- Poco M3 - felújított állomás
- Térerő gondok, tapasztalatok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Olcsó Galaxyk telepíthetik a One UI 7-et
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
janez
aktív tag
válasz
Dominó85 #17945 üzenetére
Most nem tudok igazat adni neked. Ott volt a lehetőséged a topicnyitásra. Határozott szándékkal kellett volna kinyilatkoztatnod, hogy te nyitsz egyet. Igaz Zsolt72 is közölhette volna a nyitási szándékát. Én tegnap javasoltam hogyan lenne korrekt.
Na de semmi baj, ne álljunk meg félúton. Ha van rá lehetőség, töröltessük az első hsz-t, vagy a másodikat mondjuk te, légyszíves töldsd fel tartalommal, ha már senki nem vállalja. Azért is gondoltam rád, mert neked már van egy jól összeszedett leírásod ill. teszted.
Nos??
A G3, mint készülék, eléggé csúcsmobil szerintem. Házon belül mindenképp. Egészen a next generációs, négymagos processzorok megérkezéséig. Attól, hogy nem 180000 Ft, még csúcskészülék.Uraim, oldjuk már meg ezt a topik kérdést, ne tököljünk.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged