- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bipet
tag
Sziasztok
Amoi n850 vagy 828 at keresek hol lehet a legjobb áron kapni van kupon akció valahol hozzá
Még egy sempont swiss post vagy európai postaKöszönöm
-
bipet
tag
Sziasztok
UMI X2 ről mi a véleményetek van valakinek tapasztalata a készülékről
-
bipet
tag
válasz
devast #49598 üzenetére
Annyira nem sürgős a dolog a p1 egy jó telefon csak unom kicsit ,hogy mind a két zsebem tele van.
Érdekes hogy a zte emelted ki fotó minőségre ha jól emlékszem azt húzta le valaki egy samsung s2 höz képest.
Ha jól látom a huawei hasonlít tudásra a p6 os huaweihez csak ez két kártyásKöszi a tippeket megint bővült az én kis hármasom
-
bipet
tag
Szerintem érthető volt de akkor vettem a rendreutasítást.
Próbálok kiigazodni a kínai mobilok rengetegében. Én az utána olvasgatások alapján 200 dollár környékén
Három telefonra szükítettem a listát .Fontos szempont lett volna számomra az lte ,de az ahogy én néztem ebben a kategoriában még nem igazán elérhető ill a kilyelzö minősége nem feltétlenül a felbontására gondolok ,és a kamera ami talán a leggyengébb láncszem a kínai mobiloknál . (Van egy kis lányom akit csak le kellen időnként fényképezni ) a három telefon a következö de szívesen elfogadok tanácsot ha valaki még tud ebben az árfekvésben a kritériumoknak mefelő telót.Faea f2
Thl w11
Zopo c3Van még két teló az egyik még nem létezik xiaomi red amásik a cubot one
Ha tudnátok segíteni hogy az álltalam felsorolt szempontoknak vajon melyik kínai mobil felelne meg a leginkább azt megköszönném vagy hogy legalább jó következtetéseket szürtem e le a böngészések során -
bipet
tag
Sziasztok
Ebben a kategóriában keresgélek ti bztos jobban értetek hozzá faea f2 200 dollár,thl w11 245 dollar,zopo c3 269 dollár vagy várjam ki a xiaomi redet létezik olyan kinai mobil aminek a kamerája jóLegalább az írásjeleket ne spórold ki
[ Módosította: wwhy ]
-
bipet
tag
Sziasztok
Ebben a kategóriában keresgélek ti bztos jobban értetek hozzá faea f2 200 dollár,thl w11 245 dollar,zopo c3 269 dollár vagy várjam ki a xiaomi redet létezik olyan kinai mobil aminek a kamerája jó
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Cyberpunk 2077
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen processzort vegyek?
- VoLTE/VoWiFi
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen monitort vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged