-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
beg
veterán
válasz
tibcsi0407 #131120 üzenetére
Csak annyi ezresem lenne ahányszor szerelembe estél ilyenekbe.
-
ggeleven
őstag
válasz
tibcsi0407 #131118 üzenetére
Kész a teszt? Videók? Podcast?
-
batai15
félisten
válasz
tibcsi0407 #131089 üzenetére
Pont ezt akartam kérdezni:
Párom hugának akarunk venni egy redmit 4A-t .
B20 kellene, és 2/16 elég neki akkor ez kell igaz ? :[link] -
aytukabozs
addikt
válasz
(basszus szófosást kaptam, és ez még lemaradt; )
Az első eset lenne hogy nemlétező pro vagy prime névvel illetnek 1 xiaomit? -
Ájvé
veterán
válasz
Kimovilon is van Redmi 4A Pro, de szerintem tejesen mindegy, mert már Xiaomi se tudja mit hogyan hívjon
A lényeg tudjuk miről van szó! -
Upo
addikt
válasz
tibcsi0407 #131047 üzenetére
Tudom, olvastam.
Jó lett volna feketében, de 250$ + tréfát nem vagyok hajlandó telefonért kicsengetni, a 210$ már a felső határ kicsit felpúposítva.
-
Upo
addikt
válasz
tibcsi0407 #131045 üzenetére
A 4X-el se vagyok nagyon kisegítve, a 3 giga ramos fekete (b20 nélküli) abból is 160-170$, egy vicc lett az árazás, annyiért meg lehet találni 4 prime-ot is, és a 625 azért jobb mint a 435. A B20-ast meg biztos hogy drágábban is fogják adni.
2 giga rammal nem veszek, most is 2 gigás van, ha nincs normális áron 3-4 giga ramos akkor nem cserélek, addig marad ami van. Igazából teljes mértékben kielégíti az igényeimet, megvan már jó ideje és jól működik, racionálisan nincs szükségem új telóra. Azért néha megindul a vezérhangya, de simán le tudom magam beszélni mert teljesen megfelel a redmi2 pro is. Azért ha valami kiemelkedő ajánlat becsenget akkor nem hagyom ki, de ilyen most nincs (azért ha abból az eu-s Z2-ből lenne fekete is ennyiért akkor most kib. nagy bajban lennék...)
Vagy az eddigiekhez hasonlóan inkább a lányomnak cserélünk telót, és öröklöm a redmi3-ját (a redmi2 is tőle van mikor a 3-at kapta). De ő meg azt nagyon szereti, különösen a mintás hátlapját, úgyhogy nem lesz könnyű elcsábítani hogy cseréljen. Mondtam neki hogy van már redmi4, első kérdés volt hogy ugye annak is mintás a hátlapja? Mondtam hogy nem, ennyi is volt benne...
Esetleg még megmutatom neki a fehér Z2-t az üveg hátlappal. Ő úgyis jobban kihasználja a telefon teljesítményét, nekem elég amikor cseréljük neki jobbra. Csak nem küldöm már el egy gagyesz levetett telóval a suliba...
A vernee szerintem is túl van tolva, azért nem is gondoltam túl komolyan. Nézegettem a fórumokat, még talán a mars-al van a legkevesebb bibi, de úgy őszintén nem visz rá a lélek hogy ettől a gyártótól vegyek telefont. -
Upo
addikt
válasz
tibcsi0407 #131033 üzenetére
Nem mindenkinek kell ultra kamera minőség. Mondjuk én is szeretem ha nem túl vacak a kamera, de nem esek kétségbe ha nem annyira. Többnyire QR olvasásra, dokumentálásra használom, nekem elég ha viszonylag közelről lehet fotózni vele. Nyomtatványok részletei, áramköri panelek, szétszerelés alatt álló készülékek dokumentálása a fő használat nálam, ha nem olyan piros az a vezeték vagy nem olyan zöld a panel, de látszik hogy mi hova van dugva/csavarozva akkor nekem jó. Lehetnek még olyanok, akiknek szintén nem elsődleges a kamera. Nálunk már a gyerek se csinál annyi cukiságot, nem ugrándozik olyan sokat, tekintve hogy októberben lesz 20 éves. Emiatt egy icipicit nekem is piszkálja a csőröm a készülék. Kicsit nagy, 4.7-5"-ban jobb lenne, de talán még a 73mm szélességet elviselném. A B20 is előnye, nem mintha nagyon kihasználnám, a mostani B20 nélküli is bőven jó. Ha valami annyira kell menet közben akkor kivárom lassúbb nettel és kész, egy waze vagy google térkép vagy forgalmi infót lekérő más navi meg még a belassított mobilneten is megy.
De azért mégsem rendeltem még meg, mert jó lenne megint miui-s telefon. Most redmi2 pro van, a redmi 4a nekem nem hozna akkora előrelépést hogy annyi pénzt ráköltsek (pedig azon az áron jó vétel, ha nem lenne telóm vagy gyengébb akkor simán venném), a redmi note3 se túl nagy. Redmi4 prime lenne a legjobb, abból meg nincs b20-as. Igazából az se akkora tragédia, de az árakat meg felnyomták katasztrofálisan. Még láttam goldway-nél 137.9$-ért akcióban, de arról lemaradtam, már csak 149.9-ért volt. Addig törpöltem, hogy 159.9 lett belőle, utána meg a feketét még megtolták 10-15-20$-al, 180-190$ közt lenne kézben eu közvetítéssel. Közben meg pl. a Zuk Z2 már nem sokkal több, 210$ euból ingyen postával. Most meg a gearbest is akciózza 179.9$-ért, de ha azt elkapják a vámon akkor többre jön ki.
Úgyhogy most pihi, nem kerget a tatár, a redmi2 még jól működik. -
Henker2
addikt
válasz
tibcsi0407 #130881 üzenetére
Oké!
Köszönöm
-
ctibor
senior tag
válasz
tibcsi0407 #130855 üzenetére
Mikor lesz JÓ magyar nyelvű Rom a le Pro 3-ra, ha lesz valaha egyáltalán?
-
nyisziati
veterán
válasz
tibcsi0407 #130843 üzenetére
Upsz, sry, háttértár.
-
RVR400
veterán
válasz
tibcsi0407 #130843 üzenetére
Azé" ramdiskkel hasítana a teló rendesen, csak szar, ha lemerül.
-
viktorhu
veterán
válasz
tibcsi0407 #130827 üzenetére
Nekem mindkettő tetszik, de általában a Sony-verziót szokták jobbnak tartani, ahogy Te is
Csak azért hoztam be a példát, mert a kínai gyártókat szidjuk, hogy ha ilyet megengednek maguknak, pedig a nagy márkáknál is így megy - valószínűleg egy folyamatos gyártásban túl nagy kiszolgáltatottságot jelentene, ha egyetlen beszállítón múlna minden.
-
viktorhu
veterán
válasz
tibcsi0407 #130814 üzenetére
Pedig ez visszatérő téma fórumokon meg sajtóban kb. az S5 óta.
http://www.androidauthority.com/galaxy-s7-isocell-vs-sony-sensor-camera-680266/
-
punky10
addikt
válasz
tibcsi0407 #130816 üzenetére
Nemcsak a Xiaominál.A Sonynál is.
Ezért van az, hogy Sony szenzorral majdcsak mindegyik gyártó telefonja jobb képet csinál, mint a legtöbb Sony... -
dlaj
őstag
válasz
tibcsi0407 #130812 üzenetére
Így most meg az a bajom, hogy a franc se tudja melyik készít jobb képeket. A kamerateszteken jó képeket látok, aztán meg majd pont nem azt a típust kapom.
Maga a telefon nagyon tetszik, lehet rendelek egyet kíváncsiságból.Egyébként melyik az app, amivel meg lehet nézni? Most már én is kíváncsi vagyok a Z11 Max-ban mi van.
-
viktorhu
veterán
válasz
tibcsi0407 #130812 üzenetére
A nagyok meg sem mondják, hogy honnan veszik az alkatrészeket. Ha veszel egy Samsung telefont, lehet, hogy Sony, lehet, hogy Samsung szenzor van benne. Az átlag felhasználót az eredmény érdekli, nem a szenzor. A kínaiak csapdát ástak maguknak a beszállítók megnevezésével, mert nem garantálható, hogy mindig hozzájutnak a termék életciklusa alatt ugyanahhoz az alkatrészhez megfelelő darabszámban.
-
dlaj
őstag
válasz
tibcsi0407 #130745 üzenetére
Olvastam a tesztedet amiben írtad, hogy a 4X-ben Sony kamera szenzor van.
Csak érdekesség képen jegyzem meg, hogy a TinyDeal oldalán Samsungot írnak. Igazából én sehol máshol nem láttam ennek a telefonnak feltüntetve a kamera gyártóját, de mindegy is, úgyis a lényeg az elkészült képek minősége. -
Henker2
addikt
válasz
tibcsi0407 #130803 üzenetére
-
Ájvé
veterán
válasz
tibcsi0407 #130800 üzenetére
Igen ezt mondom, RN3SE-ben gyengébb minden bizonnyal a kamera. B20-at nem tudtam köszi.
-
Zeki
nagyúr
válasz
tibcsi0407 #130790 üzenetére
Nem tudom hogy csak annak lehet aki belép abba a flottába, vagy azon túl is. Akit érdekel, majd ír neki.
Csak azért raktam be, mert dual sim, meg mintha jó áron lenne. -
nyisziati
veterán
válasz
tibcsi0407 #130792 üzenetére
Ahogy láttam flottás ajánlat, EU garival.
-
RVR400
veterán
válasz
tibcsi0407 #130790 üzenetére
Én is ezt akartam kérdezni, mert ezek azok az árak, amik túl szépek ahhoz, hogy igazak legyenek.
-
Zeki
nagyúr
válasz
tibcsi0407 #130759 üzenetére
Ahol meg én élek, ott a B20 a 4G net. A Telenor is a Telekom 4G-jén lóg.
-
Carline
őstag
válasz
A "középkategóriás slágertermék" kicsit erős abban az országban ahol igény van a gyors netezésre de a tesztelt telefon nem támogatja azt a 4G frekvenciát amit itthon kellene, hát elég erős szerintem.
Ha lesz B20 benne akkor egyetértek a konklúzióddal de addig részemről felejtős. Note 3 Pro-t sem vettem csak miután megjelent az SE változat. Pont az előbbiek miatt. -
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Na igen, a " a Xiaomi hozza a kötelezőt.." . Figyeld meg, nemsokára lesz, hozzá minden jó és szem s szájnak ingere. (LOS,CM,Mokee, anyám kínja) , a flagshipek, meg csak vegetálnak..
Aztán lehet, hogy csak én várok sokat, és közben nem is én vagyok a célközönség.
"Köszi a tesztet.."
-
ekrisztian
őstag
válasz
Köszi!
-
BullZeye
veterán
válasz
tibcsi0407 #130725 üzenetére
Vagy inkább várjon még 1-2 hetet, és jön ebből az international verzió B20-al, ha jól olvastam előző oldalon.
De már elég nagy a kavar note4 terén, szóval nem tudom követni, hogy mi mit tud.Mert ahogy most nézem neten a 4X-nél is azt írják van B20, máshol azt írják nincs. Szóval ebben most van B20 vagy nincs?
-
Ájvé
veterán
válasz
tibcsi0407 #130717 üzenetére
Redmi 4A 2/32-es? Erről még nem is hallottam, van erről valami hivatalos infó vagy link?
Közben megvan alin, tényleg létezik, jó hogy hírbe se volt róla szó sehol. -
aytukabozs
addikt
válasz
tibcsi0407 #130717 üzenetére
Hát tárazzanak csak szépen be belőle, mert ha nem lesz sokkal drágább a 2/16-nál akkor rá fog bukni a nép mint gyöngytyúk a t@konyra...
szerk.
most nézem hogy amit linkeltem a szerkesztésben ott is grey-t írnak (a rosegold képhez) hmm... -
monti0222w
addikt
válasz
tibcsi0407 #130675 üzenetére
Értem.
Köszi.
-
krampoosz
tag
válasz
tibcsi0407 #130621 üzenetére
A Cool 1-nek van double tap to wake funkciója ?
-
monti0222w
addikt
válasz
tibcsi0407 #130649 üzenetére
Ennyire gáz a Xiaomi?
-
RVR400
veterán
válasz
tibcsi0407 #130669 üzenetére
Engem a készülékház kialakítása.
-
aytukabozs
addikt
válasz
tibcsi0407 #130667 üzenetére
És itt valós a B20?
Még jó hogy csak arany van (lesz) hírdethetném megfele a prót -
aytukabozs
addikt
válasz
tibcsi0407 #130662 üzenetére
ehez képest a terméklap felsorolja az összeset
meg még a proci nevét se bírták átírni.
szerk, kijelző méretet se'..
-
smokin
tag
válasz
tibcsi0407 #130658 üzenetére
Az elitgsm-ről meg a b-tel-ről olvastam jókat,az xxlgsm-ről nem nagyon találtam véleményeket csak ami már pár éves.
-
smokin
tag
válasz
tibcsi0407 #130656 üzenetére
Egyetlen egy parám van,hogy itthon csak kisebb gsm boltokban kapni dualsim-est
pl:xxlgsm,b-tel,elitgsm,mobilshop.huCSAKNEM TUDOM MELYIK A MEGBÍZHATÓBB?
-
törölt tag
válasz
tibcsi0407 #130641 üzenetére
És beg!
Köszi az infót! Akkor inkább kihagyom. Eddig a Moto Z Play a befutó, csak nincs (még) hozzá HDMI -s hátlap. Ha lenne, akkor már megvettem volna.
-
diegho
nagyúr
válasz
tibcsi0407 #130652 üzenetére
Most sincs B20-am mégis van mobilnetem mindenhol, igaz városokban még nem próbáltam, csak falukban.
-
diegho
nagyúr
válasz
tibcsi0407 #130649 üzenetére
Ha jól láttam már gyári 7.0 is van rá ugye? Van bármi komoly hiányossága a telefonnak? Nem igazán találtam semmi fogást rajta, a tesztekben is jól szerepelt.
-
misa479
csendes tag
válasz
tibcsi0407 #130627 üzenetére
Köszönöm a segítséget!
-
misa479
csendes tag
válasz
tibcsi0407 #130621 üzenetére
Tudnál erről linket küldeni, hogy hol érdemes megvenni. A spemallnál nem találom, illetve a cool charger 1c presale státuszban van. A fordítást és az egyéb mókolást hogyan lehet elvégezni? Erre lenne egy link, vagy elérhetőség?
-
gigi21
csendes tag
válasz
tibcsi0407 #130605 üzenetére
Ha kimerítő leírást vagy tesztet találok róla, nyilván nem is írok ide. Pont azért tettem, mert ennyit tudok róla.
Amúgy két év gari és magyarországi szerviz. Amúgy Thor vagy Redmi 4??? -
bulek
tag
válasz
tibcsi0407 #130601 üzenetére
értem, a global rom egységes névre hozta a két verziót. Mwjd figyelem az oldalt. Március 8 után írják a szállítást
-
bulek
tag
válasz
tibcsi0407 #130599 üzenetére
Nem b20 nélküli 4x-t vettél? Vagy vmit félreolvastam?
-
UHHH
őstag
válasz
tibcsi0407 #130590 üzenetére
Sajnos a yotaphone2 snapdragon 801-gyel semelyik szoftverrel sem tudja (4.4, 5, 6) IMHO! S "régi" 410-es snapdragonos eszközben sem láttam ezt a feature-t.
-
törölt tag
válasz
tibcsi0407 #130559 üzenetére
Nekem két és fél éve hibátlanul ketyeg a telómban az MTK 6595, és messze felülmúlja az azonos kategóriájú Snapikat. Sőt, akár még a legújabb 8xx -eket is.
-
monti0222w
addikt
válasz
tibcsi0407 #130563 üzenetére
Így van, pereskednek. Viszont az év még csak most kezdődött, alakulhat bárhogy még!
-
monti0222w
addikt
válasz
tibcsi0407 #130561 üzenetére
Az X30-ra nem kell már sokat várni, és ki derül minden, amit te linkeltél cikket nekem az nem nevezi meg az okokat, nem is tudjuk mi lehet a háttérben, viszont ha tudsz valamit megihatnád nekem, vagy linkelheted.
Megköszönném mert érdekel.
Van igazság abban amit írsz, de vitatható is, mert az Oppo is használ MTK-s procit, tisztességes gyártónak is mondanám, de nem feltételezem róluk, hogy a licencelési díjat ők is kifizetnék! -
monti0222w
addikt
válasz
tibcsi0407 #130559 üzenetére
Az Antutu-ra gondoltam.
Ezt nem is vitattam soha, de egy jól használható alternatíva olcsóbban.
-
monti0222w
addikt
válasz
tibcsi0407 #130556 üzenetére
Ezt mondom neked már mióta! Tudom te már MTK ellenes vagy!?
-
fudi2002
nagyúr
válasz
tibcsi0407 #130556 üzenetére
Csak fura, hogy nem hallani tw vagy spec edition példányról...
-
válasz
tibcsi0407 #130553 üzenetére
"Hihetetlen ez a SD 625."
Szerintem is.Én is imádom a Redmi 4 Prime-omban.
-
fudi2002
nagyúr
válasz
tibcsi0407 #130553 üzenetére
Jól látom, hogy a tw oldalon b20at is írnak? Lesz ebből is tw edition vagy ua a hardver és a modem driver lesz más? Ha aktiválódna a b20ad akkor teszteld majd légyszi.
-
válasz
tibcsi0407 #130550 üzenetére
"kivéve a MicroUSB, kicsit ciki már 2017-ben"
Ebben az árkategóriában szerintem teljesen rendben van a micro USB. Már, ha erre gondoltál, nem az összeszerelés minőségére. -
monti0222w
addikt
válasz
tibcsi0407 #130523 üzenetére
Tényleg kint lesz a Meizu?
-
smithsys
aktív tag
válasz
tibcsi0407 #130525 üzenetére
Köszi. Akkor ezt a ZUK dolgot átgondolom még 1x. Egyébként szimpi cucc.
-
smithsys
aktív tag
válasz
tibcsi0407 #130523 üzenetére
No ezt nem tudtam. A topicjában senki sem említette.
Gondolom a stock-ból csináltad...? -
bally4
tag
válasz
tibcsi0407 #130492 üzenetére
Köszi a tippet, utánajárok, jó lehet.
-
p.t.r
aktív tag
válasz
tibcsi0407 #130494 üzenetére
Tényleg, bocs. Azért az jó ha van.
-
p.t.r
aktív tag
válasz
tibcsi0407 #130492 üzenetére
Nem tudja a B20-at.
-
BullZeye
veterán
válasz
tibcsi0407 #130478 üzenetére
Jók a középkategóriásai? Most jöttek ki a Note 4 új verziójával abban sincs B20...lassan fél éve várok, és nézem naponta a külföldi oldalakat, mert tetszik külsőre.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
tibcsi0407 #130476 üzenetére
Ez tényleg elég karcsú így..
-
ggeleven
őstag
válasz
tibcsi0407 #130371 üzenetére
Az nagyon nem tetszik...
MI5s Plus-t viszont berendeltem egy pár perce!
-
kymco
veterán
válasz
tibcsi0407 #130352 üzenetére
Köszi a segítséget. Redmi pro kijelzőjének van valamilyen karcolásvédelme? Mennyire érzem meg a B20 hiányát Budapest közelében telekomosként?
-
kymco
veterán
válasz
tibcsi0407 #130343 üzenetére
200$ körül mit ajánlanál hasonló képességű (5"-nal nagyobb) alternatívaként?
-
svgyula
addikt
válasz
tibcsi0407 #130345 üzenetére
Szia! Lehet azért lesz/van készletkisöprés mert át akarják az "új" sorozatot szitázni "VISIO"-ra mert az jobb márka az USA-ban
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
tibcsi0407 #130345 üzenetére
Lehet
. Én sem foglalkoznék vele. Ugyan nem ástam bele magam jobban, de nem sok egyértelmű infót találtam hirtelen, így én is inkább tutira mennék.
-
Ájvé
veterán
válasz
tibcsi0407 #130337 üzenetére
Kamerába mindenki elpicsázza a Sonyt
Lassan az utolsó utána noname kiskínai gyártó is -
tahepa
senior tag
válasz
tibcsi0407 #130286 üzenetére
Mivel nem találtam megfelelő rootot akkoriban ( később már igen) ez is pontosan megfelelő megoldás volt.
Sőt ha valaki nem is szándékozik rootolni a készülékét csak azért hogy eltakarítsa a számára nem megfelelő rendszerbe beépült alkalmazásokat azoknak is egy lehetséges megoldás az általam jelzett program és annak használata. A mostani telefonomnál is ezt használom ( XRN3SE) mivel nem szándékozom rootolni a rendszert. -
nyisziati
veterán
válasz
tibcsi0407 #130268 üzenetére
Szerintem is, a mobilarénás adásokban is mutattak ilyet, kiemelve részletesen a kamerahibákat.
S7ylerben még azt sem szeretem, hogy amikor az XDA-n belemenős kérdést kap, akkor elegánsan átsiklik fölötte. Pedig ott már részletesebbek a hibalisták...
-
aytukabozs
addikt
válasz
tibcsi0407 #130266 üzenetére
mi? hogy az eredeti kép legyen beleszerkesztve a videóba? ott ugye a renderelés során már átmegy egy minőségváltozáson, aztán a youtube konverziója feltöltésnél...
hát köszönöm, én inkább szeretném látni az eredeti képeket...
-
viktorhu
veterán
válasz
tibcsi0407 #130264 üzenetére
Pedig teljes méretben letölthetőek a fotók, ott a link minden videója alján.
Szerintem ő az egyik legalaposabb tesztelő, elmondja, ha a giroszkóp béna (mint az umi z-nél), vagy ha kevés fényben nem jók a képek, végigpróbálja a funkciókat... Az ő tesztjei mellett még a topes de gama tesztjeit szoktam keresni a youtube-on (s7yler németes prezicitással veszi végig mindig ugyanazokat a pontokat, a spanyol csapat meg lazább videókat csinál, ők pl. nem nézik a gps-t, de elég alapos és élvezhető videókat készítenek, pl. jobban rámennek a "milyen érzés kézben tartani" című témákra), ill. az android-hilfe.de -n Ora tesztjeit szeretem még, ő meg főleg a mérési/technikai eredményekre megy rá.
Ez az első három forrás, amit vásárlás előtt megnézek, ill. tableteknél még a techtablets.com tesztjeit figyelem. -
tthom
senior tag
válasz
tibcsi0407 #130157 üzenetére
A Edge nekem túl széles, de tény, hogy baromi jól néz ki azzal a vékony kerettel..
ZUK 2 Pro, vagy Lenovo K6 Power most a kiszemelt, de mindkettő csökkenhetne egy keveset.
-
tthom
senior tag
válasz
tibcsi0407 #130142 üzenetére
Én a ZUK 2 Pro-t várom, hogy csökkenjen az ára... A 4Gbos is elég, ha jó áron lesz.
-
bear_
aktív tag
válasz
tibcsi0407 #130142 üzenetére
Banggoodon most 50 pénzért van, ami elég jó árnak tűnik ezért a hardverért.
-
RVR400
veterán
válasz
tibcsi0407 #130113 üzenetére
Szerintem a szerviz és javítás szavak jelentését kell átértelmezniük inkább, mert jelenleg aztán olyan mindegy, hogy mit küld az ember, és hová...
-
Flexy90
senior tag
válasz
tibcsi0407 #130062 üzenetére
Természetesen tudom, hogy nem egy kategória, ezért is kérdeztem, hogy megéri-e felárat a Mi5. Hardveresen nekem a Note4 is elég, de inkább a Mi5 felé húz a szívem.
Van olyan tulajdonsága a Note4-nek amiben veri a Mi5-t? (Pl üzemidő?)
Illetve megéri várni a vásárlással a Mi6 megjelenéséig, várható, hogy lejjebb megy a Mi5 ára?
-
atee_13
őstag
válasz
tibcsi0407 #130077 üzenetére
Elvileg ami gyárilag 381 lóerős
-
atee_13
őstag
válasz
tibcsi0407 #130071 üzenetére
Húú ha egy 850CSI je lenne ... mondanám, hogy ajánlj be egy körre nagyon kipróbálnám. Gyerekkori kedvenc a Ferrári F40 mellet.
-
SJaika
tag
válasz
tibcsi0407 #130073 üzenetére
Az
-
törölt tag
válasz
tibcsi0407 #130069 üzenetére
Pedig tök jól ki lehet jönni velük. Szerencsére a BMW csak matchboxokat gyárt. Mindegy, hogy mekkora egy BMW -s karja, mert ha kicsit megmozgatom a Manci kormányát, akkor úgy is behúzza az ablakból. Vagy, ha nem, hát kit érdekel? 18m hosszú vagyok, és 40 tonna. Vajon melyikünknek van nagyobb respect -je?
-
törölt tag
válasz
tibcsi0407 #130064 üzenetére
Nem szokott fujjolni rád a többi BMW -s a renitens viselkedésedért?
-
ekrisztian
őstag
válasz
tibcsi0407 #130064 üzenetére
Akkor RESPECT!
-
ekrisztian
őstag
válasz
tibcsi0407 #130062 üzenetére
BMW az pont olyan mint a xiaomi
Jó hardver gyenge szoftver. Mindegy melyiket veszed
De egy BMW-be beülni egy Xiaomivel a zsebedben, az már fetish kategória -
RVR400
veterán
válasz
tibcsi0407 #130046 üzenetére
Ami furcsa, hogy alapból azt írják, hogy tudja a B20-at, pedig a sima verzió tudomásom szerint nem B20-as. Vagyis már hónapokkal ezelőtt ez volt az info, pedig akkor még nyoma sem volt a Global verziónak.
-
SamiCsillag
senior tag
válasz
tibcsi0407 #130056 üzenetére
Akkor az, köszi. Már keresik rá rögtön.
Mennyi volt? -
SamiCsillag
senior tag
válasz
tibcsi0407 #130054 üzenetére
Mi a márkája annak a telónak, amit feljebb kifotóztad?
-
citkar
addikt
válasz
tibcsi0407 #130049 üzenetére
Nekem is tetszett a 4S, de a 4C-hez képest olyan drága volt, hogy annyit nem ért meg a dizájn.
Követtem egy darabig, de kevesen vásárolták, főleg az ára miatt. Hasonló külsőt bezzeg nem erőltetnek...pedig érdekelne. -
Cyborg
őstag
válasz
tibcsi0407 #130051 üzenetére
Akkor nem is keresgélek, köszi.
-
Cyborg
őstag
válasz
A redmi 4A alatt àrban esetleg van valami értelmes készülék, ami viszonylag kockàzatmentes?
...ahogy olvastam mondjuk elég jò a 4A. -
aytukabozs
addikt
válasz
tibcsi0407 #130044 üzenetére
Hát, a leendő mi4s topicban 1 user biztosan lesz,
amióta itt a topicban ajánlotta valaki,
és a kedves nejem meglátta lilában,
azóta eltökélte hogy ez lesz a következő telója, hajthatatlan.... -
törölt tag
válasz
-
atee_13
őstag
válasz
tibcsi0407 #130042 üzenetére
Akkor hasonlóképpen vélekedünk a dizájnról. Viszont ahogy néztem a 1+2 mobila topikja gyakorlatilag halott.Ami sajna nem előny.
-
Ájvé
veterán
válasz
tibcsi0407 #130026 üzenetére
Akkor viszont az álommelót hagyta ott, olyan felső vezető volt akinek csak a pénzt kellett markolni, mert munka az nem nagyon volt
-
beg
veterán
válasz
tibcsi0407 #130033 üzenetére
Pedig tudnak ők normális kamerát is letenni az asztalra, lásd régi redmi. Nem is volt flagship mégis sokáig ajánlott volt a budget kamerás vonalon. Fene se érti.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
tibcsi0407 #130028 üzenetére
A kínaival mindíg csak a gond van! Persze csak addig amíg nem akarsz oroszokkal üzletelni, mert hozzájuk képest a kínai first class!
-
beg
veterán
válasz
tibcsi0407 #130026 üzenetére
Terjeszkedett az. Virágfigyelő, takaró, toll, párna, hátizsák, szagos radír. Csak épp a fő vonalról feledkeznek meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Yettel topik
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Delta Force (2024)
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest