Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- MIUI / HyperOS topik
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZaXXoN
tag
válasz
Bagira01
üzenetére
Ez fokozottan furcsa. A többieknek minden kifogástalan, neked meg egyik hiba a másik után. Mint amikor a szervízbe visszavitt hibás alkatrészeket összerakják és megpróbálják újra eladni.
Amikor én vettem, fehéret nem is lehetett választani, fixen csak fekete volt, örültem is neki, hogy akkor biztos nem tévesztik el. Most nézem az oldalukat, a képek továbbra is a fekete (szürke) készüléket mutatják, a feliratban meg már white szerepel. Az 1GB ramot viszont kijavították 512MB-ra. Vicces, mert alul a kommenteknél még látszik, hogy valaki érdeklődött, hogy tényleg 1GB-e az az 1GB, és bizonygatta, hogy igen, csak lefoglal belőle az oprendszer...
Őszinte részvétem, ez a kínából rendelés "varázsa". Én biztos visszaküldeném, hogy vagy a pénzt adják vissza, vagy egy teljesen újat kérek helyette, mert rossz. Ha nincs fehér, és neked az kell, akkor nem is ezt a modellt.
-
fecg21
aktív tag
válasz
Bagira01
üzenetére
Annak kellene eltördelni a kezét aki postára adta neked azt a "telefont" .....2012-ben ilyet hogy egy töltő csak úgy eldurranjon, meg hogy selejtes telefont küldjenek el....nevetséges. Ebből is látszik hogy át se nézik a cuccokat mielőtt postára adnák...de a 40-50.000ft-nyi dollárt azért hiánytalanul elvárják....vicc.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Pánik a memóriapiacon
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen egeret válasszak?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 16 GB-os Quadro RTX5000 HP
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4079, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1660 SUPER 6GB Zalman T4 Plus 450W
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Jetblack Titán dizájn, 120 Hz AMOLED, AI Pro kamera
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Én az enyémmel maradéktalanul elégedett vagyok. Szerintem is próbáld kicseréltetni ha lehet, mert egy hibátlan készülékkel biztos te is elégedett lennél ebből a típusból.