- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tuomas
addikt
Ugyebár ezek nem csak 1 adott fordulatszámon tudnak pörögni, ha kell jobban felpörög, ha nem kell, akkor alacsonyabb fordulatszámon megy, ha abszolút nem kell, akkor meg ki is kapcsol, passzívan hűt, csak a hőelvezetés elve alapján a hűtőbordákon keresztül, aminek nagy szerepe van a pasztának, mert ugye az viszi át a hőt a CPU fedele és a hűtőbodra között.
A hőmérsékleti értékek meg inkább alacsonyak, mint magasak, 39 fok az édeskevés, nyáron a napon melegebb van.
Érdemes lenne terhelés alatt is megnézni, mondjuk pár nyitott böngészőablak, meg youtube videó stb, hogy akkor mennyire megy fel a hőmérsékleti érték. -
Tuomas
addikt
Első körben a hőmérsékleti adatokat kéne megnézni. Egy új ventillátor halkabb is a kevesebb rárakódott por miatt, valamint mivel újra lett pasztázva, a hőelvezetés is javult, ezért elképzelhetőnek tartom, hogy most azért tűnik fel, hogy nem megy, mert a régi többet ment, mivel jobban felmelegedett a gép.
-
Soybex
őstag
Hülyén fogalmaztam meg a mondatot. NEM akarok 940m +i3-at .
Volt k-s szériás laptopom 3 évig ( K55n ) ugyan azok a problémák jelentkeztek nála amit itt a forumon az X szériáról rebesgetnek. A hűtőbordák külső részei lepattogzottak, némelyik billentyűzet ki be járkált, melegedési problémái is voltak. Annó 220k-ért vettem , szóval ezért nem hiszem hogy ennyire lényeges az anyagösszetételes-hűtéses dolog , mert mindenhol jelentkezhet.
-
-
SMartin-HU
tag
Tényleg ajánlott. Én is ajánlom, mert ár/érték arányban jelenleg az egyik legjobb vétel.
(Az én konfigom jelenleg: ASUS K501LX DM116D, i5, 8GB RAM, 1TB HDD + Intel M.2 SSD 240GB, nVidia GTX 950M 2GB)
Viszont akkor is konstrukciós hibának tekinthető, hogy egy 37-41°C-os gépben a hűtő ha kell, ha nem, akkor is megy. A hangjáról nem is beszélve.... többen vagyunk egy irodában és első nap megállapították, hogy ez a leghangosabb gépünk.
A szervizben javítás után kérdeztem mi van ezzel és csak annyit mondtak, hogy szokjam meg... ez ilyen.
Az egyik fórumos kolléga megoldotta egy külső programmal, amit már belinkeltek előttem. Azzal be lehet szabályozni, hogy ne fújjon állandóan. De ügye ez nem gyári megoldás, tehát ilyen a konstrukció.
-
SMartin-HU
tag
Én az elsők között vettem meg a K501LX-et. 8GB Ram, i5, nVidia GTX 950M
Nálam meghalt a komplett hűtőrendszere.... cserélték és még az árát is visszatérítették (úgyszintén én voltam az első a fórumon, akinél működött az Asus bizalom programja).
Elég sokat szívtam vele, és napokig ez volt a téma.
-
Gergosz2
veterán
Note: These software drivers are generic versions and can be used for general purposes. However, computer original equipment manufacturers (OEMs) may have altered the features, incorporated customizations, or made other changes to the software or software packaging they provide. To avoid any potential installation incompatibilities on your OEM system, Intel recommends that you check with your OEM and use the software provided by your system manufacturer. Intel and the computer's original equipment manufacturer (OEM) may not provide technical support for some or all issues that could arise from the usage of this generic version of software drivers.
Röviden: A laptop gyártó dönti el, hogy a gyárit vagy csak sajátot enged telepíteni a gépre.
Ettől függetlenül fel lehet rakni : [link]
-
Tomi_Sci
őstag
Akkor nem tudom, Google jócskán dobott találatot hiányzó menüre.
Egyébként nálam is így néz ki, minden a legfrissebb.
-
Tomi_Sci
őstag
Ez érdekes. Számomra nála van az anomália
Pl. ha beállít valami nem 3D-s opciót, akkor az csak akkor lesz érvényes ha bekapcsol a diszkrét GPU? Beállítok egy színprofilt, és ha ki-be lépek SolidWorks-ből akkor összevissza kapcsolgatja?Milyen OS-en van ez? Legfrissebb driverek? (Intel, NVidia)
-
szaboi6512
őstag
Szia!
Én Ilyet vettem bele benne maradt a hdd .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Ahh! Dell Latitude 7430 "ÜTÉSÁLLÓ" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 Gen2 (8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!!!
- Új Dobozos Lenovo Yoga Slim 6i Gamer Procis Ultrabook 14" -35% i5-13500H 16/512 Iris Xe FHD+ OLED
- Új Dell Inspiron 14 5435 Ultrabook -50% 14" Bivaly AMD Ryzen 7 7730U 8Mag 16GB 512GB FHD+ IPS
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest