Hirdetés
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple iPhone XR - amikor az olcsóbb is drága
- Pebble - az átgondolt okosóra
- MIUI / HyperOS topik
- Indiában Philips okostelefonokat is lehet majd választani
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZaXXoN
tag
válasz
devast
üzenetére
"Nem tudom Ti, hogy vagytok vele, de számomra az, hogy azt a terméket kapom meg amit rendeltem egy kínai boltból, még nem jelenti azt, hogy az a bolt jó. Számomra az a bolt jó, amelyik megfelelően tudja kezelni a problémákat, pl garanciát lehet érvényesíteni, nem csak dísznek a weboldalukon."
Persze, mondj egyetlen ilyen kínai boltot!

Nincs sok értelme olyan magasra rakni a lécet, hogy minden alatta maradjon. Kínai boltból sokkal nagyobb kockázat, mint egy rendes hazai, vagy nyugati ismert márkától. Ez soha senki előtt nem volt kérdéses eddig se. De a megbízhatóság pénzbe kerül. És van, aki kockáztat - ezen topicban mindenki
.A tapasztalatok, ami alapján össze tudjuk hasonlítani a termékeket elég szegényesek. Ugye pl. a legkészségesebb, mindig válaszra kész, jó angolsággal üzemelő support eddig egyetlen boltnál volt meg, a hootabletsnél
... -
Bagira01
veterán
válasz
devast
üzenetére
Nem igen van mit tenni. Ttmalls nem válaszol már a paypal-os üzenetekre sem, először írták, hogy küldjem vissza aztán szevasz. Pénzt egy petàkot se adnak vissza. Én fizesem a postát holott ők nem a speckónak megfelelő készüléket küldtek+ szar is.... Gondolom eladjàk valaki másnak.
( #11613 ) tlac: Szerintem a paypal 45 nap után keresztet lehet vetni a garira. Olyanról, hogy akár fél év múlva felmerülő garanciàlis javítás/csere meg nem is érdemes beszélni

Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600G 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB GameMax Aero Mini ECO 650W
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Jabra Speak2 75 MS Teams USB-bluetooth hangszóró
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest