-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
RVR400
veterán
Valamivel igazolnod kell, hogy az a SIM-kártya Hozzád tartozik, tehát, ha céges, akkor hiába mutogatod a személyidet, mivel nem bemondásra megy a dolog (ugye találok egy telefont, de PIN-kódos a SIM benne, így kérek egy másik SIM-et, és használom én azt a számot tovább?). Ergo egy meghatalmazás kell, és a biztonsági kódot sem árt tudni. Bár ez pótolható 700 Ft-ért.
-
RVR400
veterán
Ha figyelembe veszed, hogy itthon egy ilyen teló 90e Ft-ba kerül, akkor vállalhatatlan az egész úgy ahogy van. Tény, hogy nincs igazán jó kamera mobilban, vagyis van, de ahhoz ugye optika is kell rendesen, de ez így ebben a formában nem is tudom hogyan lehet életképes.
(#106581) WOT-H-A-C: Akkor én már elvesztettem a fonalat. Vagy meg sem volt.
-
madrac
senior tag
Ez a legújabb 128-as végű van fent. Akkor is darabos a görgetés miután betöltődtek a képek. Mondjuk jobban megnézve, snapdragon alatt is lehetne folyamatosabb.
(#105148) fateless: köszönöm, de szerintem maradok a böngésző+honlapnál ami teljesen folyamatos. nincs szükségem arra hogy még a messenger is szipkázza az akkut. ha jól tudom az se az optimalizáltságáról híres. mintha 4G hálón így is jobban enné az akkut adatkapcsolat nélkül is.
-
dokee78
félisten
Valaki talált már az UMI Hammerről felhasználói véleményt?
Jelenleg ott tartok,Umi Hammer vs Elephone P6000
Utóbbi már kapott 5.0-ás frissítést.
UMI-ról nem tudni kap-e 5.0-át.FDD-LTE:band 1/3/7/20 (800/1800/2100/2600) <---Elephone
FDD 800/1800/2600 <---Umi Hammer itt hiányzik a 2100,az itthon jelent valami hátrányt?Melyiket vennétek?
Aki egyiket sem,az is válasszon segítsen. -
-
bupemko
senior tag
Pont a napokban kellett Zuglóban Google Maps segítség, hogy eljussak 82-es trolival Uzsoki Kórházig majd utána gyalog a vasútállomásig Jiayu F2-vel.
GPS-t előtte nem használtam, IKEA mögötti lakótelepen átváltottam energiatakarékos üzemódból pontosra és pár perc alatt belőtte, hogy hol vagyok (aktív adat is volt persze). Nem néztem végig a maps-et, de amikor visszaváltottam, akkor általában 1-2 percen belül magára talált.
Iránytű viszont vagy nincs benne vagy a maps nem érzékelte, mert amikor sétáltam már a troli után, akkor össze-vissza mutatta az irányt a telefon...
-
Megkérdeztem korábban egy eladót, mit értenek Dual 4G alatt ,és azt mondták, hogy egyszerre használható a kínai és az európai 4G hálózat is, ellenben a 3G-s modellekkel, amikben vagy TD vagy WCDMA volt. Tehát ez alapján a Dual 4G telefon esetén is egyszerre csak az egyik SIM tudja a 4G-t, ahhoz, hogy átállítsd a másik SIM-re, a beállításokban kell átállítani, mint ahogy az a 3G esetén is volt. (Mindez akkor, ha a válasz helyes volt)
-
wwenigma
Jómunkásember
A Telekomnak 98%os LTE lefedettsege van, ki van epitve. Amikor megnyertek a frekit, csak felkapcsoltak...
Ugyanakkor 800ra csak a Telekom epit ha jol emlekszem, nem kell feltetlen tudni a telonak ha mas szolgaltatonal van az ember...
Ami viszont erdekes lehet a jovoben, azt még egy telo se tamogatja, ez a B31-es (450MHz) LTE.
-
janaman01
addikt
na igen csak a legolcsóbbat mondtam..ha én veszek akkor ezt rendelem...mind a kettőt tudja wint is meg droidot is,...(mikor melyik kell
-
paulkaresz
aktív tag
Nekem volt mindkettő,szerintem sokkal jobb a ZTE mint a Xiaomi 1S.
-
-
Az etotalkos rom a morelocale2 telepiteset jelenti nyelvi "tamogatas" szinten.
Illetve rajta van meg a mobileuncletools is etotalk-tool neven.
Illetve felraknak egy cwm-met ami nem jo termekleirast tartalmaz.
Meg meg megspekelik sajat valamilyen szoftverrel ami visszakerul ra egy factory reset utan. -
MrChef
aktív tag
Óh, hát persze, mondják a kis burzsujok, akik életükben 5 percet sem dolgoztak.
Majd nyilván vásárolok 300.000 Ft-ért telefont, sőt, tartok külön mobil-lakájt, aki tálcán hordozza mellettem a telefont, ha pedig kijött hozzá a legújabb szoftver (amit bőrfoteles, csúszdás, nyalókaautomatás irodákban írtak), azonnal elviszi nekem telepíttetni a prémium ügyfeleknek fenntartott, parfümillatú bolt-szervizbe. 1 óra múlva újból az ezüsttálcán van a készülékem.
... Nekem meg virág nő a seggemből. -
Laza...
addikt
Nem mondom, tudom, volt olyanom, tesztet is írtam róla. Ezt leszámítva nem rossz teló (szerintem). Aki nem hardcore felhasználó, és sokat nyom a latba a hosszú üzemidő, annak kifejezetten megéri. Youtube-ot én nemigen nézek, de van akinél ez pl. kizáró tényező lehet. A GPS-e is elfogadható, ha nem is kiváló, de kiemelkedik az MTK procival szerelt telók közül mindenképp. A kijelzője is nagyon jó... (szerintem)
-
remekkelek
csendes tag
Szia Upo!
Köszönöm a segítségedet!
Telefon csatlakoztatásakor a képernyőn nem jön fel se milyen engedélyező ablak.
Az általad ajánlott ADB terminálon "adb devices"-re ez a kép jött elő :Ez a kép alapján nincs megfelelő kapcsolat a teló és a számítógép között. / Ha jól értelmeztem./
USB kábelt cseréltem, de gondolom mivel sikerrel nem jártam nem ez a hiba forrása.
Folytatom majd tovább később, munka után. -
include777
aktív tag
Nem vitatom, hogy komolyabb fülessel - és megfelelő füllel - vannak különbségek, viszont amit érzékeltetni szerettem volna, hogy az átlagosnál egy hangyányival komolyabb fülhallgatóval jó volt a hangzása a telefonnak.
(Tehát nem a benne levő dekóder megy el kapálni, hanem egyszerűen a hozzáadott fülhallgató kaki).
A tesztben bár nem írtam, de infected mushroom deeply disturbed, ossián 2 cd-s koncert acélszív száma, megadeth washington is next-elteszteltempróbálgattam a hangzást.
Nekem arra, hogy elmenjek A pontbók B pontba - és közben zenét hallgassak - megfelel a minősége. -
Az sem mindegy, mekkora házban van a készülék. Pl egy 4,7" Hongmi szinte teljesen akkora, mint ez a V5, de pl egy Alcatel / TCL Idol X még 1,5mm-rel keskenyebb is az 5" kijelző ellenére, mint a Hongmi.
Vagy pl a 63,8mm széles F1 a 4,5" kijelzővel, a 65mm-es Jiayu G4 a 4,7" kijelzővel... Szóval nem csak azon múlik, hogy mekkora a kijelző, hanem azon is, hogy mekkora a káva és milyen a hátlap kialakítása.
Még egy utolsó személyes tapasztalat: a Honor 3x ugyanúgy kézre áll a maga 5,5" kijelzőjével, mint pl egy Hongmi (4,7") egy szögletes kiegészítő hátlappal vagy egy Freelander i30 5" kijelzővel.Persze tudom, hogy tisztában vagy vele, inkább csak az olvasóknak írtam le...
-
Thome
veterán
Letöltöttem a 37.0.0 romot. Miképp tudom ezt feltenni? Ott írja az oldalon hogy OTA, de ez sehogy sem lesz az. Nincs kedvem brickelni, szóval inkább rákérdezek.
Szerk: Mondjuk az se lenne gond, ha ez a sok kínai market és app (baidu browser, mobomarket és társai) eltűnnének.
-
-
wwenigma
Jómunkásember
Ha megérkezett, ez alapjan be tudod azonositani. Sok a hamisitvany belole, bar Chigon elmeletileg tudja mit csinal - csak nem nyul bele.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- BESZÁMÍTÁS! XFX MERC 310 RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged