Hirdetés
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Egy spanyol játékosnál tűnt fel a Honor Robot Phone a vb-döntő után
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Nagy pénzt tesz a Samsung az Apple Fold sikerére
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
koncsik
MODERÁTOR
Köszönöm, érdekesnek tűnt, így megnéztem (mondanám, hogy a sorozatot, de csak az érintett részt... Nem volt szimpi a műsorvezető hurráoptimista minden finom, minden szupiszuper tálalásmódja, magyar vagyok, nna....
), sajnos nem Game Boy, meg nem is az működteti.
Disney+ miatt nem tudok képet kimenteni, de ránézésre egy [Playdate] konzolt használ a csóka az idő ellenőrzéséhez. Nyílt SDK, szimulátor és debugger jellemzi a motyót. A magyarázat szerint szimplán egy óra alkalmazás fut rajta, ami megáll, ha megnyomja az egyik gombot, amit akkor nyom meg, amikor először üt a kalapács, ezzel ellenőrzi az eltérést a valós időtől (nem részletezik, hogy honnan jön a valós idő, de a konzol amúgy wifi képes).Uuh, bocsi, én nem néztem meg
Nagyon köszi az ismertetőt, így elkerülhető az esetleges csalódás.
-
lazac_
aktív tag
Emmy-díjas tévés leplezte le a Big Ben titkát: egy Game Boyjal tartják működésben
...
A másik kiemelkedő és alázatot ébresztő élménye Londonban volt. Nem gondolta volna ugyanis, hogy a Big Benben van bármi érdekes a történelmi és építészeti jelentőségén kívül. Aztán megismerkedett egy fiatal matematikus sráccal, akinek hivatása, hogy működésben tartsa az óriási állóórát.
„Gyakorlatilag egy dobogó szív rejtőzik az óra mögött. És van egy fiatal srác, akit mélyen foglalkoztat annak belső működése, amely a gyártása óta hibátlanul jár. A srác pedig egy nemzetközi időmérési tanáccsal konzultál, és van egy Game Boya, amelyet valamilyen eszközzel vagy algoritmussal átprogramozott, hogy azon keresztül működtesse a szerkezetet. Ennél furcsább és nagyszerűbb dolog nincs is a világon” – lelkesedett kérdésünkre Porowski.
...Köszönöm, érdekesnek tűnt, így megnéztem (mondanám, hogy a sorozatot, de csak az érintett részt... Nem volt szimpi a műsorvezető hurráoptimista minden finom, minden szupiszuper tálalásmódja, magyar vagyok, nna....
Disney+ miatt nem tudok képet kimenteni, de ránézésre egy [Playdate] konzolt használ a csóka az idő ellenőrzéséhez. Nyílt SDK, szimulátor és debugger jellemzi a motyót. A magyarázat szerint szimplán egy óra alkalmazás fut rajta, ami megáll, ha megnyomja az egyik gombot, amit akkor nyom meg, amikor először üt a kalapács, ezzel ellenőrzi az eltérést a valós időtől (nem részletezik, hogy honnan jön a valós idő, de a konzol amúgy wifi képes). -
koncsik
MODERÁTOR
Emmy-díjas tévés leplezte le a Big Ben titkát: egy Game Boyjal tartják működésben
...
A másik kiemelkedő és alázatot ébresztő élménye Londonban volt. Nem gondolta volna ugyanis, hogy a Big Benben van bármi érdekes a történelmi és építészeti jelentőségén kívül. Aztán megismerkedett egy fiatal matematikus sráccal, akinek hivatása, hogy működésben tartsa az óriási állóórát.
„Gyakorlatilag egy dobogó szív rejtőzik az óra mögött. És van egy fiatal srác, akit mélyen foglalkoztat annak belső működése, amely a gyártása óta hibátlanul jár. A srác pedig egy nemzetközi időmérési tanáccsal konzultál, és van egy Game Boya, amelyet valamilyen eszközzel vagy algoritmussal átprogramozott, hogy azon keresztül működtesse a szerkezetet. Ennél furcsább és nagyszerűbb dolog nincs is a világon” – lelkesedett kérdésünkre Porowski.
... -
mirci18
addikt
-
ldave
félisten
-
lazac_
aktív tag
Premier napján néztem, szerintem nem jó (mélyenszántó gondolataim korábbról ), az első rész hangulatosabb, összeszedettebb volt. Kifejezetten a szinkronról nem tudok nyilatkozni, nem vagyok rá háklis a filmeknél.
-
Rage47
nagyúr
magyarul nézte valaki az uj Márió filmet? jo? angolul nem igazan adják… :/
-
ldave
félisten
Aréna moziban annyit láttam tegnap, hogy volt ilyen Mario Galaxy díszlet kitéve a fal mellé, ahol lehetett fotózkodni.
-
woros
őstag
-
lazac_
aktív tag
Campona Cinema City: premier napon nulla SM cucc a kasszáknál, nemhogy Galaxy, semmilyen. McD happy mealhez tök érdektelen táskadíszek(?). Nintendo, mi van veled?
-
Rage47
nagyúr
-
lazac_
aktív tag
Nagyon itt a film a nyakunkon, ha a teszkó már mörcsöli.
-
koncsik
MODERÁTOR
LEGO-t és dobozos Nintendo játékot NEM BONTUNK KI!!!!!
Nem tudom mit képzelnek a mai gyerekek!
-
Dr.F.E.R.I.
addikt
-
ldave
félisten
Azért legyünk annyira optimisták a jövőre, hogy 7 éves is lesz majd valamikor
Megveszed most, kicsit eláll a szekrény aljában és odaadod neki ha picivel nagyobb lesz. Az a baj a Legóval - amennyire én tudom - hogy ideig-óráig meg tudod venni, aztán csak a hűlt helye marad a legtöbb készletnek.Inkább a tablet a gond. Tesóm nem szereti az olyan játékokat, amihez az kell, mert így is nehéz a kontroll.
-
Dr.F.E.R.I.
addikt
Azért legyünk annyira optimisták a jövőre, hogy 7 éves is lesz majd valamikor
Megveszed most, kicsit eláll a szekrény aljában és odaadod neki ha picivel nagyobb lesz. Az a baj a Legóval - amennyire én tudom - hogy ideig-óráig meg tudod venni, aztán csak a hűlt helye marad a legtöbb készletnek. -
ldave
félisten
-
koncsik
MODERÁTOR
Ezzel a LEGO® Super Mario™ 72043 Mario Kart™ – Interaktív LEGO® Mario™ és Standard Kart készlettel van tapasztalat? Unokaöcsém nemsokára 5 éves lesz, neki gondoltam, de az ajánlás 7+ évet ír, meg nem tudom ez önmagában megáll-e vagy kell hozzá még egyéb készlet?
Nem kellene itt ilyeneket mutogatni...
Épp próbálok lejönni a cuccról (LEGO), erre tessék...
Nagyon menő, én örülnék neki. Nem írják, hogy kellene hozzá plussz cucc. -
ldave
félisten
Ezzel a LEGO® Super Mario™ 72043 Mario Kart™ – Interaktív LEGO® Mario™ és Standard Kart készlettel van tapasztalat? Unokaöcsém nemsokára 5 éves lesz, neki gondoltam, de az ajánlás 7+ évet ír, meg nem tudom ez önmagában megáll-e vagy kell hozzá még egyéb készlet?
-
koncsik
MODERÁTOR
-
l.skywalker
titán
Ubisoft youtube csatornáján most volt pár Heroes videó a 30 éves évforduló kapcsán:
Heroes of Might and Magic: Legacy of Heroes - 30 Years of Passion Documentary
Igen, rendesen megünneplik, ahogy kell! Most nagyot nőttek sokak szemében. Most vannak nullán

-
ldave
félisten
Ubisoft youtube csatornáján most volt pár Heroes videó a 30 éves évforduló kapcsán:
Heroes of Might and Magic: Legacy of Heroes - 30 Years of Passion Documentary
-
Dr.F.E.R.I.
addikt
A karakterek szerintem jók benne, illetve a szörny karakterek. A humanoidok túl magasak, főleg a szörnyekhez és a várfalhoz képest. De a játékmenet - főleg a kettő és a három után - nagyon nehézkes. De a sztorit letoltam

Nekem az első benyomásom anno az volt az első részről, mintha valami régi amigás játék lenne. Pedig ahhoz képest '95-ben már voltak durva cuccok PC-n. A második résznek kellett volna az elsőnek lennie, az már belesimult minden téren a korabeli DOS/WIN játékok közé.
-
l.skywalker
titán
-
ldave
félisten
Én az elsőnek is letoltam a kampányát. Tényleg nagyon fapados
Viszont van benne lila sárkány. Azért az nagyon pöpec
-
l.skywalker
titán
Kár, hogy ezeket nem adták ki Switchre
van egy játék amit a HOMM ihletett. Az van Switchre:
Heroe‘s Hour [link] -
l.skywalker
titán
Az első részt pár hónapja kezdtem el játszani, de nagyon fapados egy cucc, inkább elkezdtem helyette az etrian odyssey nexust
A második rész már az első feltuningolt verziója, kamaszkoromban az szippantott be nagyon. A harmadik elsőre nem tetszett, de aztán rákattantam arra is, a legtöbbeknek az a favorit rész. Négyet-ötöt csak látásból ismerem, a hatodik részt készítették magyarok, egyik osztálytársam is a csapatban volt. Az meg van díszdobozban, nagyon jó játék. A hetest steam-en behúztam, de még nem játszottam vele. Amúgy nekem is pont a gog-nak ez az akciós szettje van meg, majd egyszer nekiállok újra darálni őket, de az első rész kicsit elvette a kedvem
Én az elsőnek is letoltam a kampányát. Tényleg nagyon fapados
-
Dr.F.E.R.I.
addikt
Az első részt pár hónapja kezdtem el játszani, de nagyon fapados egy cucc, inkább elkezdtem helyette az etrian odyssey nexust
A második rész már az első feltuningolt verziója, kamaszkoromban az szippantott be nagyon. A harmadik elsőre nem tetszett, de aztán rákattantam arra is, a legtöbbeknek az a favorit rész. Négyet-ötöt csak látásból ismerem, a hatodik részt készítették magyarok, egyik osztálytársam is a csapatban volt. Az meg van díszdobozban, nagyon jó játék. A hetest steam-en behúztam, de még nem játszottam vele. Amúgy nekem is pont a gog-nak ez az akciós szettje van meg, majd egyszer nekiállok újra darálni őket, de az első rész kicsit elvette a kedvem
-
koncsik
MODERÁTOR
Kár, hogy ezeket nem adták ki Switchre
Egyetértek.
-
Rigormortiis
veterán
-
l.skywalker
titán
-
koncsik
MODERÁTOR
A 4 volt az a nagyon színes, igaz? Azt nagyon csíptem. Azt is
Most szólsz??? (Általában az tetszik, ami neked is
) -
ldave
félisten
Színes mindegyik
A négyben talán túl sok változás, újdonság volt a harmadik részhez képest, amit a begyepesedettkevésbé nyitott HoMM3 játékosok nem tudtak megbecsülni
-
Rigormortiis
veterán
-
l.skywalker
titán
-
ldave
félisten
-
koncsik
MODERÁTOR
Heroes 3, télen-nyáron!
Az első rész a harmadik viszonyításában nem túl izmos. A második rész leginkább az ami jól beindította nekem a franchise-t és a harmadik tette fel a pontot az i-re. A sztori küldetések jók és szépen nehezednek és készült hozzá pár nagyon jó fan-made kiegészítő is. Illetve ott van a Chronicles sorozat is, ami ~8 új sztori szintén a 3 formájában, de önállóan futtathatóak. Azok is nagyon kellemesnek hatnak ha valakinek hiányzik egy kis Heroes. A 4. résznek nem sikerült megugrania a 3. sikerét, így én onnan már nem toltam sokat csak a hármat, de az 5 és az utána következő részek már nem olyan rosszak - de ezt már csak mondták nekem.
-
l.skywalker
titán
Heroes 3, télen-nyáron!
Az első rész a harmadik viszonyításában nem túl izmos. A második rész leginkább az ami jól beindította nekem a franchise-t és a harmadik tette fel a pontot az i-re. A sztori küldetések jók és szépen nehezednek és készült hozzá pár nagyon jó fan-made kiegészítő is. Illetve ott van a Chronicles sorozat is, ami ~8 új sztori szintén a 3 formájában, de önállóan futtathatóak. Azok is nagyon kellemesnek hatnak ha valakinek hiányzik egy kis Heroes. A 4. résznek nem sikerült megugrania a 3. sikerét, így én onnan már nem toltam sokat csak a hármat, de az 5 és az utána következő részek már nem olyan rosszak - de ezt már csak mondták nekem. -
koncsik
MODERÁTOR
Mit érdemes ebből megvenni? Előre is köszi.

-
ldave
félisten
Ezt az új mobilos Fire Emblem Shadows játékot próbálta valaki?
-
morfondőr
addikt
-
Dr.F.E.R.I.
addikt
-
koncsik
MODERÁTOR
A Nintendo totyikgizdai munkásságom színvonalát elismerendő, elküldte a Swit(c)hree prototípusát, azt írták, hogy kb. ennyit értek a Nintendo-hoz…
-
morfondőr
addikt
Szép kis álca!
-
Dr.F.E.R.I.
addikt
-
koncsik
MODERÁTOR
Próbáltalak kitalálni, de olyan éles a kép, mint egy ufófelvétel, úgyhogy feladtam sorry
Majd a legközelebbi topiktalin megnézzük
-
Dr.F.E.R.I.
addikt
-
koncsik
MODERÁTOR
-
l.skywalker
titán
-
koncsik
MODERÁTOR
-
ldave
félisten
Nincs lehetetlen, csak tehetetlen

Szerk.: egyszer én is ott voltam élőben egy ilyen Dévényi-féle kockuláson, még Agárdon a Touring Hotelben. Utána sajnos nagyon lepukkant az az egész Velencei-tó környék, bár igaz jó néhány éve nem jártam ott. Nem tudom azóta mit (nem) fejlesztettek arrafelé.
Én a Geszti-féle Ász felvételén voltam egyszer (1995 körül) amikor a megyénkben volt és iskolásként mehettünk a közönségbe.
-
Dr.F.E.R.I.
addikt
Nincs lehetetlen, csak tehetetlen

Szerk.: egyszer én is ott voltam élőben egy ilyen Dévényi-féle kockuláson, még Agárdon a Touring Hotelben. Utána sajnos nagyon lepukkant az az egész Velencei-tó környék, bár igaz jó néhány éve nem jártam ott. Nem tudom azóta mit (nem) fejlesztettek arrafelé.
-
Rage47
nagyúr
-
koncsik
MODERÁTOR

THX@ρσгτσ -
koncsik
MODERÁTOR

Boldog Húsvétot! -
Crvsh3R
senior tag
Én csak azt tudom ajánlani, hogy nézd meg a bolti árakat és a HA-n a jegelteket és azokhoz igazítsd. Aktív HA-s hirdetések nem biztos, hogy mérvadóak, ha napok óta kint vannak és nem viszi el őket senki sem.
Köszi, sikerült (ha minden igaz holnap jönnek érte). Kb. fent volt 5 percig a hirdetés, de érdekes módon nem itt (pedig itt is feltettem, ráadásul fizetősbe tette ki), hanem a Facebookon vitték el.
-
l.skywalker
titán
Szerintetek így a Switch 2 hype közepette el lehet adni egy újszerű állapotú, megvigyázott OLED modellt (nem hurcibált, csak dokkolva használt, használat után mindig tartóban tartott, heti pár órát ment csak, Spigen edzett üveggel ellátva és egy tartalék is van hozzá)? Ha igen, akkor vajon mennyiért lehet úgy, hogy azért el is menjen, de meg is érje eladni? Eléggé vegyesen látom fent árban HA-n és mintha többet is látnék hirdetve Switch 2 bejelentés óta (FB-n és HA-n is).
Meg akartam tartani Switch 2 megvásárlásáig, hogy át tudjak költözni róla, de a garancia miatt úgy néz ki, hogy itthon kell mégis megvásárolnom, így viszont drágább és Pro Controller 2-vel a MK bundle egy kész vagyon. Muszáj pénzé tennem, hogy a 2-t meg tudjam vásárolni.
Ha esetleg nem fér a topic témájába, akkor töröljétek a kérdésemet, illetve PM-ben is jöhet a válasz. Ebben az esetben elnézést kérek!
Én csak azt tudom ajánlani, hogy nézd meg a bolti árakat és a HA-n a jegelteket és azokhoz igazítsd. Aktív HA-s hirdetések nem biztos, hogy mérvadóak, ha napok óta kint vannak és nem viszi el őket senki sem.
-
Crvsh3R
senior tag
Szerintetek így a Switch 2 hype közepette el lehet adni egy újszerű állapotú, megvigyázott OLED modellt (nem hurcibált, csak dokkolva használt, használat után mindig tartóban tartott, heti pár órát ment csak, Spigen edzett üveggel ellátva és egy tartalék is van hozzá)? Ha igen, akkor vajon mennyiért lehet úgy, hogy azért el is menjen, de meg is érje eladni? Eléggé vegyesen látom fent árban HA-n és mintha többet is látnék hirdetve Switch 2 bejelentés óta (FB-n és HA-n is).
Meg akartam tartani Switch 2 megvásárlásáig, hogy át tudjak költözni róla, de a garancia miatt úgy néz ki, hogy itthon kell mégis megvásárolnom, így viszont drágább és Pro Controller 2-vel a MK bundle egy kész vagyon. Muszáj pénzé tennem, hogy a 2-t meg tudjam vásárolni.
Ha esetleg nem fér a topic témájába, akkor töröljétek a kérdésemet, illetve PM-ben is jöhet a válasz. Ebben az esetben elnézést kérek!
-
koncsik
MODERÁTOR
-
l.skywalker
titán
Válasz erre [link]:
Nem így működik a piacgazdaság. Sokkal inkább így:
Telex: Donald Trump vámjai miatt nem küld autókat az Egyesült Államokba a Jaguar Land Rover -
koncsik
MODERÁTOR
-
törölt tag
-
koncsik
MODERÁTOR
Tök érdekes, amiről vitatkoztok, de lécci-lécci itt se essetek egymásnak. Kösziiiiiiii
-
törölt tag
https://prohardver.hu/tema/nintendo_switch_2/hsz_2648-2648.html
Dehogy. A Game Gear 1 évvel később jött és 10x többet adott el a Nintendo a Game Boy-ból, mivel előbbiben 3-4 óránként cserélhetted az elemeket.
"Egyébként a 150 millió eladott Switch nem 150 millió embert takar. "
Igen, hanem többet, írtam feljebb... csak nálunk 3 user acc van egyetlen gépen.
"Csak az én kezemen átment 4 gép"
Semmit nem jelent.
Atari Lynx dettó tévedés!
Nintendo Game Boy: 1989. április 21. (Japán), 1989. július 31. (Észak-Amerika)
Atari Lynx: 1989. szeptember 1. (Észak-Amerika), 1990 (Európa)Nézz már utána ha állítasz valamit, rém fárasztó állandóan kijavítani a tévedéseidet.
Az a nagyon fárasztó hogy kikiáltasz valamit valaminek, ami nem az. iNNEN INDULTUNK :
nehogy azt mond már, hogy az atari lynx nem volt fejlettebb, és a game boy-t kellett másolnia . . . . A game Boy semmit nem rúgott fel, csak olcsóbb volt, mint a konkurencia, cserébe butább is. 3-4x fejlettebbek voltak a konkurenciák gépei. Viszont ezekhez képest a game boy olcsóbb volt, ezért azt vették. De semmit nem forradalmasított. Azt már meg sem említem, hogy a legtöbb játék ami megjelent rá 92-ig fél-egyórás gameplayek voltak.
Super Mario Land még annyi sem . . .
A konkurencia nagyobb tudású komolyabb gépeket rakott össze. Olvasd el, és akkor nem kell vitába szállnod az információhiány miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- P16s Gen1 16" FHD+ IPS i7-1260P T550 32GB 512GB NVMe magyarított bill ujjl olvIR kam gar
- Medion Erazer 3hónapos Garis Brutál Óriás Gamer Laptop 17" 144Hz 7 240H 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070
- XPS 9440 14.5" FHD+ IPS Ultra 7 155H RTX 4050 16GB 1TB NVMe ujjolv IR kam gar
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/512GB
- Asus TUF A15 FA507 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7435HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe gar
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Lenovo ThinkPad P14s AMD Ryzen 5 PRO 5650U 16GB RAM 512SSD Garancia AMD Graphics 4GB
- darkFlash GR12 Darkstorm Blue/Green
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max

nehogy azt mond már, hogy az atari lynx nem volt fejlettebb, és a game boy-t kellett másolnia . . . . A game Boy semmit nem rúgott fel, csak olcsóbb volt, mint a konkurencia, cserébe butább is. 3-4x fejlettebbek voltak a konkurenciák gépei. Viszont ezekhez képest a game boy olcsóbb volt, ezért azt vették. De semmit nem forradalmasított. Azt már meg sem említem, hogy a legtöbb játék ami megjelent rá 92-ig fél-egyórás gameplayek voltak.