- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hívószám-hamisítás
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
GIJoe
addikt
205 $ neked korrekt ár? Nagyon nem az...
www.fastcardtech.com 155$
Minideal 175$
Aliexperess 168$ -
devast
addikt
Nekem egy telefon cca 2 évre kell. Most a 2 éves blade-emet fogom erre lecserélni, és nagyon remélem ez is kihúzza 2 évig
ps: nem hinném, hogy g3-at kapsz 35k-ért az elkövetkezendő 2-3 hónapon belül. Utána, ha már mindenhol lesz készlet, hype-olják a g4-et akkor esetleg lemegy az ára. G2-nél is így történt tudtommal. -
Mathiax Rex
csendes tag
Én most Justinnal birkózom keményen! Nem akarja a refundot és átküldött egy linket, amibe beírtam a tracking numbert és ezt írja ki (www.4px.com):
2012-10-23 21:10:53
SHIPMENT OPERATION COMPLETED
2012-10-23 21:10:52
SHIPMENT ARRIVED AT FACILITY
2012-10-18 20:51:08
SHIPMENT INFORMATION RECEIVEDHivatalosnak tűnik az oldal, de máshol még nem jelent meg a csomagom. Visszakérhetem ilyen esetben is?
-
ZaXXoN
tag
Filozófiai magasságokba emeled az ügyet...
A logikád alapján a "más, mint amit rendeltem" mindig magában hordozná a "nem érkezett meg" lehetőséget, hiszen ha egyszer más, akkor amit rendeltél az nem érkezett meg. És, ha így tekintenénk, akkor csak olyan eshetőségek vannak, hogy "más, mint amit rendeltem ÉS nem érkezett meg", valamint a "nem érkezett meg (semmi)". Viszont nem ebből a kettőből kell választani.
Ebből adódik, hogy a "más, mint amit rendeltem" csak azt jelentheti, hogy ugyan a csomag megérkezett, de a tartalmával vagy elégedetlen. Ha viszont azt mondod, hogy nem érkezett meg, az a csomagra magára vonatkozik, nem arra, hogy az van-e benne, amit reméltél.SZVSZ a paypalnál most nyomják a facepalmot, hogy azt választotta, hogy nem jött meg, majd leírja, hogy de megérkezett, csak más. Ez maximum székelyviccnek megy el.
-
Sir Csimbók
tag
Ne izgulj, ahhoz képest, hogy az enyémet adták fel legelőször fogalmam sincs, hogy a kis sárga postásom merre jár. De ahogy a követő oldalakat nézem, a saját hivataluknak sincs
Szerintem azon morfondírozhat, hogy a riksájával az óceánt könnyebb-e átúszni vagy a Himaláját megmászni.
-
ÁrPi2
senior tag
Nem olvastam én félre amit írogattok, csak éltetem magamban az illuziót hogy ha valamelyik itteni fórumtárs
-sokakat meglepő módon- megkapja amit húú Wang-éktól rendelt, akkor hey belevágok én is hogy onnan vásároljak.Érted , - volt két svájci aki a védőfólia kipostázása miatt fraut-site-nak jelenti de ezt Nálam esetleg kiegyenlítené itteni fórumtársak Pozitiv jelentése.
-
Sir Csimbók
tag
Most már megvárom, mi jön, aztán videózok. Mindenesetre fura, hogy a rendelésszámaikat tekintve csak 2 reklamáció van, és azok is hogyan kaphatták már meg. Engem most ez a postai nyomkövetés idegesít, mert 2 hét után a rendszer szerint ismét Shenzen-ben van a csomag, holott már egyszer Pekingben is volt (állítólag).
Természetesen a Magyar Posta oldalán még semmi változás a kezdetek óta. -
sasa311
veterán
Tegyük hozzá az igazsághoz:
UPDATE 1 FROM REPORTER:
After I had posted my report the seller admitted a mistake and promised to do everything to solve the case. He has already done a full refund but will also re-send and I will only have to pay as soon as I get the merchandise.
UPDATE 2 FROM REPORTER:
hootablet.com just made a mistake with my order. They apologized for this mistake and will send my order again to proof they are trustworthy.magyarul:
Elismerték a hibát, VISSZAUTALTÁK a pénzt, ÚJRA elküldték a terméket, amire utólagos fizetést kértek.
-
berigazek
őstag
OFF:
Tippeljünk egyet,mintha játszanánk,de EZ nem játék mindnyájan tudjuk.Ki mondja azt,hogy megkapjuk a rendelésünket és ki mondja azt,hogy nem.Kiváncsi leszek az eredményre!1.berigazek...Igen
2....
3....
4....
(Ha Ti is úgy gondoljátok természetesen,ha nem elnézést kérek a merész gondolatomért!) -
berigazek
őstag
VÁM-al akkor is kell számolni,ha postai úton jön és nem futárszolgálat hozza és meghaladja azt az értéket ami még VÁM mentes!Minden átmegy a VÁM-on nehogy levélbomba vagy ilyesmi legyen.De nyugi,ha elhanyagolható a VÁM érték tovább is küldik mindenkinek a csomagot!
Amúgy tényleg fölösleges itt azon törni a buksinkat,hogy kamu vagy nem kamu ez a hootablet.Úgy is kiderül hamarosan,amint a megrendelők nyomon követhetik a Trackinget Online és amikor kézbe kapják a csomagot és,hogy tényleg az van-e benne amit rendelt.
Zárjuk is le a mgkérdőjelezést szerintem,amíg MI nem bizonyosodunk meg személyesen az oldal valódiságáról!
Amúgy lehet,hogy a Gyártó adta ki a viszonteladóknak a termékkódokat és fényképeket,így könnyebb nekik megrendelni a Gyártótól a termékeket és ami az árat illeti,az pedig szabadáras mint itt MO-n!
Nyugi amíg nem bizonyosodunk meg...Rawulf!
Így van,minden ,,átvert" a PayPal-tól kapja vissza a pénzt,természetesen nem a csaló fogja visszaadni! -
berigazek
őstag
Ahogy mondod ...elgondolgottató,de egy próbát megér....(lehet,hogy épp ezért nincs forgalma,mert még új és még félnek a vásárlók vásárolni tőlük,várják a visszajelzéseket a többi vásárlótól!)
(Most jött megint válasz tőlük egy 4 perccel ezelőtt feltett kérdésre,hogy van-e raktáron ZP900 és remélem,hogy nem ,,csaló cég" ,mert volt már rá példa ...)
Azt válaszolták,hogy NEM csalók!(mást mit is válaszoltak volna)
(De én is megpróbálom majd,csak várom a pénzt,csak nem jön a pénzem,lehet,hogy elhúzodik még 2 hétig :-( ) -
sasa311
veterán
Én még mindig azt mondom, hogy HIHETŐ, hogy beszerzési áron ad el, hogy megalapozza a nevét a piacon. Ugyanis egy ennyire telített piacra igencsak nehéz újként belépni...
És látjátok, működik, mi is róla beszélünk egész este...
Én rendeltem egy S3 klónt pofátlanul olcsón, ajd beszámolok a fejleményekről.
Ha meg gumicumi akkor ott van paypal reclaim, max "kölcsönöztem" egy kis pénz neki 45 napig. -
Jazz
veterán
Tudom hogy működik a Dual Standby, tudom hogy egy rádió, egy antenna....
Az adatkapcsolatos ha hiszed ha nem működik, ledobja a WCDMA-s adat sim-et netezés közben, ha hívás jön a GSM voice sim-re....ezt így meg lehet csinálni.
Létezik dual aktív okos phone. De D880 és semelyik sem megoldás a "problémára", mert az nem az a telefon amit én használok.
-------------------------------------------
Senki többet? Létezik bármilyen buherálás applikáció, amivel meglehet csinálni azt amit a data esetében, csak két voice-al?Thx
-
DJGABI
addikt
Azzal a droidos-desktopos ubuntuval én nem szaladnék annyira előre, tippre még 2* odébb tologatják, alapból 1-2 nagy márkára fog érkezni. Persze xda-sok tuti megoldják. Illetve ott van még az, hogy az alkalmazások közül jó ha egy tucat fog arm-en futni... Ja meg ha már desktop: perifériákat hogy oldod meg? Dokk felejtős, otg nem tudom működik-e ezeknél a kínai csodáknál, marad a BT...
Egyébként meg a Moto Webtopját nyúlták le egy az egyben..
BTW most is lehet linugzot futtatni droidon, mondjuk értelme nem sok [link] -
hungobungo
senior tag
-
hungobungo
senior tag
-
hungobungo
senior tag
145$ + 10$ a postaköltség = 155$
Erre rájön még a paypal 6% = 164,3$ezek az androidok valódi androidok: Nincs nem valódi Android. Amit ingyen van, azt minek hamsítani?
a play áruház vajon működik bennük: A legtöbb romban benne van, amiben nincs, arra root-olás után telepíthető. Érdemes olyan telefont venni, amihez már van legalább egy CWM és egy nem hivatalos, kitakarított és root-olt rom.
mennyire hihetőek a rájuk írt adatok gondolok itt arra, hogy az én régi kínai telom elvben 2mp-es kamerával bírt,valójában VGA volt benne. capacitive multitouch screen valós? megőrülök a resistive-től... hangszórók, mikrofonok hallhatók:
Kamera felbontáson szoktak trükközni, de általában minimum 5 Mpixeles most már mindegyik (azt interpolálja fel 8Mpixelre). kapacitív multitouch (5 pontos általában) kijelző alap, tutira az lesz benne. Mediatek-es telók hangminősége nagyon jó, egy telefonnal sem találkoztam amivel gond lett volna. DE: mindíg nézz meg olyan fórumot, ahol vásárlók leírják a véleményüket, tapasztalataikat vásárlás előtt!
javasolt fórum: http://forum.china-iphone.ru -
beers
addikt
de jó lenne, ha vissza is olvasnál.....
Úgy szeretem, mikor valaki el akar x ezer forintot költeni valamire és lusta körbejárni, olvasni!
Bezzeg, ha nem olyan, mint gondolta még neki áll feljebb!Ezek már nem az 5-6 évvel ezelőtti kínai csodák.
9300-at kapsz a másik 2-t szerintem nem!
G2-S-t vennék sima helyett, ha kapsz még valahol.
G3-at szinte biztos nem találsz.
Kamera elmegy, újabbakban főleg, kijelző capacitív,mikrofon ok, hangszórót tipus és rom válogatja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Torrent meghívó kunyeráló
- Gamepad
- Autós kamerák
- Napelem
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Xbox Ultimate előfizetések
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest