- Nem lesz Xiaomi 16
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Google Pixel topik
- Rossz iPhone-t másol a OnePlus
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
janaman01
addikt
nos megérkezett a jiayu s3...
pár infó igy kapásból.....googli nincs rajta, root viszont igen, azt be lehet kapcsolni a fejlesztői lehetőségeknél.
első kézbefogásnál, kellemes , nem nyikorog , jók az illesztések stb....nekem most van egy coolpad f1 em is ahhoz tudom igazából hasonlitani...nos a szinek ? hát szebb a fehér mint az f1 en pedig attól el voltam ájulva...inkább az f1 tűnik "kékesebbnek" ez mellett.
GPS . pillanatok alatt bepozicionálja magát és ha beviszem a kecóba ( vályog) még ott is tartja , ahol már a coolpad rég elvesztette a jelet !!!!
telekomos 4g megy
pár fotó vaku nélkül vakuval meg kint...döntse el kinek mi a jó....
hangszoró hátul ...hát szokásos nem voltam tőle elájulva, hogy 2 db is van benne..füleden lévő hangszoró jó hangos érthető a másik fél.....
alsó gombsor világitás nem túl erős de sötétben elég...led visszajelző viszont erősebb mint az f1 é...egyelőre zölden virizsolt( nem fogadott hivás)
antutu 41 valahányszáz...nem érdekel túlságosan..( a rendszer gyors gördülékeny)
egyszóval nem bántam meg hogy ezt választottam mindennel együtt 215 dodo volt 260 as árfolyam mellett még...)
egyelőre ennyi igy hirtelen felbontva a csomagot )
a playt és társait majd rávarázsolom valahogy...
Új hozzászólás Aktív témák
- Megválik a legfontosabb mérnökétől az Intel
- Eredeti játékok OFF topik
- Erős törpe: ASUS NUC 15 Pro+
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Nem lesz Xiaomi 16
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- PlayStation 5
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro Max Sötétkék - 512GB - Független - Hibátlan Állapot - Összes tartozék + Tokok
- Apple iPhone 13 Pro Max 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 15 128GB,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 256GB,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 15 Plus 128GB,Újszerű, USA verzió, 12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus PRIME B450M R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB AeroCool Quantum Mesh V3 400W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Samsung U28E590DS 60Hz 4K TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Xbox Elite Series 2 Kontroller AKCIÓ!!! // Számla + garancia //
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest