- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Egy hét múlva érkezik a Huawei kamerabajnoka
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
devast
addikt
Hát elég sok függ még az órajelektől. Maradjunk annyiban, hogy az mt6589-ben levő implementáció nem üti meg a exynos4412-őt, messze nem. Előző postomban belinkeltem miért.
ps: nem azt mondom, hogy sz*r, hanem egyszerűen kicsit magasabb órajelet vártam volna tőle. Vagy mp2-es konfigurációt. Igaz ez a cortex a7 magokra is. 1.2Ghz szerintem 28nm-es technológián kevés.
Először azt hittem, felkapaszkodik az mtk legalább a soc-ok középkategóriás teljesítményére, de az adatok alapján valahova a low-end és középkategória közé próbál beékelődni, low-end áron. Ami nem rossz, mert a gyártók jellemzően középkategóriás soc-okkal csak 100k+ telefonokat hajlandóak kilökni magukból. Érdekes, hogy 2012-as qualcomm termés leggyengébb eleme, az msm8225-nak kellett volna lennie a minimumnak, ami mostanában érkezik low-end vonalon. Erre mit látni ? Még mindig az msm722x vonalat erőltetik. Ameddig egy sok éves ócska technológiát csak a nevükkel el tudnak adni, ez szerintem nem is fog változni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest