Új hozzászólás Aktív témák
-
tillatrilla
senior tag
Sziasztok! Asus X54 C laptopon eddig win7-et használtam,most win 8.1 van rajta. Minden szükséges drivert felraktam,amire gondoltam,de egy dolog számomra hiányzik. Eddig amikor bedugtam/kihúztam a töltőt,megjelent egy ikon a kijelzőn. AC Mode/Battery mode. Most ez sajnos nincs. Melyik driver hiányozhat?Tudom,hogy ez csak egy +nyalánkság,de hiányzik.
Köszi a segítséget előre is! -
tillatrilla
senior tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni a következő dologban. Van egy Asus x5dij laptop.
A lányom valami Star Stable lovas játékot szeretne rajta játszani,de hibaüzenet miatt lehetetlen.
Arra hivatkozik a gép,hogy ezt a játékot valami Open gl3-al lehet használni,és a lapos csak open gl2-vel rendelkezik.Orvosolható ez a probléma,és ha igen,mi a menete?
Eléggé fontos lenne,már csak a lányom miatt is.
Köszönöm előre is!! -
tillatrilla
senior tag
válasz
TeeJay #28711 üzenetére
Szia!
Éppen ez miatt kérdeztem
Van egy utángyártott tápom itthon,az valami Akyga AK-ND-01-es típusú. Persze,hol készülhetett volna máshol,mint ,,Made in China" Alig találni valamit,ami nem ott készül.... Jó minőségű,nem melegszik,jó a csatlakozója is. Ezt a fajtát találtam itthon is a neten,persze azért nem ezerpárszázért. Körbenézek itt az aprón. Köszi a választ!! -
tillatrilla
senior tag
Sziasztok!
Tönkre ment a laptoptöltőm,jobban mondva megtört a vezeték a csatinál,és raktam rá másikat.Persze,nem olyan minőségi csatlakozó,mint amit a gyárban rátesznek,hanem valami gyengébb 100ft-os vacak. Méretre azonost vettem,de melegszik elég jól,ha rádugom a gépre. Néztem egyet,ami feszültségre,teljesítményre azonos: [link]Meg szabad ezeket venni? Már úgy értem,hogy sokat vásárolok az oldalon,de lehet bízni a technikai paraméterek megfelelősségében? Asus x54c,illetve x5dij-hez lenne.
-
tillatrilla
senior tag
válasz
szaboi6512 #28691 üzenetére
Felraktam,most annyit változott,hogy nyitott kijelzőnél,ha lejár az idő,képernyő kikapcsol,majd valamelyik gomb nyomásra elindul a rendszer.Viszont kijelző lecsukása,és felnyitása után power led villog,majd elalszik,hdd kattanva leáll,és csak a Num Lock led világít. Csak aksi le,majd vissza segít.
Alvó,vagy Hibernált módból nem ébred fel.Most átállítottam,hogy fedél lehajtáskor nincs művelet,vagy kapcsoljon ki...
Kíváncsi leszek,most mit lép a gép. -
tillatrilla
senior tag
válasz
szaboi6512 #28689 üzenetére
Ezt rátehetem win7 64-re?
-
tillatrilla
senior tag
Sziasztok! Asus X5DIJ laposommal az a bajom,hogy ha a beállított időt túl lépve,vagy a képernyőt lehajtva,majd felnyitva használni szeretném a gépet,nem reagál semmire.Sem tapi padra sem gombokra.
Ilyenkor aksi kivesz,majd vissza... Innen a win normál módú inditása ablak jelenik meg,ott enter,és megy a gép.
Van egy x54C-m is,azzal semmi baj.Ezért az összes energia gazdálkodási sémát ugyanúgy állítottam be pontosan az x5dij-en,mint az x54c-n. Nincs alvó mód,csak képernyő kikapcs.
És mégsem jó valamiért. Ha kikapcsolja a képernyőt a rendszer,nem bírom életre kelteni a billentyűzettel.
Mi lehet a hiba oka? -
tillatrilla
senior tag
válasz
Titmouse09 #28638 üzenetére
Szia!!
Óóóó,hogy az a...én meg mióta kinlódok már vele.A srác aki küldte,azt mondta,2 Gb. Ezt megszívtam.
-
tillatrilla
senior tag
válasz
tillatrilla #28631 üzenetére
-
tillatrilla
senior tag
-
tillatrilla
senior tag
Sziasztok! Asus laptoppal ( X5DIJ) az a gondom,hogy fordított képet ad a kamerája skype-on is,meg a life frame progival is. Asus virtual camera settingsben sincs olyan lehetőségem,hogy fordítani tudjak a képen. Valaki tud segíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest