Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Magisk
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
citkar
addikt
válasz Kiki18 #54520 üzenetére
Garancia van, úgy emlékszem 6 hónap a Minidealnél.
Eltűnésről nem hallottam, ha garanciális a probléma (azaz pl. nem a zsebedben tört össze, ültél rá stb.) akkor az általuk küldött címre visszaküldöd (előtte tőlem kértek videót a hibáról s azt mondták javítják), ami önköltséges 3-4000 forint. Majd visszaküldik, ami így összességében valóban hosszú idő, nem a legideálisabb, de nekem kb. másfél hónap múlva visszaküldték a telefont megjavítva.
Mielőtt elküldtem nekik itt is érdeklődtem, hogy működik a dolog s akik garanciáztattak (mert nem én vagyok az egyetlen, csak néhányan lusták utánajárni s hirdetik a szarságaikat) ugyanezt mondták.
Azt hozzáteszem mindig normálisan beszéltem velük, amikor érdeklődtem mindig türelemre intettek, elfogadtam, sosem fenyegetőztem és a megjavított telefonom kézhez kaptam. -
-
anonym1s
őstag
válasz Kiki18 #54404 üzenetére
Hali.
A kinai garanciat nyugodtan elfelejtheted. Sajat koltsegen kell visszakuldened kinaba javitasra, 6 honap utan mar a visszapostat is veled fizettetik, minimum 2 honap mire visszakapod (ha visszakapod egyaltalan mert semmi garancia ra) de olvastam itt mar 5 honaprol is. Szamomra ez nem garancia, hanem egy nagy nulla, de ha neked ez garancia, akkor vagj bele nyugodtam.
Garancia 45 napig van, amig elvezed a paypal vedelmet, azutan meg mar csak a kinai josziven meg kedven mulik a garancia. -
tvamos
nagyúr
válasz Kiki18 #54406 üzenetére
Szerintem, ha "R*hattul tetszik a lenovo" akkor azt vedd meg, a temaosszefoglaloban ott vannak az ajanlott boltok. Paypallal fizess,, ugyesen! (Azert en adnek kicsit tobbet a 830-ert, inkabb mint a 820. Nekem is az tetszik, de mar nem hiszek a kinai telefonokban.) Es ne kapkodj, barmennyire is tetszik valamelyik, inkabb olvasd a forumat alaposan el!
[ Szerkesztve ]
"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
pècsimunkás
addikt
válasz Kiki18 #54397 üzenetére
Bocsi,elszámoltam az árat amit írtál.
Nézd meg ezt esetleg:[link]Vagy ezt,igaz nem Lenovo, de van fóruma és dicsérik,meg azért van neve is:[link] Bár ez nemrégen még 122 dolcsi volt azt hiszem.
Meg még ezt dicsérik nagyon :[link] Van fóruma is.
Egyszer már hadat üzentünk az USA- nak, úgy látszik nem tanultak belőle!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest