- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Redmi Watch 5 Lite - filléres fitneszfelügyelő
- Szinte játékpénzért megvehető a Honor Play 10C
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Cimbee #26790 üzenetére
Kösz a választ!
Sajnos nem erről volt most szó, bár az igaz, hogy ismerősömnek szifonja van, de én egy android 5.1 és 6.0-ás telóról is próbálkoztam (sőt ilyen igazi békebeli buta telóról is), de tegnap nem ment sehogy.
Írtam panaszt, ma már ment minden, minden telóról.Az RMA-val kapcsolatban (csak azért osztom meg az infót, hátha más is belefut), megváltoztatta az Asus az űrlapot és a külföldi szerveren keresztül kapcsolódik. Ez annyit tesz, hogy kis települések (meg kb a Magyar települések 80%-a) nincs benne, ezért nem fogadja el az adott irányítószámokat. Annyit kell tenni, hogy a hibaleírásnál is add meg a szállítási címet(itt viszont pontosan), majd amikor az elszállítási címet kéri az űrlap, ott az adott településhez legközelebbi nagyváros irányítószámát kell megadni(pl most cimbim egy somogy megyei kis településen él, de 7400-at megadva, Kaposvár lett megjelölve), aztán ezt majd a hibaleírásban megadott címre és isz-ra javítják az Asus Magyarországnál...
Még1, kösz a segítőszándékot!
-
Titmouse09
aktív tag
válasz
Cimbee #26780 üzenetére
Eléggé hasonló probléma lépett fel havernál is a héten (asztali géppel).
Volt minden, driver csere, win reinstall, minden. Aztán addig nézegettük, míg kiderült, hogy a Realtek HD Audio Manager valami iszonyat módon meghülyül és kb kiakasztja a gépet. Üresjáraton képes volt felcsavarni a VGA fogyasztását 40W-ra. Kilőtte a feladatkezelőben és megnyugodott a VGA, rendesen mentek a játékok is utána.Bár amit leírtak előttem, azzal teljesen egyet tudok érteni, de egy próbát megérhet ennek is utánanézni.
-
Bkrisz9
őstag
válasz
Cimbee #26783 üzenetére
Sajnos megszivtad. A milyen notebookot vegyek topicban ezt magyarazzuk az embereknek de nem ertik meg. A GL egy atcimkezett teli muanyag vacak semmi koze a ROG-hoz es a G szeriahoz. 4 magos i7 egyenesen ongyilkossag bele ahogy tapasztalod is. Szerintem passzold el es vegyel egy sima G-s asust vagy Dell 7559-et (kb az egyetlen 15-os gep ami le tudja huteni a 4 magos i7-et, mondjuk a nyari melegben egy szobaban lehet az is megizzad).
-
Gergosz2
veterán
válasz
Cimbee #26612 üzenetére
Én a helyedben megpróbálnám media creation tool-lal csinálni a telepítőt. Én mindig ezt szoktam használni, mert legújabb frissítéseket tartalmazó kiadást szokta leszedni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkpad L560 & L570 T440P T540p T430, T420 T410 eredeti akkuk
- Dell Latitude 5430 12. generációs i5, 16GB RAM, 512SSD Kiváló ár/érték
- Lenovo ThinkPad T490s - i5 8365u I 16GB I 256GB nvme SSD I 14" IPS FHD I HDMI I Cam I W11
- Dell Latitude 9410 i7 / 15GB RAM / 512GB SSD 2in1 érintőkijekző Profi gép, kedvező áron!
- Lenovo Thinkpad P72 17.3" Intel XEON E-2186M 6 mag Quadro P5200 16GB, 32GB RAM 2TB NVME SSD
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Állapot: 10/10 6 hó jótállás!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440P - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080TI 12GB ZALMAN I3 NEO GIGABYTE 850W
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest