- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Apple iPhone Air - almacsutka
- iOS alkalmazások
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
svgyula
addikt
válasz
buca84 #127500 üzenetére
Szia! Sajna nem az occó kategória bár elég jók a paraméterek ja és +ÁFA+Posta ügyintézés.
-
Rawulf
őstag
válasz
buca84 #127500 üzenetére
Megtudakolom hétvégéig az UK árat is.
Viszont előre jelezném, hogy pénzügyileg nem akarok belefolyni. Azaz nekem senki se akarjon utalni egy fillért sem.
Arról lehet szó, hogy személyesen ellenőrzöm a telefont és én sétálok el a nagykerbe érte (úgyis fogynom kellene még...), de a kínaiaknak kell utalni.
Megpróbálom elkérni az UK kalkulátort (mindkét kínai elérhetősége megvan nekem és már egész jól tudok csetelni mandarinul...).
Viszont nektek kell kitalálni, hogy osszuk meg az infót egymás között. Pl.: nyissunk neki külön topikot, satöbbi...
Én a szabadidőmben ettől függetlenül továbbra is nézelődöm majd érdekes telefonok után, ha már ennyire kíváncsi vagyok és ők meg így belelendültek a magyar nyelvesített B20-as új típusokba.
Úgy terveztem, hogy e hónap végén ruháznék be egy ilyen Oinom V19H és AGM X1 típusba.
AGM azt mondta még előző héten, hogy az EU-s verzió olcsóbb lesz a kínai belpiacosnál.
Jövő héten érdeklődöm majd az AGM-nél, hogy állnak az X1 EU-val. Ha az EU-s ugyanolyan jól megy kínában, akkor természetesen nem a kínai belpiacost kérem majd.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- OLED monitor topic
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Metal topik
- iPhone topik
- Mozilla Firefox
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- További aktív témák...
- iPhone 17 Pro Max 256 gb sötétkék (deep blue) - azonnal átvehető Budán
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Focusrite Scarlett 2i2 2. gen. // Számla+Garancia //
- Bomba ár! HP ProBook 655 G10 - Ryzen 5 PRO 7530U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I NBD Gari!
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1600MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 16 Plus 256GB,Újszerű,Kábel, 12 hónap garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 450 G3 - i5-6G I 16GB I 128SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Gar!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest