- Apple iPhone Air - almacsutka
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Apple iPhone 17 - alap
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- iPhone topik
- Realme GT 2 - aláírjuk
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
anonym1s
őstag
válasz
b0bcat #110114 üzenetére
Hali.
En ugy gondolom a telefon legfobb resze az alaplap, az asus meg epp ezzel foglalkozik mar nagyon regota. Ezert en jobbnak tartom barmelyik kinai cegnel ami az utobbi 2-3 evben jelent meg.
Az inteles tabletedben meg valoszinuleg valami regebbi processzor lehet, ezzel a z3580-al nincs semmi baj.
Nem vagyok elegedett a telefonommal, a kameraja lehetne jobb, de igy sem rosszJa, most olvastam a wikipedian a xiaomirol. Azt irjak 2010-ben alakult a ceg, 2011-ben adta ki az elso telefont, es azota a vilag harmadik legnagyobb telefon gyarto cege lett, aminek erteke 46 milliard dollar
Mar a wikinek sem lehet hinniAmugy nem vagyok elzarkozva a kinai telefonok elol, most is van egy a paromnak. En is probalkoztam veluk, de sajnos mind hulladek volt, mindet vissza kellett kuldenem, de ennek ellenere is nezegetek kinai telefonokat, pl. epp azt amit te is vettel legutobb, mert azt gondolom fejlodhettek az evek alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Küszöbön az androidos PC-k
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Melyik tápegységet vegyem?
- sziku69: Szólánc.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Építő/felújító topik
- Parkside szerszám kibeszélő
- Linux haladóknak
- További aktív témák...
- iPhone 14 Pro 256 GB Újszerű karcmentes kártyafüggetlen - jó vétel
- Google Pixel 10 Pro XL bontatlanul eladó
- iPhone 17 Pro Max 256 gb sötétkék (deep blue) - azonnal átvehető Budán
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest