- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Yettel topik
- Mobil flották
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Apple Watch
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Indy1
tag
válasz
hevizms #70013 üzenetére
AZ akku verhetetlen a JIAYU G3,G4 en- elfogadom.
De(!) az akkun lehet segiteni (eredeti Xiaomi 10400 powerbank 23$, hasznalhato evekig mas telefonnal is)ha a GPS rosszabb a Jiayun, nem tudom 20$er jobba tenni. Ami van, az marad.
Kamera - pont mint a GPS.#doongoo
akkuido atlagok (GSAM Monitor app): Average Screen on
Hongmi 3 hours 44 minutes
Jiayu G3T= 5 hours 24 minutes
a total ido nem szamit, ha nem nyulsz hozza akkor egy hetig is birja -
-
kolosanyi
veterán
válasz
hevizms #68932 üzenetére
Tényleg, ez jó, hogy előjött, mennyire kell számolni a "tréfával"? Régebben nem volt gyakori, hogy megcsípték, akkor ezek szerint jobban odafigyelnek most erre ugye?
(#68934) hungobungo
A kugli szerint 60 241 forint. De ha erre jön még az áfa meg a vám, akkor felejtős, annyim nincs rá. -
-
tutis
őstag
válasz
hevizms #67091 üzenetére
Én is bementem a vodába, kártyát vágatni. Mivel régi típusú kártyám volt, nem lehetett vágni. Kérdezte hogy ott vettem-e a telefont náluk amiben használnám a kártyát. Mondom speciel ezt a telefont nem, de kb 15 telefont vettem már tőlük.. Erre azt mondta hogy akkor 7ezer ft a simkártya csere microsimre.. Mondom mivan??? Persze hogy simán belekötöttem, nem vagyok hülye hogy lehúzzanak 7ezerrel. Mivel látta hogy rossz emberrel próbálkozott, kicserélte ingyen a sim-et, és úgy tett hogy ez az Ő jófejsége miatt van. Mondom aha persze...
-
-
Upo
addikt
válasz
hevizms #66040 üzenetére
Hú, a 2lenovo-n tegnap este még 5 dolcsival olcsóbb volt, a minin meg sokkal drágább, sőt tegnap még volt -5$ loyality kupon is, most nem néztem (kosárba rakva jelenik meg)
Minin meg to2c-n már vásároltam, ott is jó áron van, to2c-n 8G-s sd-vel + 2 film+szilikon tok: 140.99$, de sajnos a fehér 5-el drágább.
-
alexw801
senior tag
válasz
hevizms #65733 üzenetére
Régi ismerős, Szerjoha (Cepexa) Krasznodárból inkább Huawei Honor 3C 2G/8G-t vett, pedig jól ismeri és bütykölte a Hongmi-t is, én tőle tanultam a ZOPO ZP100 ügyeit.
Mindkét telefon 1000 Yüan, kb. 38000 Ft Kínában.
Melyiket érdemes venni?
A Honor 3C-re a ROM manipuláció még gyerekcipőben jár, a Hongmi már jól ismert? -
-
válasz
hevizms #65658 üzenetére
Érdekesen használhatod akkor...
Nekem 6589-es telefonom 2 napot elment, de volt az 2,5.
Van egy csomó alkalmazás, amivel lehet profilozni a telefont, érdemes használni. pl éjjel repülő üzemmódba teszi, reggel visszakapcsol és szinkronizál, stbstb....
Próbáld ki, hátha segít az 1 napon
Amúgy Crytek egy még forgalomban épphogy lévő telefonról beszélt, hogy 1 napot megy, amikor még ő sem használta, ellenben 6582-es SoC van benne, és 3000-es akksi...
-
-
válasz
hevizms #60298 üzenetére
Csupán azért emeltem ki a második mondatot, mert úgy láttam, mindenki csak az első mondaton lovagol, csak arra reagál.
Ahogy korábban is mondtam: ha valaki ezért / ezért nem veszi meg az adott készüléket, ott nem a bolttal, hanem az adott személy preferenciáival van inkább gond.
Kristof9094
Elérhető lesz hamarosan 100k-ért hivatalos forgalmazásban, számlával, garanciával szinte ugyanaz. Korábban volt is róla szó...
Ha már a Concorde cégről beszéltünk - Concorde BlackBird néven keresd majd. -
válasz
hevizms #60274 üzenetére
Jól elvacakolunk egy ilyen hiper-OFF témával, de kezdem élvezni
Nézzük a második mondatot is, ne csak az elsőt:
"Ezáltal elmondhatjuk, hogy a ConCorde mobiltelefon készülékeket 20 év tapasztalatával fejlesztjük és gyártjuk Önnek."Nincs 20 év tapasztalatuk sem a mobiltelefonok gyártásában, sem a fejlesztésében.
Azt azért hadd tegyem hozzá, hogy engem ez egyáltalán nem tántorítana el ez a vásárlástól, illetve teljesen megértem ezt a marketingfogást, nincs is vele bajom.
-
citkar
addikt
válasz
hevizms #60274 üzenetére
Hát igen, az is lehet, hogy a leírt 20 év tapasztalatot (amivel akár csak tegnap kezdtek mobiltelefont fejleszteni és gyártani) végül is teafőző vagy kvarcjáték gyártásából és árusításból szerezték
vagy akármi másból.
És valószínű is, hogy 20 éve nem gyárt mobiltelefont.
-
kmarci25
veterán
válasz
hevizms #60234 üzenetére
hevizms:A Concorde sosem állitotta hogy ők gyártják a készülékeiket!
Concorde weboldal: 100%-ban magyar tulajdonú cégként több éve foglalkozunk szórakoztató-elektronikai termékek gyártásával és forgalmazásával. Ezáltal elmondhatjuk, hogy a ConCorde mobiltelefon készülékeket 20 év tapasztalatával fejlesztjük és gyártjuk Önnek.
Nem kötekedésképpen (na jó, egy kicsit
), de azért mégis érdemesnek tartom megemlíteni. A tények makacs dolgok. Ettől függetlenül, ha vásárolni fogok/szeretnék majd telefont, én is megnézem a kínálatukat.
-
Old Gyfland
tag
válasz
hevizms #60142 üzenetére
Teljesen megértelek a kijelző méretével kapcsolatban. Nekem ezelőtt egy Atab 5 volt, meg lehet szokni az 5" is.
Viszont ami a Honor3 mellett szól, hogy a mérete szinte teljesen megegyezik a Hongmival a keskeny perem miatt.
Huawei: 139.5 x 71.4 x 9.2mm
Hongmi: 137 x 69 x 9.9mm
... na jó egy picit nagyobb. -
Old Gyfland
tag
válasz
hevizms #60139 üzenetére
Bocsánat
rosszul fogalmaztam.
A két telefont összehasonlítva pro-contra számomra, melyiket válasszam:
A kisebb, kicsit kézre állóbb kijelzővel rendelkezőbbet, 2000-es akkuval, gyorsabb procival, szélesebb kerettel ?
A nagyobb kijelzőt, 4000-es akkuval GG 2-es kijelzővel, kicsit lassabb procival.
....és, hogy ne legyen egyszerű a döntés, most találtam ezt:
http://www.spemall.com/forum/topic/935-xiaomi-hongmi-vs-huawei-honor-3c-configurationappearancepriceperformance/
Ez alapján azonban a Xiaomi egy lépéssel hátrább szorult a listámon.
Jelenleg, mint ahogy eddig Te is, Jiayu G3-t nyúzok, nagy elégedettséggel. -
Neck
veterán
válasz
hevizms #59204 üzenetére
Ha Jiayu-m lenne, is ez lenne a vélemény.
Rá kell nézni a képekre. Amin látod azt az olajfestmény-szerű elfolyást, elmosást, az nem jó.Szélsőséges példa (AKAI PHA-3850)
Igen, tudom, hogy a Jiayu nem ilyen vészes, de nyomokban ott is láttam, a te képeiden is.
A Xiaomi vonalélessége rendben van, a dinamikatartomány lehetne jobb, de nem vészes egyáltalán. -
Neck
veterán
válasz
hevizms #59200 üzenetére
Na igen, ahogy vártam. Nem egy 1020-as Lumia, az tény, én egy erős közepest mondanék rá össz-telefonos mezőnyben (ami egyébként nálam bóknak számít), de ezzel együtt veri a kínai telefonok túlnyomó többségét (természetesen a nagytesó jobb képeket készít
).
Messze nem olyan mosott olajfestmény feeling mint a kínai telók egy jó része.nagy része.
-
Neck
veterán
válasz
hevizms #58857 üzenetére
Igen, csakhogy a Hongmi mögött ott van egy nagyon is aktív és népes MIUI közösség.
1 perc google után találtam:
A tesztben negatívumként hozza hogy nincs 3G, azonban ő nem WCDMA-s verziót vett, a WCDMA-s telefonban természetesen működik a 3G.
Megjegyezném, hogy a tesztben szereplő fotók alapján nem kicsit veri agyon a Jiayu kameráját...
Szerk:
Úgy látom, más is megtalálta 1 perc google után, és linkeltétek is, bocsi
Azért benne hagyom a HSZ-ben, mert erre a linkre vonatkozik a HSZ nagy része. -
aytukabozs
addikt
válasz
hevizms #58860 üzenetére
Ez még a dualcore teló? (kicsit meg vagyok keveredve mert sokan itt a g3s-re meg g3t-re is mint g3 hivatkoznak :/) A kamera ugyanez lehet a G3t-ben is? ZTE Blade ről váltanék, és eddig ez volt a nyerő, de ez most kicsit elgondolkodtatott, hát ilyen képeket még szegény kis penge is csinál (ha nem jobbakat).
-
Joshi
titán
válasz
hevizms #58863 üzenetére
"Nem tudom jók-e."
Hát nagyon nem jók.De ez nem is meglepő hiszen nekem is voltak ZTE telóim amik ettől függetlenül szerethetők voltak a maguk nemében. Egyébként egy okostelefonnál legalább annyira fontos a szoftveres oldal mint a hardveres, de az én személyes véleményem az hogy inkább a szoftveres oldal a mérvadó a hétköznapi használatra.
Egy kérdés a fórumozók felé. A Dual Sim ami ugye a címadó téma, ha jól tudom akkor léteznek különböző két kártyás sim kezelések. Az MTK chip melyiket támogatja?
-
hevizms
addikt
válasz
hevizms #58857 üzenetére
Azt még hozzátenném hogy ettől még lehet tökéletes a Hongmi és legyen úgy.
Örülök neki.
De jó lenne látni egy felhasználói tesztet vagy 1-2 fotót hogy megnézhessük és azt mondhassuk "ez igen,ezt nevezem"
Ha lesz ilyen mostanában és úgy látom megéri váltani,akkor váltok.
Nekem nem mániám a Jiayu,sosem istenitettem és most sem teszem,de az is tény hogy sokan felnagyitják a dolgokat.Ilyen a kamera pld.
Láttam már jobb képeket készitő mobilt az tény,de azért annyira meg nem rossz ahogy egyesek beállitják.
Na és nem tagadom a Hongmi azért kezdett el érdekelni,mert annyira dicsérték a kameráját(fotót még nem láttam senkitől) és ha minden másban is van olyan jó mint a Jiayu,akkor miért is ne?Persze hogy nekem sem mindegy hogy milyen a kamera.
Viszont ott van még az akksi.
Mi van ha nem bír annyit?
Nekem az fontosabb mint a kamera(na itt jön be az a dolog hogy mi a fontosabb,ami miatt elnézzük a másik negativumot)
Na ezekre nem kaptam sem én sem más infot,pedig kérdezték páran az akkuidőt. -
Neck
veterán
válasz
hevizms #58793 üzenetére
Beismered, hogy a tiéd nem volt tökéletes, viszont mégis ilyet telefont veszel megint, mert "úgy érzed, nem fenékig tejföl a Xiaomi".
???
???
Tudom, mindenki a sajátját védi, na de mégis... De akkor védem én is a Xiaomit egy kicsit.
A Xiaomi eléggé High-End brand Kínában. Nem én találtam ki. A kínai kollégám hazament, úgy hogy sose hallott róla, és amikor visszajött, csak bólogatott, tele van vele Kína, akkora brand. Nem sok hasonló kínai márka van (talán az Oppo, Lenovo, Meizu hármast említeném vele egy lapon), ami igenis nagyon jó telefonokat gyárt.
Nekem lassan egy fél éve van Xiaomim, a főzött teszt romokkal kapcsolatos problémákat leszámítva (amik természetesen a főzött teszt romok számlájára írhatóak) az égvilágon semmi problémám nem volt vele, sőt.
Az elején leszólták a kollégáim, viszont amikor az enyém vígan működött, a Galaxy S4-et meg vitték szervízbe, akkor már nem volt akkora az a vigyor.Lehet, hogy a Hongmi topic nem pörög annyira, mert a MIUI-val kapcsolatos kérdésekkel is általában az MI2 topicba jön mindenki. Ott viszont van azért élet. És nem, nem azért, mert annyi probléma lenne a telóval, hanem mert heti szinten jön a MIUI frissítés, amiben mindig javítanak valamit, és új feature-öket tesznek bele, mindig van miről beszélni.
Ne "érzésből" írj. Tényekkel támaszd alá, vagy ne írj semmit. Így indul a pletyka, ami végigsöpör a fórumon.
Mint anno nem is tudom melyik telefonos bolttal volt ez, egy valaki rendelt onnan, olcsó volt, és nem volt gond a telóval, onnantól be lett harangozva mint csudajó bolt, és tucatszám rohant oda mindenki telefont venni, természetesen a garis ügyintézésük közel sem volt olyan szuper, mint kiderült. Direkt nem írok bolt nevet. -
Hali1975
tag
válasz
hevizms #58405 üzenetére
Szia ,
en hasznalok egy hongmit lassan 2 honapja.
MOndjuk egy SIM-el megy es inkabb telefonalasra hasznalom, de ha szukseg van ra akkor megy a mobilnet is , illetve a wifi.
Igy nekem vigan elmegy 1,5-2,5 napot ugy hogy 50-60% on van a 1,5-2,5 nap vegen.
De 2SIMel minden bizonnyal tobbet fogyaszt es en nem is jatszom ,nem hallgatok zenet.
Ha kell netezek es telefonalok.Ugy gondolom,hogy a 6589-es proci miatt hozza a szokasos akkuidot/cubot gt99, tronsmart ts7 is volt, van es azok is siman elmennek ennyit. /
A GT99 2SIM-el sok wifivel ,beszeddel es nemi mobilnettel is elmegy 2-2,5 napot a csaladban.Az a gond,hogy az akkuido nagyon sokban fugg a hasznalattol ezert ez egy nagyon szubjektiv dolog es csak a sajat tapasztalatom tudom leirni.
De van nekem is power bankom:-)!
Igaz ezt meg az UMI X1-hez vettem.Remelem azert tudtam valamit segiteni
Udv -
Crytek
nagyúr
válasz
hevizms #58410 üzenetére
Én a saját tapasztalatomat írom azt ahogy én használom a telefont.
Én az átlaghoz képest mondhatni rettenetesen sokat használom a telefonon a netet (3G) szóval a kijelző nem igen pihen. Így viszont 5-6 óra használat után mert a 220-as csatlakozást kell keresni mert nincs tovább.Az ilyen 4-5-8 napokat meg hagyjuk már. Nyomkodás/használat nélkül a legbrutálabb táblagépek is mennek 12 napokat de ki veszi arra hogy álljon csak?
Nem létezik olyan telefon ami az én fajta használatommal kibírna fél napot rátöltés nélkül.Az meg hogy más nem nyomkodja és rámond 2 napokat az kicsit se érdekel!
Bagira01: Márciusig legkésőbb lesz Motorolám
-
Bagira01
veterán
válasz
hevizms #58407 üzenetére
Körbenézek más shopokba. Nem dőlök be a geekbuying és hasonló oldalak most fél áron akciójának.... Akkuidő meg olyan mint a saját autó fogyasztása, az mindig keveset fogyaszt. Nyilván azért egy 2000-es akkuval nem fog behalni fél nap alatt.
(#58406) Crytek: Ha mindig csak máshoz hasonlítgatsz valamit és várod, hogy olcsóbb legyen a végén nem veszel semmit
(#58404) overland: Aki Hongmi-t akar annak, ennyiért most ez a telefon bestbuy(legalábbis én ennél olcsóbban nem találtam) Akinek nem felelnek meg a paraméterei, az akkor se fog ilyet csak azért meg ennyibe kerül.
-
LámaZ
addikt
válasz
hevizms #22637 üzenetére
Mert nem olvastad el a belinkelt cikkek leírását.
"Input: 5V/1.0A (max)"
Én töltöttem már 2 A-es fali töltővel is, amíg elérte az utoló fázist, utána váltottam 1 A-esre. Már sok ilyen fali/autós töltöm van 1, 1,5 és 2 A-es kimenettel. A töltő bemenetén mini USB csatlakozás van. PC-USB-ről is tölthető. -
Sz.Tamás
csendes tag
-
-
motorolatom
tag
válasz
hevizms #21984 üzenetére
"CWM/ install zip from sdcard/toggle signature verification" hát ilyen sincs.
A következő közül lehet választani:
reboot system now
apply update sdcard
apply update sdcard
apply update cache
wipe data/factory reset
wipe cache partition
backup user data
restore user dataa 2.-3. menüpontnál be jön az sd tartalma, ennyi!
-
Fefe66
tag
válasz
hevizms #19725 üzenetére
Hali
Szerintem is igazad van a minideal egy elég korrekt üzlet,emailekre kérdésekre elég hamar reagálnak
(persze hajnalba vagy kora reggel mert náluk +7 órával több van)
21-én rendeltem egy G3 -at ma a posta.hu-n ez ál
2013.03.01
22:33
Küldemény információ:
Célországba megérkezett / Arrived in the destination country
2013.03.01
22:38
Küldemény információ:
Küldemény vám elé állítva / Item presented to customs -
fila
senior tag
-
bucs12
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Yettel topik
- Philips LCD és LED TV-k
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Path of Exile (ARPG)
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest