Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Android szakmai topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
feca81
aktív tag
válasz
agent_k #8717 üzenetére
nincs ebben semmi különös. Nem ért hozzá, fogalma sincs, hogy mi van a telefonban, de el kell adni, megígérünk mindent
- Magyar nyelv szinte 100, hogy nincs benne. Erre készülj fel.
- Refund van,ha paypallal rendeled. Ha tetszik neki, ha nem. (ha dispute-ot indítasz, letiltódik a paypal accountja, nem tud mástól fogadni pénzt. Ez neki nem jó, ezért legtöbb esetben visszautalják neked a kérdéses összeget, csakhogy mástól be folyjon a lóvé.)
- Szinte biztos, hogy nincs in stock, de ezen a héten nagy a mozgolódás a G3 körül. Én is megrendeltem a ttmallstól.
- Google Play sztem van benne,ha mégse, a legtöbb esetben telepíthető. Ez rögtön kiderül,amint megkapja valaki az elsőt...
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 // 128 GB // Kártyafüggetlen // 78% akku
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - gyári állapot - 40 ciklus- APPLE GARANCIA
- iPhone 14 Pro MAX 256 GB Black - 3 hónap Apple szervízgarancia - APCOM - 90 százalékos akku
- Iphone 13 Pro 128gb
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell latitude E5430 eladó
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Csere-Beszámítás! Gamer Számítógép játékra! I5 14600KF / RTX 3080Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest