Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Netfone
- Yettel topik
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
feca81
aktív tag
Gyerekek a tököm kivan a postával. 18-án 3:38-kor írták a trackingen,hogy kézbesíthetetlen. felhívtam rögtön reggel 8kor őket,mondták,hogy a központi postán a Teréz krt-on van, át lehet venni. Este 7kor elmentem érte, akkor már a kimenő központban volt lezárva,ami csak 4ig van nyitva. próbálkozza kreggel. Ma már fent csücsül a repülőn ami Kínába tart. Egyszerűen képtelenség,hogy milyen gyorsan dolgoznak. még azt a rohadt fóliát se tudom átvenni. Enélkül hogy tudom bizonyítani,hogy nem telefont kaptam???? Máskor heteket ülnek a csomagon. Most meg 24 óra leforgása alatt már vissza is fordították a csomagot.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Rendszergazda topic
- Milyen monitort vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen routert?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD Strix RTX 2070 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX B360 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB Zalman N5 ADATA 600W
- CORSAIR K100 AIR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest