- Netfone
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hungobungo
senior tag
válasz
#16695808 #5685 üzenetére
Szerintem ha olyat akarsz ami loggolja a telefon pozícióját, van ezer másik anti theft program. Vírusirtó mint olyan androidra még felesleges, a market-en futó appokat is monitorozza a Google, bár volt már rá példa hogy megfertőződött egy alkalmazás (de ezt automatikusan a tudtodon kívül javították).
-
hevizms
addikt
válasz
#16695808 #5388 üzenetére
Nagyon vigyázni kell ezekkel a kinai telokkal aminek a leirásában nem szerepel a play store!!!!!
Bizony hogy létezik olyan telo amin nincs market és sajnos nem is tehető rá.
Ha nem talál hozzá romot az ember amiben esetleg alapból van market,akkor igencsak lehetetlen varázsolni rá.Sógorom igy járt az one x pro 6575 telóval.Csak kinai market volt rajt és hiába töltötte le pld a play store apk fájlt,az települt is csak éppen nem indult el.
Na sebaj romkeresés!Igen ám ,de nem csinált hozzá még senki.
Na kezdődött a buhera,ami addig addig ment próbálkozásokkal hogy a telefon átment téglába!
Szóval én azt mondom olyan telót válasszon mindenki aminek a leirásában vagy a róla készült videoban látszik a play store!!!
Vagy biztosan van hozzá másik rom. -
törölt tag
válasz
#16695808 #5327 üzenetére
A k-9 -et beizzítottam, nos a kérdésem az hogy most olyan 5 mb körül van ebből a levelek 650 kb...
nos hogyan érhetném el azt hogy ez a 650 kb ne nőjjön 10mb-ra az idő folyamán, ugyanis a telón nincs túl sok hely...
ha megnyitok egy mailt az ugye még nem letöltés? mert annyit állítottam már hogy a mellélketeket az SD-re töltse.
tehát a lényeg úgy szeretném beállítani a klienst hogy a teló belső memóriáját ne egye, csak az SD-t
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest