Hirdetés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
janaman01
addikt
nos megérkezett a jiayu s3...
pár infó igy kapásból.....googli nincs rajta, root viszont igen, azt be lehet kapcsolni a fejlesztői lehetőségeknél.
első kézbefogásnál, kellemes , nem nyikorog , jók az illesztések stb....nekem most van egy coolpad f1 em is ahhoz tudom igazából hasonlitani...nos a szinek ? hát szebb a fehér mint az f1 en pedig attól el voltam ájulva...inkább az f1 tűnik "kékesebbnek" ez mellett.
GPS . pillanatok alatt bepozicionálja magát és ha beviszem a kecóba ( vályog) még ott is tartja , ahol már a coolpad rég elvesztette a jelet !!!!
telekomos 4g megy
pár fotó vaku nélkül vakuval meg kint...döntse el kinek mi a jó....
hangszoró hátul ...hát szokásos nem voltam tőle elájulva, hogy 2 db is van benne..füleden lévő hangszoró jó hangos érthető a másik fél.....
alsó gombsor világitás nem túl erős de sötétben elég...led visszajelző viszont erősebb mint az f1 é...egyelőre zölden virizsolt( nem fogadott hivás)
antutu 41 valahányszáz...nem érdekel túlságosan..( a rendszer gyors gördülékeny)
egyszóval nem bántam meg hogy ezt választottam mindennel együtt 215 dodo volt 260 as árfolyam mellett még...)
egyelőre ennyi igy hirtelen felbontva a csomagot )
a playt és társait majd rávarázsolom valahogy...
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Borderlands 4
- Bestbuy játékok
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Synology NAS
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Windows 10
- Nintendo 3DS és DS topic
- További aktív témák...
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2919
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E14 G2 AMD - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I W11 I Gari
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Új Dell 13 Inspiron 5310 FHD+ IPS i5-11300H 4.4Ghz 8GB 256GB Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest