- iPhone topik
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- One mobilszolgáltatások
- 65 órányi zenét ígér az Audio-Technica új TWS fülese
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Neck
veterán
válasz
Crytek #59440 üzenetére
Pont ez az, akkor minek rendeljük onnan, ha egyformára jön ki a kettő?
Inkább bízok a kici kínai cinkoszokban, mint a magyar rablóbandában...
Nekik legalább érdekük a lehető legnagyobb elégedettségi %-ot fenntartani, az itthoni hozzáállásban meg azt tapasztalom, hogy 100FT pillanatnyi haszonért eladja a lelkét is... -
hevizms
addikt
-
-
válasz
Crytek #58423 üzenetére
Már megint ezzel jössz
Neked nem kell a Dual SIM, de a legtöbb embernek itt a fórumban kell. Akkor gyere vissza, kérlek, a Moto G-vel, amikor elérhető lesz "hétköznapi áron" a Dual SIM verzió. Addig kérlek, itt dicsőítsd a telefont, ne ott, ahol nincs köze a többi készülékhez. (Hiszen a fórum még mindig dual SIM okostelefonokról szól, ahogy a címe is mutatja)
-
smkb
őstag
válasz
Crytek #58412 üzenetére
Mondjuk dolgozó ember nem is tudja 5-6 órán át ktívan nyomkdni a telót... utóbbi esetben nem igazán dolgozhat, otthon meg nyilván nem a telót nyomkodja az ember, mert van más dolga meg más eszköze, ha meg munkaidőben munka miatt kell ennyit nyomkodni akkor meg céges teló + power bank. Ennyi.
-
raulicio
senior tag
válasz
Crytek #58412 üzenetére
Akkor neked csak az releváns tapasztalat ha valaki lekapja a töltőről a telefont és le sem rakja addig amíg le nem merül. Ilyen tapasztalatokat azért ne várj túl sokat...
Amúgy meg simán elketyegnek az újabb mtk-s gépek használattól függően egy-két napig. Téged nem érdekel, ok.
-
hevizms
addikt
válasz
Crytek #58412 üzenetére
Nem erre utaltam.Neked van Xiaomi Hongmid?
Ha nincs,akkor honnan tudod mit bir az akksija azzal a hardverrel,szoftverrel,akkuval?
Nekem ilyen szempontból a Jiayu G3 nagyon jól muzsikált,pedig én sem kimélem a teloimat,csak sajna összetörtem.Azért ne mond már hogy egyformák a telók ilyen téren. -
Upo
addikt
válasz
Crytek #58412 üzenetére
A moto g-vel is kb. 5-6 óra screen időt lehet elérni, többet nem kapnál ettől se. Amúgy nekem tetszik, szeretem a minimalista dolgokat. Dual simest brazíliából tudnál venni, 799 ottani pezó vagy micsoda az ára de a posta drága lenne. Szétszedős képeket láttam az 1 simesről, ott azt írják hogy benne van a második sim foglalat abban is de rá van rakva egy lemezke ami betakarja, mondjuk nekem ez egy kicsit furcsa lenne, és a képeken nem lehet rendesen látni hogy mi az. Az enyémen a hátlap alatt a második sim foglalat nyílásában is van 1 műanyag fedélke, nem tudtam körömmel kipattintani hogy belenézzek.
-
Bagira01
veterán
válasz
Crytek #58412 üzenetére
Feltéve, ha addig nem lesz jobb ajánlat
Mondjuk azt nem írtad, hogy idén márciusra. Amúgy nem értem ezt a nagy motora őrületet, nálam volt már moto g, de nem jött be. Ok, hogy "márkás" meg effektíve olcsó, de akkor se.
(#58403) citkar: Hiába jön a 8 mag mikor azok már mind 5" és afelettiek. Nem mindenki akar phablet-et. Az ok, hogy hw-el elég sok mindent el lehet adni, de azért vannak határok is.
-
hevizms
addikt
válasz
Crytek #58406 üzenetére
Azért ez nekem kevés hogy tapasztalat nélkül mondasz véleményt akkuidőről.
Nem bántásból mondom,ne értsd félre,csak a Jiayu G3-nál is voltak 5-6,sőt 8 napos akkuidős beírások is,azt a sajátomnál meg örültem ha 2 teljes napot kibírt,de ha jól megjárattam,akkor este már kiabált a töltőért. -
citkar
addikt
válasz
Crytek #58406 üzenetére
A Motorola valóban jó lenne, ha a DUAL SIM-es végre megjelenne (vagy lemaradtam róla?).
Bár egyelőre én a Motorola G-t sem láttam kis hazánkban, így az is ugyanúgy postán gariztatható szerintem (de mondjuk nem is kerestem, lehet vki tudna már mutatni hivatalos forrásból, úgy más lenne mindjárt a helyzet), így az sem előny (eddig csak jó tapasztalatom volt a kínai garanciával kapcsolatban).Tesztelni ettől függetlenül érdemes - mindkét telót -, csak egy nevesebb gyártóé.
-
citkar
addikt
válasz
Crytek #58400 üzenetére
Igen, kicsit többe került, mint sok más hasonló teló, bár lehet, hogy megérte...főleg, ha korábban jött volna ki (főleg a WCDMA-s verzió).
Most már szerintem sokan várnak a 8 magosokra akik vásárolnának és ráér nekik még 1-2 vagy ha több tapasztalatot akarnak akár 3 hónapot.
Sajnálom, mert tetszik a telefon, de valszeg "kihúzom" a sima 6589-cel a váltásig, ami így már valószínűleg 8 magos lesz. -
norbihungary
csendes tag
válasz
Crytek #56902 üzenetére
szerintem 35e teljesen jo, nekem jelenleg egy alcatel 995 van és egy rakat kaki az egész telefon aksi semmit nem bir ha netán hd ba vennék fel vagy az autofocus miatt nem megy mert homályos vagy lemerül
régóta szemezgetek ezekel a kínai telokal , megvárom amig lemegy most a nagy karácsonyi meg ujévi banzáj hátha nem vámolják meg
és veszek egyet
ennél rosszab már nem lehet
-
tolvaj!
őstag
válasz
Crytek #56917 üzenetére
Igazából nem érint, mert kaptam kábelt a telefonomhoz, így mindent tud a kicsike, de annak örülök, hogy végre elkezdtek foglalkozni ezzel is a fejlesztők.
SkyLaci
Igazad van! Sajnos tudom miről beszélsz, nekem is nemrég kellett átállnom 16 -ról 32 -re a helyhiány miatt. De komolyan gondolkodok egy motorola beszerzésén, mert ezt leszámítva ár érték arányban büntet a cucc, főleg mióta rászálltak a fináncok a kínai csomagokra.
-
tolvaj!
őstag
válasz
Crytek #55759 üzenetére
A hulladék jelzőt hamarabb használnám a samu SGA2 re, mint az otthon lévő használatban tartott kínából rendelt és MAX rootolt ( és ennyivel befejezett mokolásos) telefonra. Az sga 2-öt két hetente újra kellett húznom minden apró sz@r miatt, míg ezeken csak a hivatalos szoftvert frissítettem.... gps mindkettőben pöccre működik gps fix nélkül!
-
válasz
Crytek #55759 üzenetére
Ha téged nem érdekel a Dual SIM? akkor nem igazán értem, hogy miért állandóan azokat keresgeted itt a fórumban. Ez valahogy nem világos számomra. Főleg ebbe na fórumban nem igazán értem, miért hasonlítod össze a két telefont, amikor az emberek nagy többsége éppen azért jön ide telefont keresni, mert két SIM kártyát szeretne benne használni. Pontosan ebben a kulcsfontosságú kérdésben a Moto G - még - nem tud domborítani, ezért értelme sem volt az összehasonításnak. Persze az indulatkeltésre tökéletesen alkalmas volt, így a célodat elérted.
Megtennéd, kérlek, hogy a jövőben nem teszel ilyet? Bár neked nem kell a Dual SIM funkció, de ennek a topiknak ez a kulcsa - ahogy a címben is láthatod. Egy érett fórumozótól gondolom elvárhatunk ennyit...
-
citkar
addikt
válasz
Crytek #55746 üzenetére
Motorola G - mégis hol veszel itthon? ráadásul dual simest? csak egy helyet mutass, ahol dual sim van, azután hasonlítsd egy kifejezetten jó, dual sim-es telóhoz, mint a Hongmi, amiről sokkal többet tudunk mi a te hőn áhított Motoroládról.
Utána kéne nézz mielőtt félrebeszélsz mindenféle bugyuta dolgokat, van saját topikja, kifejezetten jó véleménnyel vannak róla..ellenben senki sem dicsérte még (első kézből) itt a Te dual simes Motorola G-det(#55759) Crytek
Dual sim sosem érdekel - lehet rossz topikban vagy
hányadik "hulladékot" - a harmadik telefont használom Kínából és a hárommal együtt kevesebb bajom volt, mint egy fantasztikus Magyaro-n vásárolt telefonnal. Ráadásul elég sokan lehetünk így, ezért rendelünk továbbra is külföldről. -
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
Crytek #55746 üzenetére
Ja, csak hivatalosan nem lesz itthon a Motorola, nem? Akkor kenheted a garit, mert ha sufnibolt, az annyit is ér
Illetve ez még mindig csak egy telefon, ami nyomott áron van. És ha valakinek nagyobb aksi, kijelző, stb. kell akkor mi legyen? Virágzik a kínai telefon ideje, közel sem áldozott le.
-
citkar
addikt
válasz
Crytek #55736 üzenetére
A Minidealről csak 199,99 USD és mivel ez Dual sim, míg Motorola G-ből pedig még nem láttam dualt, bár úgy hallottam lesz, addig szerintem simán jobb vétel a Hongmi.
De ha tudsz in stock DUAL SIM-es Motorola G-t 200 USD alatt, örömmel fogadom -
citkar
addikt
válasz
Crytek #55130 üzenetére
Néztem igen, a többség valóban annyi, amennyit Te mondasz (viszont ÁFA nem jön rá, ez volt a kérése) és(!) voltak akciók, ahol közel annyi volt az ára, mintha Kínából rendelnéd, na az tuti vétel. Persze ki kell fogni és ugyan korábban ígérték a bővülést, azért még szűkös a kínálat is sajnos.
Na meg figyelni kell, mi van német raktáron és mi nincs (de a kereső leszűri, ha beállítod). -
Zeki
nagyúr
válasz
Crytek #53264 üzenetére
Na igen... de ugye a cikkek mindig arról szólnak, hogy a Xiaomi az olcsó árával és nagyszerű minőségével tarol.
Hát lehet hogy kínában olcsó, meg ugye ott szervíz is van, de itthonra nem vennék ilyen drága telefont úgy, hogy nulla a szervíz háttere. Mert a küldd vissza ha elromlik, aztán hónapokig semmi, az kutyafüle.Én kivárnám a Lenovo-t. Jönniük kell, ha már ígérték hogy év végére hivatalosan is megjelennek az országban.
-
imrus72
tag
-
-
EG0
aktív tag
válasz
Crytek #52194 üzenetére
Majd meglátjuk a Xiaomi Hongmi WCDMA verzió árát azért... :-)
200 dollár körül mit szólnátok hozzá? -
MotorBoy79
tag
válasz
Crytek #51447 üzenetére
Nem is az lesz a lényeg, hogy 8 mag lesz benne, hanem, hogy a magok már 2GHz-en mennek!
forrás:
http://www.gizchina.com/2013/10/24/goophone-s4-max-flagship-8-core-phablet-officially-listed/ -
mrmft
senior tag
válasz
Crytek #50858 üzenetére
Uj Xiaomik nekem nagyok, raadasul az ertekesitesi rendszeruk sem szimpatikus. Jiayu sem szokta elkapkodni, szerintuk a ho vegere igerik. Ez arban es meretben szimpatikus eddig. Kivarjuk, mast ugysem tehetunk.
-
-
devast
addikt
válasz
Crytek #49813 üzenetére
Szerintem az akkor lesz $180 ha többet gyártanak mint kéne, vagyis túlkínálat esetén. Mivel erre eléggé kis esélyt látok, ezért inkább $200-$260 között tartom reálisnak, a megjelenéskori árat. Ez Karácsonyra szerintem le fog menni $180-ra. De annál olcsóbb nem hiszem, hogy valaha is lesz.
Ettől függetlenül $200-ért is bitang jó vétel. $260-ért már annyira nem. -
devast
addikt
válasz
Crytek #49487 üzenetére
Elég konkrétan kínába szánják, ugyanis ott van egy olyan szolgáltató aminek China Unicom a neve, és wcdma hálózatot használ.
@vati182: Az xocean elite már megbocsássatok, de egy hulladék. Főleg annyiért. Annyi pénzért már telefont is kapsz. Ha még nem esett volna le, nem javítható a gps probléma, olyan az antennája, annyit tud (semennyit). A v987 meg egyáltalán nem gyengébb nála. Aki úgy érzi, az meg is érdemli a xocean-t meg a többi ilyen márkát.
-
devast
addikt
válasz
Crytek #49350 üzenetére
Az örvendetes. Ami kevésbé örvendetes, hogy valószínűleg a ferdeszeműeknek is bejön majd a cucc. Remélem azért nem lesz akkora hiány belőle.
ps: Ha nem lenne már meg a g700-am, $200 alatt én is egyértelműen azt venném. De mivel megvan, és teljesen elégedett vagyok vele, ezért marad -
-
mailman
tag
válasz
Crytek #49155 üzenetére
Persze, kiderul, de nem lesz csalodas. probalj ki egy MIUI romot, van a GT99-re is. Szeles szolgaltatascsomag az alap androidhoz kepest, gyonyoru grafika es tok jo, hozzateszem hasznalhato, otletek mindenhol a romban. Ha meg szar lenne megis akkor ott a heti frissites, pikk-pakk jon a javitas a bajodra
-
devast
addikt
válasz
Crytek #49151 üzenetére
$130 az a kínai belpiacos ár. Az lesz legalább $170-180 mire ideér. A többi gyártónak sem drágább a belpiacos ára... az, hogy külföldre szállító webshopokban mennyibe kerül, teljesen rajtuk múlik.
Másrészt: xiaomi nem hinném, hogy képes lenne hulladékot kiadni, butaság lenne kockáztatni a nevét.
Harmadrészt: méret gazdaságosság. Más gyártó egy batch-ben legyárt 5-10ezer darabot. Xiaomi legyárt 100ezret, és 3 perc alatt eladja. Az egy készülékre eső költség szerintem alacsonyabb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Autós topik
- iPhone topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Egérpad topik
- Az AMD-vel tervezi a következő generációs Xboxokat a Microsoft
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Formula-1 humoros
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- További aktív témák...
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- új bontatlan iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia ajándék
- Honor X6b 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Iphone 13 Pro Max 128 GB /// 86% Akku // Számlával és Garaniával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i7-2760QM I 8GB I 256SSD I Nvidia I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest