- Honor 400 Pro - gép a képben
- Netfone
- One mobilszolgáltatások
- VoLTE/VoWiFi
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
person
senior tag
válasz
Create. #28883 üzenetére
Ha elfelejtem bekapcsolni a ventit akkor kb. 20-30 perc játék után leveszi a teljesítményt, FPS a felére zuhan.
Ha bekapcsolom semmi gond, több órás játék alatt sem.
Ahogy steelsec is írta valószínűleg gépe válogatja,és nekem lentről szív.
Először mikor túlmelegedést tapasztaltam csak felraktam a szélét egy könyvre és egy régi proci ventit mellé tettem, hogy fújjon be alá, ellentétes oldalra mint ahol kifújja a gép a levegőt, már az megoldotta, eztán vettem padot, mégis csak kulturáltabb. -
steelsec
aktív tag
-
habmalac
tag
válasz
Create. #28801 üzenetére
Ha ezt bele dugom az usb-be akkor több sávszélességet fog látni a laptop? Bocsi a gyagya kérdésért de ez nem az én szakterületem.
Nem kell feltétlenül kábeles, jó a wifi is ha azzal többet lát. Most az a tapasztalat a jelenlegi nettel, hogy kábelen keresztül jobb értékeket mérek a seedtest oldalon. Jól értem, hogy ez egy külső hálókártyaként működik?
-
válasz
Create. #28801 üzenetére
Azt elfelejtettem, hogy ezek wifi-t fognak, nem tudom, hogy neked kábellel kell-e mindenképpen.
Ha új laptopot vennél akkor meg az legyen írva, hogy gigabit lan, 10/100/1000mbit/sec.Igen, annak a sávszélével kell tudnod letölteni, csak azzal kapcsolódj a hálózathoz (ne a netbook hálókártyájával). Viszont a routernek is tudnia kell hozzá leadni, de szerintem az fogja tudni.
Igen az egy külső usb csatlakozású wifi képes hálókártya.
-
tillatrilla
senior tag
-
steelsec
aktív tag
válasz
Create. #28623 üzenetére
Bios frissitest tobbnyire nem azert adnak ki mert jobb lesz a teljesitmeny vagy valami hanem mert valami hiba derult ki es azt javitjak. A bios frissites kicsit rossz elnevezes mert inkabb bugfix mint frissites.
Akkor szokas elvegezni ha a leirt hibaid vannak amire epp javitast ad a verzio.
-
Gergosz2
veterán
válasz
Create. #28621 üzenetére
OMG, BIOS-t csak akkor érdemes frissíteni, ha minden mást megpróbált az ember, vagy a gyártó direkt szól, mert például valami durva bug van benne (érdemes csak a nemrég a DELL-re gondolni.) Ellenkező esetben nem ajánlott, mert sokkal nagyobb kárt csinál vele az ember, mint hasznot.
-
Benir8
senior tag
válasz
Create. #28595 üzenetére
Húha.
Tavaly októberben vettem meg ezt a laptopot, pasztázni nem fogok mert ezt a lapost Laptopszalonnál vettem meg, szeptemberben viszem vissza éves karbantartásra. Megpróbálom a biost frissíteni.szerk.: vagy számít ez ha a szobámban 34 fok van, emiatt sok meleg levegő jut be a laptopra?
-
Benir8
senior tag
válasz
Create. #28588 üzenetére
Á kiléptem rajta a programból. Újra lemérem.
Biost utána néztem, jelenleg a 2.17.1249-es verzó van rajta. Honlapján elérhető a legújabb verziós a 300-as. -
KubanitoS
veterán
-
TheProb
veterán
válasz
Create. #28391 üzenetére
Hdd caddy néven keresd ali-n vagy ebay-en. 2 féle vastagságú lehet az ODD, annak megfelelően kell caddy-t rendelni. Nemrég rendeltem én is a Dell-emhez, viszont eddig 2/2 ASUS gépembe 12-es caddy kellett. Látható, hogy gyakorlatilag nem kerül pénzbe.
(#28390) bandi0000:Ezt nem tudom, élőben még sose láttam GL szériát. Kérdezd meg a milyen laptopot vegyek topicban, ott beszéltek le róla engem is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen légkondit a lakásba?
- Linux kezdőknek
- Milyen egeret válasszak?
- Metal topik
- Dune: Awakening
- Bittorrent topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- ASUS TUF Gaming A15 FA506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB - RTX 3050 -3 év gari
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest