- Motorola Edge 40 - jó bőr
- iPhone topik
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsoltocska67
csendes tag
Sziasztok, tudom ez egy telefonos topic, de azt látom, hogy itt nagyon sokan jól képben vannak android témában. Ezért boccsássátok meg, hogy itt mondom el a problémámat.Kínából rendeltem egy Allwinner A13 Q88 tablettet. 1 napig jól működött, most pedig nem hajlandó elindulni. A kezdő képernyő elindul, de csak annyit ír ki hogy android és nem lép be. Próbáltam úgy elindítani, hogy power gomb és hangerő fel egyszerre való nyomásával, akkor bejön a kis zöld android robot és egy háromszögben egy felkiálltó jel. Innen nem tudok tovább lépni bármit nyomok.Kérlek segítsen valaki, hogy mit kell csinálni, hátha nem kellene vissza küldeni Kínába! Előre is köszi! Esetleg privátban várok választ.
-
zsoltocska67
csendes tag
Star N800-al készült kép [link]
-
zsoltocska67
csendes tag
válasz
csepelball #6546 üzenetére
Én ez vettem, a linkelt cégtől, és maximálisan meg vagyok elégedve! Vám nem volt 34k-ból kijött, Ha keszthelyenjársz meg tudom mutatni! [link]
-
zsoltocska67
csendes tag
válasz
hevizms #5400 üzenetére
Amit az előbb belinkeltem, az jobb, mert 6577, nagyobb kijelző , és olcsóbb is!One X MTK6577
-
zsoltocska67
csendes tag
Új két kártyás a magyar piacon[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest