-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
spe88
senior tag
Igazatok van. Közben felvilágosítottak, hogy a VoIP-hoz nem kell dual active teló, meg nem teljesen voltam tisztában a dolgokkal, azt hittem, hogy ha nem dual active és külön SIM-es netem van, akkor nem lehet elérni telefonon, miközben netezek (tehát a netes SIM-et használom), de ez hülyeség. Szóval jó nekem a dual standby is, már meg is rendeltem egy Redmi 4X-et. Remélem jó lesz egy darabig.
Amúgy nekem is elég bizarr ez a külső adapteres móka, de ez van.
Láttam még olyat is, hogy a gyári adapterre ragasztották a 2. SIM-et, na az viszont még további kérdéseket vet fel, mert akkor sziszifuszi melóval lehet csak szétszedni később, hogy ne sértsd a másik SIM-et és az SD-kártyát.
-
spe88
senior tag
válasz
citkar #133902 üzenetére
erre gondoltam. De ha dual standby akkor kuka! :/
Már mindent megrendeltem hozzá, nem gondoltam, hogy van még 2017-ben dual SIM-es telefon kizárólag dual standby üzemmódban, de mondom rákérdezek mielőtt telót is megrendelem.
de milyen király hogy a Honor 8 3x annyiba kerül
Valami listátok nincsen dual active telókról it a topikban? Amit láttam lista az ez:
- Huawei P7 L00
- Honor 6 H60-L02
- Honor 6 H60-L12
- Lenovo Vibe Z k910ss/e (kifutott)
- Lenovo Vibe X2-CU-> Csak az X2-CU típus dual aktív
- Asus Zenfone 2 550ML
- Asus Zenfone 2 551ML
- Honor 7 (PLK-L01)kizárólag ezek a telók léteznek dual active üzemmódban?
-
spe88
senior tag
A redmi 4x Dual Active?
Úgy szeretném használni, hogy 2 SIM-kártyés egy microSD. A 2. SIM-kártyát külső adapterrel lőném be.
Nem nagyon találtam erre irányuló releváns infót itt a fórumon, máshol meg írnak mindent!Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ingatlanos topic!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Tálaljuk a februári hardverlevest
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 14 PRO 128GB Space Black
- Xiaomi Mi8 - 6/128 - fekete
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged