- iPhone topik
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
anonym1s
őstag
válasz
Beni2360 #109681 üzenetére
En arra beszeltem hogy a kinai nem teriti vissza. Nem tudtam hogy ez igy mukodik, de ebben az esetben csak a posta ktsg-et, uzemanyag ktsg-et es az idot bukom a postara es vamhivatalba jarkalas miatt. Visszapostazni meg csomagkovetossel kell, mert kulonben eltunik utkozben, a csomagkovetos posta meg tobb mint 2000ft kinaba.
Az utolso mondatodat nem igazan ertem. Nem akartam kerdezni semmit toled. Mi az hogy IGEN? Mi igen? -
RVR400
veterán
válasz
Beni2360 #109681 üzenetére
Azért anno volt itt olyan sztori, hogy valakinek kishibás volt egy cucca, úgy gondolta, hogy jelzi az eladónak, hogy szar, visszakéri az árát, és még a cuccot sem küldi vissza. Azért kontinensnyi távolságból ne várjuk már el, hogy két hibásan leírt mondat után rögtön elhisznek mindent ilyenek mellett... Ráadásul, aki gariztatott már itthon bármit is, az tudhatja, hogy sok szervizből még akkor is majdnem elzavarják az embert, amikor rögtön látják a hibát, de nem tetszik nekik...
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3371,100% Akkumulá
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
- HP EliteBook 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest