Hirdetés
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
norbihungary
csendes tag
válasz aytukabozs #79949 üzenetére
dehogy is nem tartom meg rájöttem hogy olyan mint a halottnak a beöntés szabadulok is meg tőle azért lett volna jo ha van valami rom amibe van magyar
-
norbihungary
csendes tag
sziasztok . Egy kis segítséget szeretnék kérni. vettem egy Jiake G910 -es készüléket csak sajnos lemaradt rola a magyar nyelv , tudtok valami romot mondani hozzá amit esetleg elbír ? köszönöm szépen előre is,
-
norbihungary
csendes tag
válasz motrola #56928 üzenetére
nekem akkor sem jött be,lehet hibás vagy valami nyúgje van alkatrésznek akarom majd eladni. de hid el szo szerint rossz. homályos a kép mindig nem egy rom volt rajta addig eljutottam hogy szétkaptam megnézni mi lehet a nyűg és a lencse focusnál mozog... mintha megadta volna a ragasztó magát, mindegy már csak ara vágyok hogy legyen egy normális
-
norbihungary
csendes tag
válasz Crytek #56902 üzenetére
szerintem 35e teljesen jo, nekem jelenleg egy alcatel 995 van és egy rakat kaki az egész telefon aksi semmit nem bir ha netán hd ba vennék fel vagy az autofocus miatt nem megy mert homályos vagy lemerül régóta szemezgetek ezekel a kínai telokal , megvárom amig lemegy most a nagy karácsonyi meg ujévi banzáj hátha nem vámolják meg és veszek egyet ennél rosszab már nem lehet
-
norbihungary
csendes tag
Sziasztok. szeretnék egy kis segítséget kérni. olyan telefont keresek aminek jó a fényképező része. nekem ez volna a fő szempont és az olcsóbb kategóriában szeretném. mert sok telefonon látom hogy 8mp meg 13 és tesztek fel képeket is hallistenek de sokszor elszomorodok. szóval akinek van jo véleménye kérem irja le. Köszönöm szépen
-
norbihungary
csendes tag
válasz Victoryus #53172 üzenetére
hát nem egy csúcs duranáss de azért azt tekintve hogy 30e ft ha kint veszem, magyar o. pedig ezért kapok valami érintős telefont jobb esetbe 2mp kamerával.. nekem jelenleg alcatel ot 995 van valami förtelem ezért szeretnék másikat. megköszönném ha párat még dobnátok be linkeket.
-
norbihungary
csendes tag
Sziasztok.
volna pár kérdésem, mert látom ti nagyon benne vagytok a dolgokban,nézegetem ezeket a kínai telefonokat és látom hogy 20-30e ft olyan telefonok vannak amik itt a triplája de azért bennem van a kétely. a kérdésem hogy látom pl thl w200 hogy 13mp kamera lenovok, stb vagy450 8mp kamera 100 USD valóban tudnak ennyit a fényképezők ? vagy ez csak mese ? első kínai vásárlásom volna de többet magyar.o nem veszek mert felesleges. ami nekem fontos 2 sim és hogy a kamera jo legyen mert sokszor más nincs nálam csak a telefon meg az alpin cuccok. válaszotokat előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Eredeti játékok OFF topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Crypto Trade
- Tőzsde és gazdaság
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Mozilla Firefox
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest