- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Heteken belül ár/érték bajnokot avat a Poco
- VoLTE/VoWiFi
Új hozzászólás Aktív témák
-
konyi79
addikt
válasz
auth.gabor #26630 üzenetére
Ebben BGA tokozáson ül a proci, nem is engedi az Asus 80C főlé, ott elkezd throttlingolni, Aida szerint mikor néztem stabilan kitart 2,7-2,9GHz között valahol a 4 mag, szóval nem vészes, persze csak procit terhelve. Ez a hőmérséklet nem hinném gondot csinál. Én néha képeket dolgozok fel csoportosan, olykor videókkal nyűgölök, de ebből a szempontból tényleg nincs gond. Korábbi laposom Ivy i7-tel 105C-is elment, köszöni jól van azóta is. Szóval én nem féltem őket, 3-4 évnél tovább meg nem akarom használni.
Ezek a gombok meg... rengeteget dolgozok táblázatokban. Halálom. nem is értem, erre is simán elférne. Egyébként az összes Asus gép ilyen.Ha egy-egy folyamat ennyi adatmozgást eredményez, ügyelj a meghajtóra is. Amelyik nem gyárilag PCI-e 4x meghajtóval van szerelve, az nem is kezeli, azok SATAIII only M.2 kompatibilisek, más az alaplap. Ekkora írás-olvasás művelethez meg lehet már hasznos lenne a gyorsabb interfész. Bár az512-es SSD-vel szereltekben meg sosincs HDD (Sőt, a kissebbekben a wifi is csak n-es --köszönjük Asus) Bár, ha kiesett a típus, akkor ezek nem lényeg neked, de lehet a dolog érinti a nagytesókat is.
-
konyi79
addikt
válasz
auth.gabor #26624 üzenetére
Értelek én, meleg. Csak ott nem fogod, azon a részén nem is érsz hozzá, meg ennyire felmelegedjen nem is tudom mit kell csinálni vele..
Na mind1, nem rábeszélni akarlak, messze nem tökéletes gép ez, sőt.. Csak nem ez a hibája, én pl sokkal inkább a hülye ezüst gombjait rühellem. Meg a 2/3 szélességű numerikus padot, munkára valami eszméletlen kreténség ilyet belerakni. -
konyi79
addikt
válasz
auth.gabor #26622 üzenetére
Lehet, a másik hűvösebb, nem azt mondtam ennek van a legjobb hűtése. Azért csak ultrabookról beszélünk, ebből a szempontból nem biztos egy 17-es gép a megfelelő összehasonlítási alap. Mobilitás szempontjából közel két véglet. Viszont az sem igaz, amit mondanak sok helyen, teljesen lefojtja az i7-et a gyenge hűtés. Egyébként a csuklótámasz alatt a sima SSD modellnél csak akku van, szóval ott nem meleg. A levegőt a billentyűzet felől szívja, szóval nemigen melegszik fel az aluház, talán a zsánernél csak, mikor terheled, oda fújja a meleget. Az alja még felül középen, ahol melegedni tud.
Az IPS figyelmeztetés ha nem volt érthető, a UX501-re vonatkozott. -
konyi79
addikt
válasz
auth.gabor #26618 üzenetére
Bár én nem játszok, szerintem teljesen rendben van a UX501 hűtése. Ha jórészt a CPU-t terheled, akkor pedig főleg. A fenti kritériumoknak megfelelő gépet pedig -főleg ezen az áron- nem fogsz más gépet kapni. Van HDD-s változat is, csak azt nálunk nem forgalmazzák, külföldről kell beszerezned. Ellenben akkor az akkud is kisebb lesz, bukod a jó üzemidőt.
Azt viszont vedd figyelembe, a skylake meghozta a TN panelt a gépbe, csak a haswell-es jött mind IPS-el.(#26619) Gergosz2
Nekem is simán megy USB3-al, decemberben is ment. -
Gergosz2
veterán
válasz
auth.gabor #26617 üzenetére
Én is tavaly raktam fel a windowst, akkor sem volt ilyen gondom.
-
Gergosz2
veterán
válasz
auth.gabor #26615 üzenetére
Azért ebben nem lennék olyan biztos, mert az N550JK-ban csak USB3 port van és mégis sikerült felraknom pendrive-ról a windowst.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6440HQ(Fizikai 4x3,5Ghz)8-16GB,Vil.bill,256-512GB SSD,Jó akku
- 14" ACER SWIFT 5 (970 gramm!)Érintős 14,1"FullHD IPS,8.gen.core i5,Vil.bill,16GBRAM,512GB SSD
- Acer 15,6",core i3,IntelHD+GT 940MX VGA,8-16GB RAM,SSD,szép állapot,W11
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged