- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kisebb, könnyebb, kitartóbb: szupermobillal hűti a Honor a kedélyeket
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
orkester
őstag
válasz
orkester #17908 üzenetére
Közben rájöttem. Az ashell programban be kell pipálni a Root lehetőséget majd File Explorer gomb. Ott data/data/com.android.providers.telephony/databases/telephony.db, majd Yes és ott siminfo>Data
Itt látható a 2 sim azonosítója. Ha jól emékszem itt volt a Vodás simemnek jóval hosszabb az icc_id száma.De most ICS van, így itt csak annyi a különbség, hogy a Vodás csak szám, a Teleonoros vége "f", minden más szám. Hosszban u.a. Lehet ezt a betű karaktert azonosítja rosszul a JB, nem tudom.
-
Echoo
senior tag
válasz
orkester #17908 üzenetére
Kipróbáltam 3 féle jb-vel. Az orosz oldalon lévővel, a magyarosítottal, és egy 118Mb-s update-val is. Minden esetben a com.android.phone másodpercenként hibaüzit dob. Van itthon telenor microsimem, azzal is ugyenz a helyzet. Visszatolom a 4.0.4-et. Nekem nem lesz JB-m.
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Építő/felújító topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- ROG Xbox Ally X: Összefogás
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen TV-t vegyek?
- HÁZIMOZI / HIFI / TV beárazás
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro 256 GB Blue Titanium Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone SE 2020 gyári független gyári 99% akku ios 15!!!
- IPhone 16 Pro natur titán gyári független 2026.08.11. Apple jótállás 49 ciklus
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Lenovo ThinkPad L14 G2 i5-1135G7 16GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G2 AL - i7-1185G7 I 16GB I 1TSSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro E-SIM 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3508, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest