vedd, mert nem annak szánom, nyilván ez nem a Te hibád).
Sajnos az Asus alább adta a minőséget (nem mostanság, hanem úgy 10 éve), mert egy 10 éves Asus lapos az rendben volt(meg van is, mert a mai napig mennek, max 1 aksi csere oszt kész), de mostanság semmi pénzért nem vennék (és ügyfeleknek sem veszek) Asus-t...
Pl az X55x szériából ha nem hoznak hozzám évente 50-t, akkor semennyit, tipikusan billentyű gonddal.. Van olyan modell, ahol lehet a bill-t cserélni külön, de valahol meg repül az alaplap egyben ( az meg gari nélkül nem éri meg egyes modelleknél)... -
Titmouse09
aktív tag
válasz
Sebibalu #26808 üzenetére
Úgy tűnik ez a port egészséges.
Ezt találtam, sajnos úgy néz ki a hiba nem egyedi. Ők nem tudtak vele mit kezdeni.
Esetleg ha valaki itt megerősíti hogy ilyen géppel megy neki a gigabit, akkor lehet egy rossz széria darabját fogtad csak ki, pl az egyik érintkező nincs rendesen beforrasztva, vagy ilyesmi.Úgy látom elég nagy minőségbeli szórásról írnak külföldi fórumokon, valószínűleg ez sem sw hiba.
-
-
válasz
Sebibalu #26798 üzenetére
1. Legújabb BIOS legyen fent (egyes ROG-oknál a BIOS-ban is állítható a NIC sebessége)
2. Egyes router-k (vagy épp szolgáltató "modemje") nem támogatja a Gigabit Duplex-t (amúgy sem lehet "sima" half duplex, hanem csakis Full Duplex), szóval állítsd át 1Gb/s Full Duplex-re
3. Az újabb Cat5 kábelek bekötését nem minden gigabit NIC tolerálja maradéktalanul(az első generációs Cat5 kábelek meg nem is tudnak 1Gb/s átvitelt), egy Cat5E kábellel kellene próbálkozniUI: Az is segíthet, hogy pl egy Live Linux-ról (legújabb Ubuntu vagy Mint pl) beboot-olsz és próba, mert ha Linux alatt hasít a LAN, akkor a Windows-os driver-l van a gond (vagy magával a Windows-l), ha meg Linux alól is lassú, akkor a fent leírt 3 pont hozhat megoldást.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Kuponkunyeráló
- Adguard Premium (Android, PC és egyéb rendszerekre, valamint böngészőkhöz)
- Battlefield 6
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Ez a mondat angolul?
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3087
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3146
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest