-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
svgyula
addikt
Tisztelt Uraim! Megérett az idő a topik átnevezésére! Lehetne a neve a NAGY DUAL SAOMI!
Mert az utóbbi időben mindenki csak és kizárólag megint ezen táncol! Ráadásul azok is akiknek nem az van! Itt mindenki részesedést kap tőlük? Akkor én is kérek! Aztán holnaptól istenítem én is!
Urak van élet a saomin túl is, sőt!
(#127934) fateless
Már ne is haragudj meg, de ezzel az igénytelenségedet nyilvánítottad ki. Amúgy senki nem beszélt samuról és a keret a 30eft volt. Itthon üzletből garanciás "új" készüléket(karácsonyi ajándék) és nem egy már szépen letisztított használtat amit csak az isten tudja miért adtak el és hol járt. Ja és kapugaranciával!
Új hozzászólás Aktív témák
- Padavan firmware
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple asztali gépek
- Poco F7
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Linux kezdőknek
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Wise (ex-TransferWise)
- Megingott a Netflix trónja Magyarországon
- További aktív témák...
- Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! Samsung U28E590DS 60Hz 4K TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest