-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
akoska87
csendes tag
Képzeljétek betörtem sikeresen a Jiayi g2 tellómnak a kijelzőjét. A gorilla glass-os plexi épp maradt mögötte az érintő keresztberepedt, és nem érint :S
Úgy döntöttem rendelek inkább egy új telefont. Mit ajánlotok helyette? néztem Zte v967s-t, de nem tom megtudnám-e szokni a méretét. Nálam az üzemidő a fontos, meghát ugye strapabíró legyen
mer ez már a 2. tellóm amit széttörök valahogyan
Segítséget előre is köszi
-
akoska87
csendes tag
Berendeltem a Jiayu G2-(elvileg Gorilla Glass)est a tmallboxtól Singpost-al! 173 USD
-
akoska87
csendes tag
Sziasztok! Régóta olvasgatom a forumot! Kérdésem következő lenne: az alábbi G2-es telló tényleg Gorilla Glass-os lenne, vagy csak elírás? Továbbá van mégegy kérdésem, h a G2-est 512 v 1Gb RAm-al érdemes venni? Nekem nem játszani kell(csak Viber, stb...)!
http://www.tmallbox.com/mobile-phone/14809-mtk6577-jiayu-g2-dual-core-1gb-4gb-80mp-gorilla-glass-ips.html
Válaszotokat és segítségetek előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Yettel topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Delta Force (2024)
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged