- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolipapa66
tag
-
zolipapa66
tag
-
wwenigma
Jómunkásember
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
janaman01 #97475 üzenetére
Csak hogy meglegyen. Elephone P6000
It seems that there are 2 versions of Elephone P6000 camera, one with Omnivision 8858 sensor, and one with Sony IMX219 sensor.
Mindkettő kamera 8Mpxl-es, tehat ertheto miert xar ha interpolalt 13Mpxl-es képeket csinalunk velük. Kérdés hogy miben hazudott még a gyártó, ha csak ennyiben és 8-ra állitva normalis képeket gyárt akkor minden másban korrekt, ajanlott keszülék.
Laza...: ez a 64bit a számtech-történelem legnagyobb átverése.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
janaman01 #97385 üzenetére
Csak siman megnyitod a Google Terkepet, es miutan bepozicionalt mennyire tartja egyhelyben azt a helyet. Max fél perc és el kell kezdenie de ha gyalogos modban vagy akkor durvan nem követi merre mész, körbeszaglászik mint egy kutya... ez volt a régi MTK gps. Ahogy a logot neztem, mar ebben a chipben is van többféle mód sebességtől függően, szepen követett és csak 1x volt megakadás.
-
Gabesz87
veterán
válasz
janaman01 #97235 üzenetére
Ja, értem. Csak nem tudtam, miért írtad ezt, de akkor jól van. Hát jó volna, mert bár nem nekem lesz a teló, hanem nővéremnek (csak állandóan variál, már mondtam neki 2-3 lehetőséget, nem 2 SIM-es telóból, most meg azt mondja, hogy lehet jó lenne 2 SIM-es
), és nem hinném, hogy akarna valami "noname" kínai telót. Félre ne értsen senki, ezzel nem azt mondom, hogy mind hulladék, csak ő inkább valami nevesebbet venne 100e alatt. És ezt találtam. Próbáltam keresni pár véleményt, külföldi oldalakon is. Van ahol a kameráját kifogásolták, meg specifikációk alapján a 2. SIM nem 3G képes. Mondjuk nem tudom ez mennyire gond, vagy hogy a többi teló is ilyen-e).
WOT-H-A-C: most hogy mondod, rákerestem, és tényleg érdeklődött 1-2 ember, csak sajna egyértelmű, érdemleges választ, ajánlás ahogy látom, nem született.
-
gyűrű
addikt
válasz
janaman01 #97107 üzenetére
A lenovo x2 ,a zopo 3X-hez képest: egy kisebb kijelzővel, 33%-al kevesebb rammal, kisebb akkuval, és ha jól tudom nfc nékül szerelt, cserélhető akkut nélkülöző telefon. De amúgy az azonos mtk csip miatt jó lehet.
Kiváncsi vagyok a leendő tulajok tapasztalataira.
Vajon ez is hozza-e ugynazt a kiváló gps-t mint a zp999 , a snapdragonokat lealázó teljesítményt, és a kiváló háttértámogatást. -
fil
őstag
-
WOT-H-A-C
veterán
-
beni26k
csendes tag
válasz
janaman01 #96734 üzenetére
Ez az egész dolog nem attól függ, hogy milyen minőségű antennákat tesznek a telefonba, illetve annak az elhelyezése, hogy ne zavarja/árnyékolja semmi ? Persze normális chipset esetén, de az MTK már nem nagyon gyárt gagyit.
Nekem az félelemre ad okot, hogy egy baidus oldalon láttam egy olyan S3 fehér hátlapot, aminek a belső részében valamilyen alufólia/réz csíkok voltak ragasztva. Nem értek hozzá, de sok jót nem jelenthet.zee83: Boldoggá tennél, ha csinálnál egy-két képet automatán vagy ISO100-on, csak ne makró legyen, hanem épületek vagy valami. Köszi :*
-
janaman01
addikt
válasz
janaman01 #96733 üzenetére
idézek a jiayu oldaláról :
Jiayu S3 applies LDS laser antenna technology, which is to directly engrave the GPS antenna on the shell of the phone. This can not only reduce the thickness of the phone but also improve the signal ability of the antenna.lehet már annyira beleégették lézerrel az antennát hogy el is égett közben
-
svgyula
addikt
válasz
janaman01 #96717 üzenetére
Szia! Hát szerintem azért a kínai piac még nekik mindig a legnagyobb és ezért bármire képesek.
A jiayu-ból is volt már olyan ami úgy jött ki, ha jól tudom a G4, hogy nem volt rajta csak kínai meg angol nyelv. Aztán későbbi kiadásnál raktak bele-ketPont úgy mint a Honor 6 ott is az első a kínai piacos volt aztán egy "nemzetközi" csak utána jött egy "EU" szabványos de csak egy sim kártyás (megbuherált) modell. Pár dologban van eltérés, meg nem is működik rajta minden elsőre
ami az alap 2 sim-es verzióban tökéletes. A frissítés is késik pár hetet-hónapot és szerintem abba is fog maradni(ne legyen igazam). De a lényeg itthon az 1 sim kártyás kerül annyiba mintha kintről a jól működőt meghozatodértem ezt úgy, hogy bele számolom az ÁFA-t is.
-
janaman01
addikt
válasz
janaman01 #96405 üzenetére
mellesleg most olvasom, hogy ha a jiayu nem tud eleget gyártani, akkor beoptuk
ugyanis kezdődik nemsoká a kinai ünnep miszerint február 15 --- februárr 24....és ha jól értelmezem akkor a jiayu márc.3. án áll üzembe újra
addigra lehet vissza is mondom a rendelést, ha nem lesz előrelépés...majd meglátom... -
gipsztigris
addikt
válasz
janaman01 #96341 üzenetére
Ebbe szerintem ne menjünk bele, hiszen nem a céltalan fikázásról beszéltem, hanem arról, hogy nem egyformák az igények és bizony a telefóniában is vannak szépszámmal szubjektív dolgok. Ilyen pl. a fényképezőgép, vagy a kinézet. Azon túl pedig aki olvassa a topikot rendszeresen, az tudja, hogy miről beszélek. Tudom én, hogy rengeteg elégedett V5 tulajdonos van, de biztos vagyok benne, hogy a v5 messze nem annyira jó telefon, mint ahogy néhányan sugallják.....ahogy azt már előttem leírták helyesen, hogy tökéletes telefon nincs!.....csak az enyém!
(#96348) wwenigma
De bizony szólok kedves öcsém!
Ha nem tetszik valami, akkor azt le fogom írni! Ennyi!
-
csapee
őstag
válasz
janaman01 #96264 üzenetére
A hivatalos oldalon ez van, a többi csak mese:
Jiayu S3 4G LTE Features:
CPU: MT6752 Octa Core LTE CPU 64bit Cortex A53
GPU: Mali-T760
RAM 3GB,DDR3
Storage 16GB support up to 64GB TF card
Sim Card: Dual SIM card (support TD-LTE and FDD-LTE)
Service Provide: Unlocked
Brand:
GSM 850/900/1800/1900MHZ
WCDMA 900/1900/2100MHZ
TD-SCDMA 1900/2000
TDD-LTE B39 B40 B41
FDD-LTE B3 B7 B20
MS mode: WCDMA/GSM/LTE
Shell Material Plastic
Screen: Capacitive Touchscreen, 1920*1800 High-resolution Screen Coring Gorilla Glass Touch Screen
Size: 5.5 Inch inch
Visible Angle: 178°
Resolution: 1920*1800 Full HD IPS LTPS
Navigation GPS+AGPS Navigator
Daul Camera: Front Camera 5.0M ,Sony IMX214 F2.0 13.0M Pixels High definition Back Camera Auto ForcusJiayu S3 4G LTE Details:
Google Play: Pre-installed
Earphone Interface 3.5mm
USB: USB 2.0
FM Support
Gravity Sensor Support
Bluetooth Support
Hand-writing Support
Light sensor Support
Proximity sensor Support
WIFI: 5G WiFi 802.11b/g/n/ac Wi-Fi Direct
Java Expand Support
Music/video Support
Email and Browser: Yes, built in
Video: Videp Play with formats of MP4/3GP/3G2/RM/RMVB/ASF/FLAC/APE/MOV etc.
Music MP3/WMA/FLAC/APE/WAV/RA/Ogg/MIDI/3GP etc.
Ebook UMD, TXT, PDF, HTML, RTF, FB2…Jiayu S3 4G LTE contain:
1 x Jiayu S3 4G Android Smart Phone
1 x USB cable
1 x Charger
1 x Battery 3000mAhJiayu S3 4G LTE Weight: 189g
Jiayu S3 4G LTE Size: 152*75.5*8.9mm
-
citkar
addikt
válasz
janaman01 #96234 üzenetére
A Minidealen is in stock, ha valakit érdekel egy próbát megér.
-
svgyula
addikt
válasz
janaman01 #96195 üzenetére
Igen de azon attól függetlenül elég jól látszik! Este is nekem elég volt a kijelző fénye is ahhoz, hogy ne tapizzak mellé mit a bizonyos misén
A mostanin sincs a gomboknak világításamivel nincs is csak a tapizófelületen(virtuális)
Mondjuk ezeket nem lehet azért eltéveszteni
-
svgyula
addikt
válasz
janaman01 #96192 üzenetére
Szia! Megnéztem a videót hááttttt szerintem azért szerezz be egy pelenkát mielőtt berosálsz
Semmi nem látszik még csak festett gombok sem
persze a videó minősége is olyan amilyen meg a fényviszonyok is belejátszanak.
Ezen [a videón] legalább a festett "gombot" látni -
Magicrat
tag
válasz
janaman01 #96152 üzenetére
Érdekes megoldás, találtam két ilyen eladót is, még megfontolom.
Eddig nem is gondolkodtam az Ali-ban, csak minideal, pandawill stb.-n keresgéltem...
Az mondjuk kissé gáz, hogy nincs paypal, viszont van jó gyémántos visszajelzés symbol.Igen, sajnos tényleg nincs még 3gb-os, bár annyira azért nem tör le, úgyis valszeg a "kicsi" lesz a befutó.
A támogatás, meg romolás témájában pedig lehet, hogy probléma lesz pl a root-jog? Minideal-en asszem lehetett +$-ért rootolva kérni a G4-et anno. Most megnéztem, S3-nál nincs lehetőség, igaz, hogy itt még a 2Gb-is presell.
Mondjuk nem vagyok egy rom-bűvész (az átmenetileg használt 1. gen Samu Ace-t sem sikerült normálisan root-olni, hagytam is a fenébe, úgyis csak telefonálok vele) Főleg csirkelábas alkalmazások takarítására, memkártyára való program átrakásra kellene.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
janaman01 #96161 üzenetére
Remélem.... Ez is új soc a zopo zp 3x nél is várni kellett mire lett root, először csak komplett custom rom felrakásával lehetett megoldani, mostanra már van cwm+root zip is. A régi bevállt eszközök (Vroot, frama,rootgenius) nem bírkóztak meg vele
Arra van esély bár a 3x et droidtoolsal sem sikerült menteni
-
DarknessHope
senior tag
-
RVR400
veterán
válasz
janaman01 #95648 üzenetére
Én meg a múltkor a mosdókagylóba ültem bele, mert ott mutatta a WC-kagylót, annyira pontatlan. Sőt véletlenül a fagyasztót nyitottam ki a hűtő helyett, mert a magasságot sem jól jelzi, és 0.30-at írt 1.30 helyett. Meg elfelejtettem a folyosóról bekanyarodni a szobába, így kimentem az udvarra miatta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- EAFC 25
- Tőzsde és gazdaság
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Elektromos autók - motorok
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest