- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Telekom mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Sony Xperia 1 VI - egyből hat
- Netfone
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mkbla
senior tag
Úgy néz ki megoldottnak lehet tekinteni a problémát, ahogy én látom a hűtés probléma okozta a kikapcsolást. A legegyszerűbb megoldás az ,hogy nem hajtom le a laptop fedelét, ugyanis ebben az esetben nem kapcsolt ki, 3-4 óra játék után sem. Leteszteltem, Valley benchmarkkal, Furmarkkal, Intel burn testtel, amikor igy minden ment egyszerre a processzor 96-97 fokon simán elketyegett a gép, amint lehajtottam nem kellett 5 perc és már le is kapcsolt... Ami viszont furcsa az egészben ,hogy emlékeim szerint eleinte ,amikor még a 8.1-gyel használtam nem volt ilyen gond h laptopfedél le v felhajtva...
Mindenesetre, most fel van hajtva ha játszom és nincs probléma -
Gergosz2
veterán
Mi az a DR3? Meg a honozás?
Az X széria amúgy sincs a toppon, ezt sajnos tudjuk. A hűtése elég bajos szokott lenni, bár lehet egy kör garanciáztatást megérne a dolog. Bár akkor is melegedni fog, de sanszos, hogy valami más bibi is van nálad.
Én a helyedben, ha nemrég vetted a géped, visszavinném és vennék helyette egy másikat, mert ez borítékolható, hogy nem lesz jobb, főleg, ha elkezdek szerelgetni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Diablo IV
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Rövid videón az új Virtua Fighter játék
- Jön az Ashes of the Singularity 2
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Nincs kill switch az NVIDIA chipekben
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Xiaomi Redmi Note 9Pro 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB / 1TB SSD
- Lian Li HydroShift LCD 360R/TL AIO vízhűtés eladó!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest