Hirdetés
- Apple Watch
- iPhone topik
- Kiesett a pikszisből a BOE
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZaXXoN
tag
Tetszik, amikor valaki nagyon félreért valamit, és utána magyarázza a bizonyítványát. Egy szóval sem mondtam, hogy a 20MB/s-es teszte való felkérést azért fogalmaztam meg, mert az szorosan kapcsolódik ahhoz, hogy g-t tudnak az SD kártyák. Te egy rossz asszociációval ezt összekötötted, majd mivel sehogy sem jött ki a szám, elkezdted azt bizonygatni, hogy nem tudom mi a különbség megabit és megabyte között.
Legközelebb, ha nem értesz valamit, inkább kérdezz, mintsem magadat lejárató módon hibát hibára halmozol.Úgyhogy maradjunk annyiban, hogy szerintem jobb az n-es wifi, mint a g, sosem állítottam mást, de szerintem itt más se. Feltehetőleg valami lelki probléma miatt kezdtél egyből ilyen arrogáns kioktatós stílussal, na mindegy, ez szerintem se ide tartozik, hanem a pszichológusodra. Részemről ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 100% Akkumulátor
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Bomba ár! HP ProBook 640 G4 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest