- Honor 200 Pro - mobilportré
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tiger71
aktív tag
válasz
Dominó85 #20266 üzenetére
Cuki bizony...
Én is egy ilyet taposok, és mit mondjak... Maxximális! 13 frissítés kevesebb mint 3hónap alatt, az nem rossz!
Nyomják a fiúk rendesen!
Ízelítőül:
Screen: LG Brand 7,5 Generation 4.7 Inch HD 10-Point IPS Touch Screen, Gorilla Glass, 1600W LCD, One Glas Solution Screen (OGS) like Nexus 4
CPU: Exynos 4412 Quad Core 1.4GHz ( Like Galaxy S3 )
Camera pixel: Front:2.0 million pixels, Back:13 million pixels (Sony Exmor RS second Generation )
Microphone: There are 2x Microphones inside with NICAM Technology. So you can Calling with only one Signal Bar clearly.
Szerintem a legjobban támogatott "külföldi" telefon, ha nem az összes között az!
-
sasa311
veterán
válasz
Dominó85 #20262 üzenetére
Egy ismerősömnek Newman N2-je van már 2 hónapja, ma beszéltem vele, azt mondja maximálisan meg van vele elégedve - mondja úgy, hogy volt Samsung S3-a is!
És állítólag minden hétfőn jön hozzá a szoftveres frissítés TELEFONON KERESZTÜL! Tehát net + 1 OK gomb és már frissít is!
-
dhgm
tag
-
Male
nagyúr
-
janez
aktív tag
válasz
Dominó85 #19630 üzenetére
"Az általa említett Sony készülék 2 SIM-es? NEM, akkor nincs itt helye még összehasonlítás erejéig sem.”
Erről van szó.Másrészt nem azért vettem ezt a kínai telefont, mert olyan hűde olcsó. Egyébként olcsónak is mondható. Ennyi pénzért nem kaptam volna hazai képviselettel rendelkező DUAL SIM-ES és számomra megfelelő hardverű készüléket. Az Alca 997D jöhetett volna szóba, de bitang drágán. Igaz van igazi garancia ill. szervízközpontja is kis hazánkban.
A 997D is kínai, de az Xperia sem japán... -
Xabi78
aktív tag
válasz
Dominó85 #19451 üzenetére
Továbbra sem értelek, tehát ha sanyesz kolléga holnap kitalálja, hogy a repo-ért (vagy a komplett ROMért) holnaptól mondjuk jelképes 1.000 ft-ot kér, mert nagyon sok munkája van benne (amit én szó nélkül egyébként ki is fizetnék), az ok, de a "büdös kínai" egy komplett romért nehogy már elkérjen 1250 körüli jó magyar királyi forintot?
Ez egy ilyen világ, ha valaki plusz szolgáltatást nyújt, akkor azért kérhet pénzt (vagy nem kér, ez az ő döntése). A Te/mi választási lehetősége/ünk, hogy ezt kifizeted/jük vagy nem. Nem a kommunizmusban élünk.
Az etotalk meg azon megfontolásból nem értékesíti a ROMjait, mert ha kiszivárog, akkor majd mindenki jól letorrenteli, és senki nem fizet érte. Ez azért megérthető, szerintem.
A többit töröltem...
-
Sanyesz.
őstag
válasz
Dominó85 #19442 üzenetére
Én még emlékszem arra, amikor tavaly augusztus-szeptemberben vártam a Jiayu G3 rendelhetőségét és bogarásztam a kínai webshopokat, már akkor sokan feltették a kérdést az EtoTalk-nak, meg lehet-e rendelni csak a MOD ROM-ot. A válasz minden esetben az volt, hogy egyelőre csak telefonra telepítve árulják, de kb. 2 hónap múlva külön is megvásárolható. Ezek szerint az a két hónap még nem telt el.
"Tehát a rootolás nem feltétlenül egyenlő a rom cserével.".
Azért valljuk be őszintén, aki itt a fórumon tüsténkedik, nem nagyon éri be simán appok telepítésével. -
Xabi78
aktív tag
válasz
Dominó85 #19437 üzenetére
Érdekes magatartás ez a "lelustadisznózás" valakitől, aki
1.: Magyarországon vette a telefonját, nem kínából rendelte (mert az rizikó)
2.: etotalkos rommal használta hónapokig
3.: bár a friss, konyhakész, ropogós, mások által hosszú napok alatt magyarított és összerakott rom készen áll, és tényleg 15 perc feltenni, itt sápítozott, hogy jajjőnemmeri, mert nem ért hozzá.Tessen már leszálni a magas lóról, mert szédülni tetszik, és olyankor hülyeségeket beszélni.
Jahh, szeretettel várok én is egy olyan módszert, amivel a p770 15 perc alatt 100%-san magyarítható, rootolható. Lehet, hogy én vagyok a láma, de én bizony napokig küszködtem, míg a használható rendszeremet összeraktam. Szívesen vennék egy leírást, amivel 15 percre redukálhatnám mindezt. -
fPApi
őstag
válasz
Dominó85 #19437 üzenetére
Akkor én egy "lusta disznó" vagyok. Köszi, hogy felhívtad rá a figyelmet, eddig ez nem tűnt föl és a szemét ismerőseim sem mondták! Viszont mivel Tőled ez biztos nagyon megalapozott és korrekt vélemény, így elfogadom! Remélem a többi "lusta disznó" is belátja ezt és változtat a magatartásán! Az a jó, hogy vannak ilyen megbízható és korrekt emberek, akik felnyitják az ember szemét!
Az EtoTalk monnyon le!Ja igen és légyszi' küld el nekem azt a leírást, amivel a hero 2000+ telómat 15 perc alatt tudom rootolni és közel 100 %-osan magyarítani!
Ja igen, én eddig 4 mod rom-os telefont használtam, és egyikben sem fedeztem fel durva hibákat a többihez képest, de ez biztos az én hibám!
-
fPApi
őstag
válasz
Dominó85 #19418 üzenetére
"Az EtoTalk imádatnak meg most már tényleg legyen vége"
Meg az EtoTalk utálatnak is (érdekes módon a táblázatban a 4.25-ös átlagos minősítéssel igencsak a jobbak közé tartozik)!
Szerintem ez már paranoia! Mindig elfelejtődik, hogy nem csak magyarításról van szó, hanem pl. root-ról és elég csak visszaolvasni, hogy találkozzunk olyannal, hogy valaki, valami miatt nem tudja rootolni a telefont (pl. hero 2000+ egyes variációi). Arról nem is beszélve, hogy olyanok is lehetnek, akik nem szeretnek mókolni a telefonnal és 1000-1200 Ft felárért kapnak egy rootolt, valamilyen szinten magyarított és talán még optimalizált telefont!
Miért fáj bárkinek ez, amikor egyébként a garancia hiánya miatt itt mindenki több tízezer forintot kockáztat? Alapvetően mindenki eldönti maga, hogy megveszi, vagy sem! Én már több telefont vettem ezzel és soha nem bántam meg, sőt az egyetlen telefont, amit nem tőlük vettem nem lehetett semmilyen módon rootolni (és itt sem tudott senki használható megoldást adni)! Úgyhogy nekem az az 1000-1200 Ft megéri! Akinek meg nem, az ne vegye és kész! -
bigrock
addikt
válasz
Dominó85 #19397 üzenetére
Én is szemezek a G2S-sel, csak azt nem értem, hogy miért kerül ugyanannyiba, mint a G3, pedig elvileg gyengébbek a paraméterei... mondjuk nekem pont bejön a 4"-os display, és a qHD felbontás is pont elég. Van ilyen kütyüje valakinek, hogy jól megkérdezzem a tapasztalatairól?
Szerk: most látom Sasa már találkozott ilyennel. -
gps76
őstag
válasz
Dominó85 #19057 üzenetére
Csak azt nem értem minek a négy mag,ha nem megfelelően optimalizált a szoftver?
Fűt mint az állat,akksi fél nap alatt nullán.
Abból vonom le,hogy van jópár telefonom most és hiába az s3 erőgép hardverje,még nem találtam olyan romot,kernelt hozzá,amire azt mondanám,hűha. Laggolás,kisebb akadások,hiába 1 giga ram elindítok egy böngészőt,fotózok,leveleket nézek,visszalépek a böngészőbe és nekiáll betölteni az oldalakat,pedig van több száz mega szabad ram.
A zopo 100-as meg az s3 portolt romjával alig lassabb az erőgépnél,használat közben olyan gördülékeny minden rajta,egyedül picit több ram hiányzik.
Jó lesz ez az mtk 6589,mert az 1280-as felbontással könnyen elbánik,nem darabos mint a 6577-nél. -
válasz
Dominó85 #18994 üzenetére
Esetleg ajánlanál konkrét készülékeket?
4,5 - 4,7 képátló
legalább olyan minőségű kijelző, mint a Samsung Galaxy W
gyorsabb működés, mint a Galaxy W
hosszabb üzemidő, mint a Galaxy W
gyárilag ICS, vagy JB
felhasználás: telefonálás, sms, mail, net, skype, navigáció, minimálisan fényképezés, nagyon esetlegesen játék (de ez nálam kimerül a bubble shoterrel)
Előre is köszönöm
-
Male
nagyúr
válasz
Dominó85 #18998 üzenetére
Nem kényelem, hanem bármikor el kell tudnom érni.... a telefon mindig nálam van, egy tabot viszont nem hordhatok mindenhová. (mocskosul kényelmetlen mobilról egy win server, de még mindig jobb, mintha egyáltalán nem érem el
)
sagit: Tipp: Majd májusban... keresd vissza a G3-at akar mindenki venni részt itt a topicban... volt ott is "ekkor már kezdjük árulni" hír, aztán hónapokkal később jött az első szállítmány.
-
Male
nagyúr
válasz
Dominó85 #18994 üzenetére
Ez valóban így van, bár van amikor valóban kéne a nagyobb felbontás. Én pl távoli asztallal is használom néha, és ott kevés a 800x480 sajnos... (meg a hegyes stylus hiánya is zavaró... mindenütt csak ilyen bumszlikat akarnak eladni, a hegyesek tízszeres áron vannak, és amit eddig találtam, annak is valójában egy átlátszó nagy kör van a végén (pl: Dagi).... bár lehet, hogy ettől még milliméter pontos, csak nem merem megrendelni).
-
hevizms
addikt
válasz
Dominó85 #17948 üzenetére
Elnézésedet kérem én azért nem irtam privit mert nem gondolnám magam abszolút szakembernek(amúgy köszönöm az elismerést,de túlzó).
Én csak összeszedtem a cwm felrakásához amit tudtam,mert úgy éreztem ez az első lépés afelé hogy cserélgethessen az ember romot.
Tehát hogy ne húzzam az időt,szerintem is teljesen jogos az igény egy külön topicra,ez mindenki érdeke.
Nyiss egy topicot vagy ird át egy meglévő első sorát azt tedd be a linkeket amit kell.
Nekem mindegy ki indit egyet,csak a lényeg hogy mindenki azt használja.Vagy van akkor most vagy nincs?
-
Sanyesz.
őstag
válasz
Dominó85 #17948 üzenetére
Érdekes dolog ez, egyfajta ördögi kör. Többen is nyithattunk volna G3-nak topikot. Én csak a magam nevében beszélek, amikor azt mondom, nekem nincs időm napközben ilyen szinten foglalkozni a témával, mert dolgozni is kell.
Nekem is feltűnt, hogy olyan kolléga nyitott topikot, akinek nincs is ilyen készüléke.
Emellett olyan másik kolléga szedett össze linkeket, akinek 2 hozzászólása volt az elmúlt 6 évben. Ez nem bántás, csak nyilván nekik sokkal kevesebb tapasztalatuk van éppen arról a készülékről, amelyről próbálnak írni. (Az már csak apróság, hogy GPS buherálás tőlem lett idézve, de azt nem én írtam).
Megsértődni nem érdemes ezen senkinek. Én csak apró betűvel jegyzem itt meg, hogy nekem jó volt ez a topik is, nem éreztem affinitást külön tenni a G3-at. Gyakorlatilag kiürül ez a topik, ha "elmegy" innen ez a téma, mert éppen a G3 miatt volt sokszor pörgős.
Időnként beesik egy "Mi a véleményetek erről..." kolléga vagy "Hol vegyem meg, mennyi a VÁM+ ÁFA..." kérdés.
Lehet, hogy "csak" az első hozzászólásban kellene egy külön részt szentelni a G3-mal kapcsolatos infóknak, linkeknek? -
janez
aktív tag
válasz
Dominó85 #17945 üzenetére
Most nem tudok igazat adni neked. Ott volt a lehetőséged a topicnyitásra. Határozott szándékkal kellett volna kinyilatkoztatnod, hogy te nyitsz egyet. Igaz Zsolt72 is közölhette volna a nyitási szándékát. Én tegnap javasoltam hogyan lenne korrekt.
Na de semmi baj, ne álljunk meg félúton. Ha van rá lehetőség, töröltessük az első hsz-t, vagy a másodikat mondjuk te, légyszíves töldsd fel tartalommal, ha már senki nem vállalja. Azért is gondoltam rád, mert neked már van egy jól összeszedett leírásod ill. teszted.
Nos??
A G3, mint készülék, eléggé csúcsmobil szerintem. Házon belül mindenképp. Egészen a next generációs, négymagos processzorok megérkezéséig. Attól, hogy nem 180000 Ft, még csúcskészülék.Uraim, oldjuk már meg ezt a topik kérdést, ne tököljünk.
-
Daffchy
őstag
válasz
Dominó85 #17874 üzenetére
A TCL-ben is MTK 6589 van és egy 2500-as aksi.
Igaz csak 1GB RAM.Nagyon bejön az a JIAYU G4 fehérben... és ahogy fórumban látom közkedvelt márka, nem az a full gagyi kínai vacak.
Nem tudom... május az nagyon messze van, addig kizárt, hogy ne vegyek készüléket, a mostani "csere darab" eléggé a végét járja.:S
-
Daffchy
őstag
-
-
janez
aktív tag
válasz
Dominó85 #17828 üzenetére
Na figyelj. Szerintem nyiss egy új topikot és a blogod tartalmát másold oda kicsit átszerkesztve. A blogot pedig törlöd. Ennyi. Tényleg alkalmasabb egy új topic, mint egy blog. Meg tudod csinálni, nem kell a kezedet fogni.
Megkérném a többi G3 tulajdonos kollégát, hogy amennyiben támogatják a fentebb leírtakat, abban az esetben jelezzék azt pü-ben Dominó85 fórumtárs felé. Köszönöm
-
mikrofon
veterán
válasz
Dominó85 #17816 üzenetére
Ezt én sem értem! A Lenovo A789 fórumát magam készítettem az alábbi módon:
Ezen az oldalon van egy link jobbra fent: "új fórumtéma nyitása..." Erre rákattintottam, megadtam az adatokat és kész.Azt nem értem, hogy közületek G3 tulajok közül, miért nem csinálta még meg senki?!
Mondjuk egy dologra, nem jöttem rá. Hogyan tudnám szerkeszteni az első hsz-t. Pedig én írtam....
szerk: lehet, hogy már tárgytalan.... hiszen többen is csináltak már G3 fórumot....
-
válasz
Dominó85 #17816 üzenetére
Szerintem semmi akadálya (jól gondolom?), hogy egy jó első hozzászólással nyiss egy témát neki!
Sok G3 tulaj van, megérdemli a külön topikot, ráadásul sokkal könnyebb lenne keresni a hozzá tartozó infókat egy speciálisan neki kifejleszett helyen!
Lehetőség szerint nem blog legyen, mert abban nem lehet keresni. -
Sanyesz.
őstag
válasz
Dominó85 #17790 üzenetére
Ez kamera mizéria megint előjött. Én elhiszem, hogy ez is egy (fontos?) opció a kütyün, de hát mégiscsak egy telefonról beszélünk. Bár ezt már sokszor leírtam.
Ezek alapján azt feltételezem, hogy mindenki napi szinten tucatnyi fényképet készítene a G3-mal, amelyeket családi fotóalbumokba mentene - ha megfelelne neki a képminőség.
A Nikon, Canon, Pentax és társaik pedig kezdhetnek töprengeni, miért nem fogynak a termékeik.Dominó85: Ne fogd vissza magad. Alszol rá egyet és mindjárt más szemmel látod a világot. Egyszer úgyis meg kell szabadulni attól a ROM-tól.
-
Sanyesz.
őstag
válasz
Dominó85 #17734 üzenetére
Ez a link már publikus link lesz. Aki bírja marja.
Éppen a mai napon említettem egy kollégának, hogy a Vaterán is visszaköszönt az ICS ROM. Külön felárral.
Ahhoz miért kell segítség, hogy a kártyára felmásold?Te már nem tesztalany leszel, hiszen én már kb. 10 napja használom. Mondjuk nem minden funkciót teszteltem, ezért már előre jelzem, hogy várom a visszajelzéseket a maradék angol szavakra.
-
-
kisda
aktív tag
válasz
Dominó85 #17651 üzenetére
HDR-t kikapcsolva nincsenek ilyen élénkek a szinek,stb.
Itt egy videó az N7100-as clone-ról. Ugyan ez a kameramodul lehet az enyémben is, mivel a ledvillanók is így helyezkednek el, ami tudniillik egy szalagkábelen van a kamerával, ezért gondolom nem variálták és ezt tették a nagytesóba is,ami nekem van az N9776.
Igazából azt sem tudom,hogy a kamera beállításoknál a alacsony-közepes-magas értékekkel mire lehet menni... (fényerő,kontraszt, stb)
-
-
janez
aktív tag
válasz
Dominó85 #17595 üzenetére
Nos, áthúztunk néhány méter vezetéket, remélhetőleg már bírni fogják a szuperszámítógépem (G3) energia igényét.
Nekem is class4-es memkarim van, de bírja a legnagyobb felbontású mp4 videókat. Nem szaggat be, nem tart túl soká az elmentésük. 1-2 sec. Persze max 1 perces tesztfelvételeket csináltam. Majd máskor hosszabbakat is fogok, ha lesz mit.
-
válasz
Dominó85 #17578 üzenetére
Azt nem tudom, hogy kisda kolléga miért az LgCamera app-ot használja, de én pl. a Haipai i9377-en azon prózai okból teszem ezt, mert a gyári kamera app videót 3gp-be akar rögzíteni... Nem viccelek.
Ráadásul semmilyen minőségi állítást (felbontás, tömörítési kodek, stb.) nem lehet állítani. (A sima fotó részt ellentétben nem hanyagolták így el. Érthetetlen.)
Az LGCamera-ban vígan lehet mindenfélét állítgatni (MP4, X264-es kodek, 720p, 1080p... Bár az 1080p-re ugyanazt a bezöldülést csinálja nekem is.)
-
-
kisda
aktív tag
válasz
Dominó85 #17563 üzenetére
Elfelejtettem odaírni, hogy LG Camera appal van ez az fps csökkenés. Azért használom ezt, mert itt betudom állítani a felbontást,fps-t, bitsűrűséget, stb.
720p-vel nincs gond, de ha fullhd-ra állítom megcsinálja a videót,majd megfagy a kamera. aztán átvált zöldre az egész mindenség. ilyenkor Rebot. -
janez
aktív tag
válasz
Dominó85 #16992 üzenetére
"Természetesen a kérdésem az lett volna, hogy ICS alá bevarázsolható-e valahogyan az az apk."
Nos kipróbáltam. ICS-re szerintem nem jó, mert nem működik. Nem indul el a kamera alkalmazás. Azt írja leállt, de el sem indult.
Visszatettem az eredeti .apk-t, de a drájver stb. fájlokat hagytam az orosz barátainktól kapottakat, működött azokkal is. Itt a kamera appal van a gond. Talán hiányolta az odex fájlt. (?) Mint tudjuk, azt nem kaptunk, mert a JB-ben nincsenek külön odex fájlok.
Sejtettem, h nem fog menni, már több ilyen kísérletem volt régebben. Azért egy próbát megért a bizonyosság kedvéért. -
gps76
őstag
válasz
Dominó85 #17368 üzenetére
Tudom,hogy nem az a topik,de nem is G3 topikja,mert minden második hozzászólás arról szól.
Amir írtál meg kicsit túlbonyolítottad,a lényeg hogy amit az akku kap ne legyen 4.2 fölött,és az adott akku kapacítása 40% körüli áramot kapjon töltéskor.(Ezek nem az olvasható elmélet amiket irogatnak,hanem saját tapasztalat,mert modelleztem és elnyűttem jópár LI-ion,LI-po akkut,azokon meg nincs elektronika.Az elektronika áramot nem szabályoz,csak túltöltöttségnél,túlmerülésnél védi a cellát.)
Aki meg sokáig akarja használni az akkuját 80% fölé nem érdemes tölteni,mert jelentősen csökken az élettartama.
Amit írtál töltőt,nem mAh-ban adják meg,hanem csak mA,mert a pillanatnyi leadás van ráírva.... -
gregi1991
csendes tag
válasz
Dominó85 #17335 üzenetére
Köszi a tippet Simon02, de nem tudom mit bénázok, pöppet ideges vagyok
.
Ettől féltem a legjobban, remélem joarc lesz Justin(tmallbox) és lesz valami ötlete ezzel kapcsolatban. Első külföldi rendelésem...ilyen az én szerencsém....
De azért még próbálkozok a romcserével.ui.:böszme voltam és G2-es recoveryvel bénáztam...
-
fPApi
őstag
válasz
Dominó85 #17210 üzenetére
Alapvetően egyetértünk és én soha nem mondtam azt, hogy az etotalk MOD ROM a legjobb lenne, csak pont a választás lehetősége miatt általában megjegyzem, hogy van ilyen is (pont, ahogy mondod)!
Azt mondod, hogy csak fel kell tenni "egy egyszerű és már meglévő magyar romot (ami ingyen elérhető és szinte tökéletes)". OK, de akkor szerintem az első hsz-ben meg kellene adni legalább a táblázatban többször szereplő telefonok esetében az elérhetőséget, ahol ezekre a telefonokra a "már meglévő magyar romot (ami ingyen elérhető és szinte tökéletes)" le lehet tölteni.
Mert ha ez megvan minden telefonra, akkor tényleg nincs szükség más ROM-ra. Ugyanakkor én eddig csak igen kevés telefonnál emlékszem, hogy meglenne és néhány visszajelzés alapján a "szinte tökéletes"-ről is nekem más az elképzelésem, de biztos én tévedek! -
Male
nagyúr
válasz
Dominó85 #17210 üzenetére
....én azért a cellphonemic.com -ot is hozzátenném. Velük is eddig pozitívak a tapasztalatok ( plusz nincs rejtegetett potaköltség, meg PayPal díj... és alapból magyarra állítva érkezett a telefon )
-
LámaZ
addikt
válasz
Dominó85 #17074 üzenetére
Ad. 1: Nem G3-m van, hanem Star U930/i9220-m.
Sztár, érted?!Ad. 2:
Írod: „Én a helyedben vennék egy 10-20k-s navit azt csókolom.”
Erről van szó!Első körben rendeltem egy 40$-os navit (karácsonyi ajándék Vincével!), és - csak úgy - egy 78$-os droidost is. Ha lúd, legyen kövér!
Aztán, ha ezek sem működnek rendesen, akkor megint elkezdek szitkozódni, de ígérem, nem ebben a topikban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- Autós topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- BestBuy topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Formula-1
- PlayStation 5
- Microsoft Excel topic
- Trollok komolyan
- Az AMD-vel tervezi a következő generációs Xboxokat a Microsoft
- További aktív témák...
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest