-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dominó85
addikt
válasz
bigrock #19402 üzenetére
Egyáltalán nem gyengébbek a paraméterei.
Az hogy kisebb a kijelzője és az akksija is, nem tétel, viszont húzva van a procija és nem HD hanem csak qHD felbontást kell kiszolgálni az aksinak és a VGA-nak is, amit amúgy qHD-ig (!) minősítettek. Ajánlom figyelmedbe az alábbi táblázat szerűséget.Az EtoTalk imádatnak meg most már tényleg legyen vége, mert szétcsapok köztetek.
Komolyan nem lehet felfogni, hogy a magyarítás (magyar nyelv) megléte vagy "elkészítése" egy okos telefonon nem ér meg felárat?Ott pusztuljon meg a kicsi kínai az 5 dolcsis felárával együtt. Más webshopban ha szépen kéred még rá is teszik, ingyen. Ha más nem, akkor valamelyik magyar andromókus úgyis megcsinálja ingyen és bérmentve!
(#19414) sasa311
Képes voltál megvenni?Az oldalon tilos a warez, de tuti hogy valaki megosztotta már "valahogyan" a teljes verziót is.
(#19405) Ace Ventura
53k nem rossz ár érte, de szerintem inkább rendeld meg te, saját magad. Én sohasem bíznám másra a garis ügyeket. Pontosítok, a G3 súlya aksival együtt ~150g.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab S 8.4 - színt visz az életedbe
- CPU léghűtés kibeszélő
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- AMD Phenom II X4 9xx & 8xx topic (Deneb)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- World of Tanks - OFF topic
- Béta iOS-t használók topikja
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3209, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3219
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
- Macbook Pro 2020 13" // M1 // Számla + Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest