-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
tibcsi0407
félisten
Nem kevés gonddal jár egy ilyen, a haszon pedig már nagyon pici. Gyakran annyit sem hoz, mint amennyibe kerül fenntartani.
A Redmi Note 3 Pro idején nagyon felfutott sok webshop, de azóta egy olyan bestseller sem jött ki, amit annyian kapkodnának. (sokak szemében a 4 inkább visszalépésnek minősül)
A B20-as Xiaomi-ról pedig nagyon sok lemaradt, vagy későn kapcsolt, ami szintén komoly hátrány. -
csongi
veterán
Jó készülékeket gyárt, az egyik legnagyobb gyártó Kínában.
Youlong, néven fut a gyár. A Coolpad egy saját termék, kb mint a HDM-nek a NOKIA.
Sajnos B20 nincs, illetve a Magyar nyelvű szoftver nem az erősségük. Saját felülettel dolgoznak, ami igen kellemes, valahol a MIUI és Huawei keveréke, az utóbbi időben sokat foglalkoznak vele. Sajnos a Needromon sem találok ehhez másik romot. Sajnálom ,mert volt F1-em és bizony nagyon jó telefon volt. Ha a B20 és a nyelvezet rendben lenne, egyik erős szereplője lehetne az itteni piacnak, és erső konkurense a xiominak. -
Wolfskin
őstag
fizikai gombok 3 db: a home, a back meg a menü vagy mi.
pl Cat S30, Samsung S5 active stb., de ez egyik see duala cat s60 az az, de megfizethetetlen. nekem nem kell extra ficsör, csak telefonálni lehessen vele.mondjuk az sem baj, ha nagy aksi van benne, de ezekben általában az szokott.
illetve hagyományos, nyomógombosban tudok olyat, ami
dual sim,
vízhatlan,
viszonylag kicsi (tehát nem úgy néz ki mint az Enterprise űrhajó)
és tud T9 keresést a névjegyzékben, és nem csak a név legelejétől keres. (ezt már az összes S60 symbianis nokia is tudta, tehát nem egy nagy csoda).mert akkor még megoldás, hogy azzal telefonálok, a note 4-be meg teszek egy internet kártyát és elhasználom tabletnek. Eddig is 2 telefont cipeltem...
Rendeltem rá egy vízhatlan tokot amerikából, csak senki nem hallotta, hogy mit mondtam, annyira leárnyékolja a mikrofont -
jmuranyi
tag
Ami mind a két telefonban kissé halovány, és nekem számít,
az a wifi modul.
Mindkettő N-es, a Note 4-es tudja a duál band-ot, a 4X
specifikációjában ezt nem látom. Egyikben sincs MIMO.Használatban ez azt jelenti, hogy 2,4GHz-en 72 Mbps lesz
az elméleti sebesség a routerig - mind a két telefonnak -
ami ténylegesen kb ennek a harmada, negyede.A Note 4 tudja az 5GHz-et is, vagyis 150 Mbps-en fog
tudni felcsatlakozni, ha a router is olyan.
Lakótelepi környezetben azért ez hasznos...Böngészéshez, skype, stb szvsz elég mind a kettő,
média fájlok wifi-s másolásánál várok egy kicsit... -
Dhampir
félisten
Habár nem jártam utána részleteiben, de eddig azt hámoztam ki, hogy szokás nemzetközileg érthető neveket adni, illetve az adott kultúrához igazítani, lásd például itt a Kínai Rádió (China Radio International; CRI Online) magyar nyelvű adásának néhány munkatársát, akik magyar nevekkel szerepelnek a listán. Innen egy példa:
Zhang Hui vagyok, a CRI magyar szekciójának munkatársa. Magyar nevem János. -
bally4
tag
Spemall-on megtalálod a Hungary stockot. Nekem az a bajom vele, hogy vagy 30 $-ral drágább és ugyanúgy május közepére ígéri a szállítást, szóval érdemes elolvasni.
Mondjuk ha kupon lesz, akkor érdekesebb lesz, meg ha faragnak a szállítási időn. Megértettem, én sem beszélek itt erről tovább. -
A J7-nek esélyes, hogy jobban is örülne a lányod. A Samsung név jobban "vonzza" az ifjakat, a technikai paramétereket nem biztos, hogy annyira figyelné, a Super AMOLED kijelző - bár én nem szeretem a kalibrálását - eye candy, a kameráról pedig jókat hallottam a kategóriájában, ráadásul ha jól emlékszem, szelfi vaku is van.
Magamnak a Xiaomi-t venném, de egy tinédzser lánynak inkább a Samsungot ugyanazon árért... -
-
aytukabozs
addikt
A legendás Doogee DG150
Nem csak ütésálló nem volt, UPO kollega csap alá tette 1 másodpercre, és annyitól be is ázott kb alaplapig. -
svgyula
addikt
Szia! Az ismerősöm 'prestigio" márkájú
telója töltés közben repedt el. Igaz még így is műxik mert már nincs útban az üveg a hőtágulásnak.
A csere kb a telefon értékének a duplájába kerülne mert mem találtunk hozzá kijelzőt kínából csak a szerviből az meg 15eft+szerelés
Így marad ilyen állapotban amíg megy.
-
-
tibcsi0407
félisten
Végre B20 nap!
(egyébként sem pörög a topik túlzottan)
Ahol én élek, ott pedig nincs ezzel probléma szerencsére.A blogomon leírtam, hogy szigorúan szubjektív vélemény alapján íródnak a cikkek, tehát a kolléga állítása, amivel a kijelentésemet megkérdőjelezte nem helytálló.
Természetesen akinek kell a B20, az nem vesz ilyet.
De ha már itt tartunk, hamarosan (ha minden igaz március 8-tól) elérhető lesz a B20-as Redmi Note 4X változat. Ugyanúgy mérvadó lesz az írásom a B20-as verzióval kapcsolatban is. -
RVR400
veterán
-
Ájvé
veterán
"Tehát azért netezés közben a másik sim is fellóg a toronyra néha, hogy mi van."
Nem nagyon hiszem, mivel ügye nem lesz elérhető a másik számon és az első kártyán pedig aktív beszélgetést folytat, vagyis csak úgy léphet fel a másik kártya, ha az elsőn megszakad a hívás. Persze csak szerintem. -
Killerlaca
senior tag
Köszi!
Esetleg egy linket tudnál írni?
Illetve ha ott van egy töltőn, hogy quick charger-t tud, akkor azzal lehet tölteni olyan telefont ami nem tudaj?
Valamint elég sok 2.4A-es töltöt találtam az említett márkából ez nem túl sok egy olyan telónak aminek a gyári töltője 2A-es?
(Közben olvastam, hogy lehet tölteni nagyonn töltővel mert a telefon kezeli mennyit vesz fel.) -
attiati
veterán
Igazad van, nem túl praktikus. Jobb lenne 2sim+sd kártya, de nem tudom, hogy emiatt érdemes e leszűkíteni a listát és bevállalni minden más kompromisszumot.
32 giga egyébként kevés úgy hétköznapi használatra?
(tehát nem nyaraláskor ráfényképezni, videózni több 10 gigát, mert arra jó a külső otg megoldás)
-
Killerlaca
senior tag
Nem értem mi ezzel a gond?
Ezeket szerintem mindenhol kézzel rakják össze hiszen van pár csati amit azért össze is kell dugnia valakinek. A hullámzó minőség inkább a hullámzó alkatrész minőségben keresendő szerintem.
Bár lehet ez sem igaz. Szerintem ha veszel egy Samsungot pl kb ugyan annyi eséllyel lesz rossz m int egy kínai. -
Soká
senior tag
Más vizeken evezünk...
A suliba nem is vihet telefont. Azért kapja, mert megígértem, ha kíséret nélkül utazik, akkor kap telefont.
4G? Minek??? Lesz benne egy kártyás SIM, mobilnet nincsen."osztálytársi szinten is csak olyan szánalomra méltó lesz."
Bocs, de az ilyen hozzáállás miatt megy ez a nyomorult flancolás.
Kicsit elkeserít, hogy volt egy eredeti kérdésem, amire érdemeben senki nem válaszolt, de azt már tudom, hogy az a gyerek, aki két éve még olvasni sem tudott annak felettébb nem mindegy, hogy milyen telefonnal villogjon...
-
svgyula
addikt
Szia! Ez nem akkora "trükk" anno' amikor még volt kártyás fülke és is csináltam hasonlót! Az volt a lényege, hogy mielőtt beraktam a kártyát az érintkezők közötti részt teleöntöttem pillanatragasztóval vagyis ciánakriltáttal. Ez az anyag úgy viselkedett mint a beleépített kis diódák amik egységnyi idő alatt kiégtek és elfogyott a pénz! Az olvasó erre úgy reagált, hogy végtelenítette a kártyát beszéltem is vele órákon keresztül!
Persze ez más mint ami most van, de régen tényleg működött! -
-
svgyula
addikt
Szia! A B20 az ott van: 4G: FDD LTE B1/2/3/4/5/7/8/20/28/ (2100/1900/1800/1700/850/2600/900/800/700MHz), TD-LTE B40 (2300MHZ)
Nekem csak az ebben a gyanús, hogy eddig egyik eszközben sem volt meg maradéktalanul az összes frekvencia! Ha megnézzük egy másik Qualcomm Snapdragon 650 rendszert ott sem tudja az összes létező frekvenciát. Ráadásul valahol azt írta a "sajtó", hogy szoftveresen nem módosítható. Tehát hardveresen kell olyan vevőegységnek benne lenni ami tudja az egész sávszélességet. Ez viszont felvet egy másik kérdést ha eddig nem volt egyikben sem akkor nem lehet az, hogy ez a felsorolás simán egy copy-paste a sávokról?
Itt mintha nem ugyanazok a sávok szerepelnének!
Itt van egy felsorolás a frekvenciákról SOC szerint! Ebben sehol nincs B20!
Ja és természetesen nincs magyar nyelv! -
WOT-H-A-C
veterán
Ezt is megtudom érteni!
Nem mindenkinek "játékszer" a telefon!
monti0222w: Ebben az esetben simán jó vétel lehet neked. Úgy rémlik M1 Note-nál volt ném i minőségbeli szórás a hardveres elemeket illetően, de nemgondolnám , hogy ez a flagship-nél is így lenne.
Ájvé: Nem vagyok nagy MI5 szakértő( még hozzáértő sem nagyon
) , de én úgy látom , hogy nem gond a bootloader nyitás[link] és xda-n is jönnek a custom rom-ok szépen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Yettel topik
- Óra topik
- Milyen processzort vegyek?
- Nintendo Switch 2
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Gyúrósok ide!
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- HP Laptop 15-fc0026nh (AY7E1EA)
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest