Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megérkezett Magyarországra a Poco F8 Pro is
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Apple Watch
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Magisk
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Fotók, videók mobillal
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanyesz.
őstag
Érdekes kérdés ez az "EtoTalk ROM" ügy. Pár hetente periodikusan visszatér és ki-ki vérmérséklete szerint vagy támadja, vagy támogatja. Esetleg csak "provokatíve" előhozza a témát.

Az én legnagyobb gondom (az lenne, ha használnám), hogy ez a ROM "örökös" a telefonon, hiszen az EtoTalk nem fogja utógondozni a ROM-jait. Külön sem árulja, csak a telefonra telepítve. Esetleg hiba esetén küld valamiféle javítást/pótlást.
Aki tehát soha nem szeretné lecserélni a telefonján a ROM-ot, mert neki úgy jó, ahogy van, annak megoldás lehet az Etotalk ROM megvásárlása.
Más esetben én nem javasolnám. Nem az ára miatt.
Az is érdekes kérdés, hogy "aki nem akar bibeblődni a rootolással stb.". No de, aki már rootolásban gondolkodik, az szinte biztos, hogy "testre akarja szabni" a telefonját, amibe a ROM csere is beleértendő. Ezzel pedig ugye, megint "repül" az EtoTalk ROM.

Új hozzászólás Aktív témák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- TCL LCD és LED TV-k
- Lassú lett a Windowsod? Ezeket kapcsold ki elsőnek!
- Autós topik
- Milyen házat vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- MacSzerez.com - iPhone 15 / 128GB / Fekete szín / Apple Garancia!
- MacSzerez.com / iPhone 13 Mini / 128GB / Midnight / Kártyafüggetlen /Új akkumulátor! / Garancia!
- MacSzerez.com - iPhone 14 / 128GB / Fehér szín / Gyári új Akkumulátor! / Garancia!
- iPhone 14 pro 128GB purple karcmentes független
- Samsung A06 mobiltelefon
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3582, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B650M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 16GB NZXT H700 Cooler Master 750W
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Én is lusta disznó voltam, mert ahelyett, hogy megrendeltem volna magam a telefont, itthon szereztem be (tőled). Nálam a lusta disznó nem pejoratív jelentésű kifejezés.
Lustaság fél egészség.