- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Középkategóriást mutatott be újra az Oppo
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Primary92
senior tag
válasz
Rawulf #131682 üzenetére
Én végül beneveztem az AGM X1-re, eddig 1,5 hete használom, de teljesen meg vagyok vele elégedve. A kijelző nagyon brutális. Viszont messze nem annyira strapa telefon, mint a BV6000. Két dolog nem tetszett. Nem rakták rá alapból a fóliát, illetve tudná a telefon a QC3.0-t de csak 2.0-s töltőt adnak hozzá, de azzal is elég gyors.
Ezen felül vásároltam egy M1-et is, azzal sem volt semmi gond, az ársávban szerintem kimondottan sokat tud.
Persze én nem tapasztaltam meg annyira közelről, mint Rawulf. -
Rawulf
őstag
-
Upo
addikt
válasz
Rawulf #129894 üzenetére
Szigorúan először egy gyári romot kellene felrakni, mert lehet hogy most valami taknyolt webshopos rom van rajta és azért nem megy a kamera.
Első körben meg kellene próbálni letölteni innen, az oroszoknál meg amit gyárinak mondanak az itt van.Flashtool-al kell felrakni, de NEM Format+download-al!
Még egyszer, NEM FORMAT opcióval! Először sima download, ha nem engedi akkor firmware upgrade.
A formattal kalibrációs adatok, imeik, mac címek ugranak, és házilag nem lehet visszaállítani többet a rádió részek kalibrálását! Egy másik készülékről átvett kalibrációval valahogy még megy, de soha nem lesz olyan a vétel mint a gyárban bemért beállítás! -
Rawulf
őstag
-
citkar
addikt
válasz
Rawulf #129803 üzenetére
Az az Mi Book vmi tablet, vagy a notebookjukra gondolsz? Utóbbira kíváncsi lennék milyen benyomást keltett.
Tetszik, csak laptopból elvárnám a közeli garit, ezért nem vágtam bele, viszonylag jó visszajelzéseket olvastam róla és azért birizgál a gondolat, hogy mégis ki kéne próbálni... -
Rawulf
őstag
-
punky10
addikt
válasz
Rawulf #129199 üzenetére
Ugy nézem,hogy az a papír,amin felírtam a számomra tökéletes telefon kritériumait,azt nem kidobtam,hanem elküldtem Kínába...
Megtalálták,megcsinálják...Remélem...
Igaz,a végén nekem az szerepelt,hogy mindez 200 dollár alatt...Ez lehet,hogy leszakadt róla a hosszú úton? -
aytukabozs
addikt
válasz
Rawulf #128913 üzenetére
Már épp aggódott a totyik hogy valaki megvett aliexpressen, és TN nélkül lettél feladva...
-
válasz
Rawulf #127710 üzenetére
Még sehogy se küldtem vissza, mert a postázós topicban jól rám ijesztettek, hogy kiviteli vámkezelést kell kérnem. De se a postán, se a posta telefonos ügyfélszolgálatán, se a NAV telefonos ügyfélszolgálatán nem tudtak semmit biztosra mondani.
Időközben Bendegúz98 fórumtárstól kaptam segítséget prívátban, amit ezúton is köszönök. -
Primary92
senior tag
válasz
Rawulf #127684 üzenetére
Van különbség a V19 és az S30 között?
A BV6000-el az a baj, hogy kijelzőhöz képest bazi nagy. Az S30-nak legalább a 60%-át kijelző fedi, szemben a 48%-al.
Nem feltétlenül kell az ütésállóság, legalábbis a Z3 compact szintje megfelel.Egyébként miért ritkaság az NFC ezeknél a csodatelefonoknál?
-
-
cs.david94
tag
válasz
Rawulf #127464 üzenetére
Nem baj ha vastag a telefon, építőiparban úgy is strapabíróbb telefon kell, bár a mostani Lumia 735-öm bírja a strapát, az üvegfólia már betört, de a kijelző sértetlen.
Lenovo k5 plus-t néztem, bár se a lenovoról, se az újfajta androidokról nincs infóm, legutolsó androidos telefonom még 2.3-at futtatott, azóta wp, de nem is a programkínálattal, hanem a programok minőségével van gondom, egyik se olyan mint androidon/ios-en.
Te miket nézegetsz? -
svgyula
addikt
válasz
Rawulf #127449 üzenetére
Nem ugyanarról beszélünk! Az neki egy emlék tőled, csak te nem érted! Megint más venni neki egy ismeretlen eredetű használt telefont a neten mint "ajándék". Na az bunkóság! Mondhat bárki bármit, használt cuccot nem veszünk ajándékba! Te sem örülnél ha amit most nézel és megveszel, utólag kiderülne "hát ez azért occó mert már megfordult egy-két forgatáson". Kicsit szar de neked még jó lesz
, na meg ennyiért kiváló vétel. Vagy ez téged nem zavarna?
-
svgyula
addikt
válasz
Rawulf #127436 üzenetére
Te elgondolkodtál már azon, hogy a szüleidnek használt telót vegyél? Nekem eszembe sem jutna! Magamnak pedig egy rossz álom inkább rémálom! lenne egy használt teló. Egy olyan ami esetleg olyan helyen is járt amire TE álmaidban sem gondolnál!
De már nem szaglik mert letakarították
-
-
Ájvé
veterán
válasz
Rawulf #127410 üzenetére
Nyilván, Voda 3G sincs 900 Mhz nélkül, ez pont olyan, mint a 4G 800 Mhz.
A lényeg, hogy szolgáltatótól is nagyban függ a lefedettség és hogy mi elérhető helyileg.(#127409) citkar:
Mindenki általánosan beszél csak a 3/4G-ről, de senki nem nézi az egyes szolgáltatók sajátosságait, pedig ez lenne az elsődleges és utána lehet gondolkodni, hogy személy szerint, helyileg, milyen igényt, melyik szolgáltató tudja a legjobban nyújtani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Apple iPhone 15 (újszerű, független , 128 GB, 6 GB RAM, Kék)
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged