- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- EarFun Clip – cimpazaj
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
svgyula
addikt
válasz
janaman01 #96717 üzenetére
Szia! Hát szerintem azért a kínai piac még nekik mindig a legnagyobb és ezért bármire képesek.
A jiayu-ból is volt már olyan ami úgy jött ki, ha jól tudom a G4, hogy nem volt rajta csak kínai meg angol nyelv. Aztán későbbi kiadásnál raktak bele-ketPont úgy mint a Honor 6 ott is az első a kínai piacos volt aztán egy "nemzetközi" csak utána jött egy "EU" szabványos de csak egy sim kártyás (megbuherált) modell. Pár dologban van eltérés, meg nem is működik rajta minden elsőre
ami az alap 2 sim-es verzióban tökéletes. A frissítés is késik pár hetet-hónapot és szerintem abba is fog maradni(ne legyen igazam). De a lényeg itthon az 1 sim kártyás kerül annyiba mintha kintről a jól működőt meghozatodértem ezt úgy, hogy bele számolom az ÁFA-t is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hardcore café
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Nők, nőügyek (18+)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- HP 15 Pavilion FHD LED Matt Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB RAM 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest