- Az iPhone hajthatatlanságán gúnyolódik a Samsung
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- iPhone topik
- Végre bemutatkozott a Pixel 8 és a Pixel 8 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZaXXoN
tag
Filozófiai magasságokba emeled az ügyet...
A logikád alapján a "más, mint amit rendeltem" mindig magában hordozná a "nem érkezett meg" lehetőséget, hiszen ha egyszer más, akkor amit rendeltél az nem érkezett meg. És, ha így tekintenénk, akkor csak olyan eshetőségek vannak, hogy "más, mint amit rendeltem ÉS nem érkezett meg", valamint a "nem érkezett meg (semmi)". Viszont nem ebből a kettőből kell választani.
Ebből adódik, hogy a "más, mint amit rendeltem" csak azt jelentheti, hogy ugyan a csomag megérkezett, de a tartalmával vagy elégedetlen. Ha viszont azt mondod, hogy nem érkezett meg, az a csomagra magára vonatkozik, nem arra, hogy az van-e benne, amit reméltél.SZVSZ a paypalnál most nyomják a facepalmot, hogy azt választotta, hogy nem jött meg, majd leírja, hogy de megérkezett, csak más. Ez maximum székelyviccnek megy el.
Új hozzászólás Aktív témák
- Konteó topic
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- Milyen egeret válasszak?
- Gaming notebook topik
- Az iPhone hajthatatlanságán gúnyolódik a Samsung
- Milyen TV-t vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Béta iOS-t használók topikja
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus Black Használt, karcmentes 256 GB tárhely 3 hónap garancia!
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
- HP EliteBook 835 G7 AMD Ryzen 5 4650U
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2980
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest