- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- iGO Primo
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pruf
csendes tag
Ha már akksi, 2000 Mhz N6 > 1830 Mhz V3 , de ez nem orvosolható egyszerűen azzal, hogy beszerzek egy cserét esetleg ?
Más:
2G-3G kérdés : ahogy utánanéztem Afrikában azért már van 3G (1 évre oda lesz el távom)
És e szerint:
http://www.worldtimezone.com/gsm.html
Kenya lefedett 3G 2100 Mhz-el.
Így esetemben ez se lehet döntő tényező a 2 mobilnál, vagy elnézek valamit ? -
pruf
csendes tag
válasz
Ed3r_X_ #56696 üzenetére
Itt egy összefoglaló
http://gizbeat.com/2389/mtk6582-from-mediatek-the-new-mtk-lineup/
És egy összevetés:
http://www.reviewresults.in/reviewresults/post/2013/05/08/Media-Tek-MTK6582-vs-MTK6589T-Turbo.aspx
Az 1300 Ghz -> 1500 Ghz csak jelent valamit O.o
Illetve a hardver támogatás növekedése a turbó esetében.
Annyit még sikerült kivenni a cikkből, hogy a MTK6582 es az kifutó széria de még látnak benne fantáziát és az alacsonyabb árkategóriás mobilokat előszeretettel dobják ezzel piacra.
-
pruf
csendes tag
Sziasztok!
Egy karácsony után feladott rendelésnek a Pandára kb mennyi az esélye egy esetleges vám-fennakadáson?
(az már lehet meghaladná a büdzsét ha nagy eséllyel lebukna :\ )Lehet én is lecsapok egy iNew V3 -ra ezzel a kóddal de a korábban említett Neken N6 is szimpatikus.
Mi a PRO és Kontra a 2 telefon esetében?
Pl Neken-nél nehezen überelhető az Mtk**89T- s proci , ehhez képest MTK**82 a V3 nal régi történet.
Persze mindez csak laikus megállapítás.Egy hozzáértőbb tudna segíteni, ha kérhetem ?
-
vegyszer
addikt
válasz
Viktor0610 #56692 üzenetére
Tudod, arra ott a zöld - sárga tixo, mintha Villanyász lennél.
-
-
vegyszer
addikt
válasz
Viktor0610 #56688 üzenetére
Miért ne lehetne bővíteni? Van benne mikro sd kártya hely. 32GB-os kártyát tehetsz bele.
A vörös gomb nekem pont, hogy tetszik, ahogy az is, hogy nem világít.
-
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
Viktor0610 #56688 üzenetére
QHD: 2560 x 1440 Quad HD
qHD: 960 x 540 Quarter HD -
-
vegyszer
addikt
válasz
Viktor0610 #56682 üzenetére
Dupla...
-
-
Milyen App tudja beállítani a hangerő gombra a telefon bekapcsolását?
-
GIJoe
addikt
válasz
Viktor0610 #56682 üzenetére
nekem 720Ps van de bőven elég lenne a QHD így utólag azt mondom...
-
-
vegyszer
addikt
A Minideal oldalán most csak 179$ a Lenovo S650
Valaki esetleg birtokol ilyen telót?
Nagyon impozáns... -
RBJ
addikt
Tiszteletem.
Be lehet állítani a dual sim es telót android 4.2.2 t, hogy egy adott számot adott kártyával hívok.
Vagyis nem kérdez rá, hogy melyikről akarom hanem pl a magán számokat a magán kártyával a céges számokat céges kártyával.
Csak olyat találtam, hogy hanghívás és melyik kártyával. -
-
Minden 2 kártyás és nem 2 kátyás, Androidos és nem Andrioidos fórumtársnak Boldog Karácsonyt!
Legyen a pár nap SPFT, CWM, testpoint, MUT és MTKDT mentes -
RVR400
veterán
válasz
laslie92 #56671 üzenetére
Nálam volt egy i5 klón, ami flashelés után semmilyen életjelet sem mutatott. Töltőre dugva sem jelzett semmit, gépre dugva sem ismerte fel a gép, nem is jelezte, hogy egyáltalán rádugtam valamit.
Viszont ezzel a módszerrel tényleg működött a dolog:
For MT6575/ 77
With the battery out, hold the volume up, don't let go & plug in the USB cable will activate META mode for few seconds...Typically, you need to click Download at SP Flash Tool before entering META mode or it will auto disconnected...Másrészt ő már túljutott ezen a problémán, és az eredeti gond áll fenn.
-
t420s
aktív tag
Üdv!
Hogyan tudom egy okostelefon IMEI számát menteni rom csere előtt?
Letöltöttem egy imei saver app-ot a Play-ről, és az annyit csinál, hogy az imei-t beleírja egy sima txt file-ba. Ennyi lenne?
És hogy állítom ebből vissza gond esetén? -
RVR400
veterán
-
fecg21
aktív tag
válasz
Ed3r_X_ #56660 üzenetére
szinte bármit el lehet adni, csak jó üzleti érzék kell hozzá. :-D Viccet félretéve, nem a megfelelő helyen árultad, ezt a w450-es telót 35-ért simán el lehet/tudom adni, még januárban is. Eredetileg nem is magamnak rendeltem be, hanem eladásra, csak a vámosok miatt kicsúsztam az időből. Vannak ennek a telónak olyan erősségei amik elegendőek ahhoz hogy úgymond eladja magát. Itt azért mégse egy full alsókategóriás samsung-ról van szó, ami semmire sem jó igazán. Azt hallottam én is hogy a w450-es telefonnak a gps-ével problémák lehetnek, de ez engem kicsit se érdekel, nekem nincs szükségem gps-re.
-
Maximum1
őstag
Hátha valaki tud segíteni.
Van egy Feiteng H9500 és térerő baja van.
Bejövőhívásnál kifagy és újraindul.
Ébresztésnél is ugyanezt produkálja.
Próbáltam már 3 romot is, de semmi változás.
sp flashtols-al próbáltam gyári romot visszarakni de ez az űzi fogadott "DRAM_FAIL (4032)"
utána próbáltam az itt leírtak alapján az SP-MDT megoltással felrakni.
Nem csinált semmit, cserébe többet nem kapcsolt be a telefon.
Ekkor találtam ezt és felélesztettem a telefont, de sajna a probléma megmaradt.
Most itt tartok.
Van erre valami megoldás?
"mtk 6589 modem img" csere? -
peti2ty
újonc
Most rendeltem meg tmallboxról a Lenovo A850-et remélem minden rendben lesz
-
üszök
őstag
Na csak kiderül lassan.
És mi lesz ha még azok is ide tévednek akik most a töltött káposztát,és a bejglit eszik,és le írják a véleményüket.Ha nem jön be a W450 mégsem,árában érdekel.
Múltkor akartam venni Pandán de úgy be lassult a Happy Houros bulinál,hogy felidegelt,és ki nyomtam.
-
cekkk
veterán
válasz
chesterboy #56654 üzenetére
Én is, csak már ritkábban vagyok itthon.
Egy jó ismerős pedig szeretne egy ilyen telefont vodával használni, és akkor már olyan lenne a jó amit maradéktalanul ki tud használni. -
cekkk
veterán
válasz
chesterboy #56651 üzenetére
Akkor köszöntem, itt is ilyen toron van!
(#56652) üszök
Kiderült az igazság jó lesz ide ilyen is! -
cekkk
veterán
Most ezen is hit vitázni kell?
BeszélgetünkAjánlani akarok neki valami jót, és ne az legyen a vége belőle, hogy ez egy szar, és elmegy a kedve az egésztől.
Azért Miskolc megint más, mint Debrecen is, ahol nem 1 darab torony fed le egy egész várost, hanem azért jóval sűrűbben vannak, 2100-s tornyok.
Vedd meg, vagy vegye meg akinek kell,ha fenn akad a vámon akkor is 30 pénz,ha nem jön be annyiért megveszik.
Egy jót akar, nem pedig majd jah ez nem jó, venni másikat közben meg ezt árulni. -
üszök
őstag
Nem szállok veled vitába mert karácsony van,de Miskolc is vidék.
Magyarországon Budapesten kívül minden vidék.
Vedd meg, vagy vegye meg akinek kell,ha fenn akad a vámon akkor is 30 pénz,ha nem jön be annyiért megveszik.
Jártam már arra,jó bulik voltak a reptéren.Bár akkor még nem volt mobilnetem.
Nem tudom van e ilyen program majd valaki meg mondja ha jár erre.Ha megjön az N2 az asszonyé lesz elméletileg,és az sokat fog tartózkodni Rakamazon az meg hasonló a te városodhoz,sőt még kisebb is.
És ha nem lesz Face rendesen,kapni fogok úgyis. -
cekkk
veterán
Na de többször le lett írva, hogy vidéken a voda 900MHz-t használ és azon szórja a 3G.
Kunhegyesen lenne használva a telefon, sokkal de sokkal kisebb mint Miskolc. Van valami program ami megmondja, hogy itt a toron milyen mhz-n sugározza a netet?Itt is erről írnak, és vidéken kis városokban mint itt is, inkább 900-as tornyok vannak, mint 2100-as.
-
üszök
őstag
A tiéd.
Kisebb lefedettségű területeken sugároz a Voda 3g netet tudomásom szerint. De nem volt még itt olyan ember,aki azt mondta volna,hogy itt és itt lehet telefonálni,de net nincs mert csak 2100 3g-m van.(Ha volt nem emlékszem.) Ha megjön a Newman N2 ki próbálom,mert az csak 2100-at tud.
Csak hozzá tenném,hogy én egy kis városban lakok,(Miskolc) Nekem itthon a Vodának lakáson belül meg van a max letöltési sebesség környéke amit a szolgáltató enged,tőlem 1,5 kilométerrel feljebb meg a telefonáláshoz is ki kell menni a házból,annyira nincs térerő. És nem a legcsóribb része ez a városnak.
Lakáson belül nekem például nincs T-s 3G. Telenor megint tudja a maximumot.
vadkörte
(őstag) -
kgymac
őstag
válasz
#45553408 #56615 üzenetére
Többeknek nem sikerült elsőre/sokadszorra sem belépni gombokkal a cwm recovery-be. Rémlik, hogy valaki postolt egy módszert, amivel elindult (itt/w8/w100 topic). Az eredeti romommal (thl w8,1/4,minideal,4.1.2) nekem sem sikerült, úgy rémlik, valami app-al lett elindítva reco módban. Egy újabb, gyári 4.2.1 multi van jelenleg fenn, azzal simán belép fel+power-re.
-
vadkörte
addikt
A nő fajtájú élőlények jelentős hányada és a műszaki cikkek nem barátok.
Egyik ismerősöm vett jónéhány éve 2db Nokia E51-est. Egyet magának, egyet a párjának. Az övé még 2 év után is patika állapotú volt, a párjáén 2x cseréltek házat.Hoztak hozzám szervizre csajnoteszt, amiből potyogott a csillámpor, az alapozó, a gombjai közül 3-4 összeragadt valami ragasztótól. (leeesett műkörmöt aplikált vissza a gazdája)
-
üszök
őstag
Lehet ki bír,de te nem fogod addig használni úgysem.
Az asszony Huawei X3-ja 2 év körül van,az aksi elég halott már,reggeltől estig szűken bírja neki,össze van karcolgatva a hosszú körömtől,de más baja nincs. Pedig a Facét nyomja rajta rendesen.A szerkesztés utáni rész nem fedi a valóságot.
-
Indy1
tag
válasz
littlemole #56637 üzenetére
Ket Panda rendeles december 2,9
a FREE SHIPPINGet valsztottam
az elsot SG postaval kuldik , a masodikat NL postaval
Szerintem nincs ertelme felarat fizetni SG kedveert- igy is ugy is azzal kuldi , amit o valaszt -
littlemole
őstag
válasz
fotosjani #56598 üzenetére
No jó én berendelem ezzel a kóddal mert ez marha jó ár nekem.
És a tököm kivan az egymagos huaweimmel.
És karácsony is van.
Melyik opciót érdemes választani a normál postázásnál? Van valami különbség?Reg Airmail By China Post $0.00
Pandawill free shipping $0.00
Reg Airmail By Singapore Post $3.96 -
Víz Elek
senior tag
válasz
Viktor0610 #56632 üzenetére
Rendben, az lesz, ha nem sikerül hzx0 ajánlása..
-
-
hzx0
aktív tag
@ Viz Elek
Csinálj egy vipe data t recovery ben. Nekem is volt ilyen rom telepités után. -
üszök
őstag
válasz
kmisi99 #56624 üzenetére
Zte V889s Én már vettem egy ilyet is. Szép telefon jól néz ki,a kijelzője is szép,többet nem nagyon tudok róla mert hamar elvitték.
-
kmisi99
addikt
70$ környékéig melyik a legjobb teló? Anyumnak kellene valamilyen jó kis dual simes.
-
hfrici
aktív tag
Sziasztok!
Cubot One-ról véleményeket kérnék, ill. hozzá hasonló teljesítményű készülékeket legyetek szívesek javasolni.Köszönöm
-
mtibi55
tag
KELLEMES ÜNNEPEKET MINDENKINEK!!!
-
kgymac
őstag
válasz
#45553408 #56599 üzenetére
Hátha nem késő:
"majd hangerő fel + power gomb hosszan nyomva tartásával indítsd el a telefont recovery módban (figyelj, nehogy a hangerő le + power gombot nyomd, mert akkor valószínűleg egy full kínai nyelvű gyaníthatóan fejlesztői menübe kerülsz). Ha ez történne akkor ne nyomj rá semmire, vedd ki az akksit, mert nem tudni melyik pont mit csinál, kár lenne így kivégezni ezt a jó kis készüléket)." by peter76bp
-
Víz Elek
senior tag
Na, megnéztük a Lenovo S820-at...
Belemegyünk a beállításokba, ott írja, hogy sim1 t-mobile H, sim2 telenor H..
De ha rámegyek, akkor szürkén mutatja a hívást és az sms küldést is.Felül mutatja a térerőt, de egy x van mellette..
Mi lehet a probléma? -
csdm
senior tag
Köszi mindenkinek!
-
-
-
csdm
senior tag
Ha memóriakártyát rendelek Hongkongból, azt is megállíthatják a határon, és levámoltathatják?
-
cekkk
veterán
Sziasztok!
Ismerős szeretne telefont venni, mi most a legolcsóbb 2-4 magos 1 giga memóriával rendelkező telefont amit érdemes megvenni?
Kb 100 dollár körül szánna rá.Kellemes ünnepeket!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Hálózati / IP kamera
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Stellar Blade
- Kerékpársportok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest