Hirdetés
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Kiesett a pikszisből a BOE
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
anonym1s
őstag
válasz
b0bcat
üzenetére
Hali.
En ugy gondolom a telefon legfobb resze az alaplap, az asus meg epp ezzel foglalkozik mar nagyon regota. Ezert en jobbnak tartom barmelyik kinai cegnel ami az utobbi 2-3 evben jelent meg.
Az inteles tabletedben meg valoszinuleg valami regebbi processzor lehet, ezzel a z3580-al nincs semmi baj.
Nem vagyok elegedett a telefonommal, a kameraja lehetne jobb, de igy sem rossz
Ja, most olvastam a wikipedian a xiaomirol. Azt irjak 2010-ben alakult a ceg, 2011-ben adta ki az elso telefont, es azota a vilag harmadik legnagyobb telefon gyarto cege lett, aminek erteke 46 milliard dollar

Mar a wikinek sem lehet hinni
Amugy nem vagyok elzarkozva a kinai telefonok elol, most is van egy a paromnak. En is probalkoztam veluk, de sajnos mind hulladek volt, mindet vissza kellett kuldenem, de ennek ellenere is nezegetek kinai telefonokat, pl. epp azt amit te is vettel legutobb, mert azt gondolom fejlodhettek az evek alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó remek állpotú iPhone XS Max 64GB
- Samsung Galaxy A51 Dual kártyafüggetlen dobozában karácsonyra is! :)
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B85M-G B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 14 Pro Max emelt kapacitású 4790mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest