- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megérkezett Európába a Moto G55 5G és Moto G35 5G
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laca0
addikt
Sziasztok!
Tudna valaki mutatni egy helyet, ahol lehetne firmware-t letölteni az Cubot S168-hoz?
Köszi! -
válasz
PLacc #120396 üzenetére
Én Tinyrol vettem, a többi webshopban nem tudom mi megy,de leszokoban van a mokolas.
Gyári rom van, fentebb leírtak alapján , AOSP az alap, de sok okos kiegészítés van, nem bloatware.
Üzemidőt lehet tolni kintebb, akkor paraméterezni. Nem annyira csicsas mint egy MIUI/EMUI,viszont pont ott nyúltak bele,ahol engem pl az AOSP bosszantott / pl az alap androidnal kétszer kelll lehuzni az értesítési sávot a kapcsolókert, itt még van egy sáv nekik. Apróságok, de hasznosak.Frissítéséről még nem tudok, 4pda.ru már felkapta.
@Atomcsirke: 110-ert akkor sok is... HD még oké, 4mag már harmatos lesz. Ha nincs értesítési led akkor még nálam bukta
-
Atomcsirke
aktív tag
válasz
Graphics #120392 üzenetére
Úgy látom, a B20 témára nem csak mi feszültünk rá. A német tesztek alapján náluk is a vidéki hálózat B20-on lehet megoldva, mert rendre feltüntetik, ha nincs meg az adott kínai csodában. Múlt héten mentem a kanizsai vonalon, vonattal, három éve ugyanaz a szitu. Ha van net, max. EDGE a megállók (=települések) környékén, Párom telefonjában van B20, sokkal gyakrabban talált 4G-t. mintsem én normális 3-at.
ZOPO valóban csak quad core, de a felbontás is HD, Szerintem ha valaki nem játszik, röccenés nélkül kéne vinnie egy sallangmentes "mezei" 'droidot. Üzemidőben meg lehet, kicsit jobban is áll, hasonló akkuméretnél.
-
-
válasz
Atomcsirke #120391 üzenetére
Én hétvégén utazok videkre, de ez a B20 sztem túl van lihegve
Vagyis Kecskemét - BP - Kecskemét útvonalon,nézek majd LTE-t.
Zopo nálam necces. Konkrét fele a SoC.. Az meg elég lassu
Én ajánlom az InFocust. Szerintem fontold meg.
-
Atomcsirke
aktív tag
Budget-kategóriában az InFocus.nál már majdnem meginogtam, de aztán a B20 hiánya miatt parkolópályára került. Hasonló árban ZOPO Hero 1-el van valakinek tapasztalata? Gearbesten láttam EU-raktárban, 110 USD körül.
-
Zeki
nagyúr
Ez nekem már magas..... van itthon 3 beteg gyerek, éjfélre estem haza a melóból, reggel már hajnalban kelnek... és keltenek... ami nem megy a telómon, az nem megy. Ami normálisan sem, az sem. Se kedvem se energiám ehhez pc-vel összekötni, utánaolvasni, és kipróbálni.
Jó progik az fv-5 progik, de ennyit most nem érnek. -
b0bcat
addikt
Megjött a Cubot Note S. 4 nap alatt ideért a németektől.
Hamarosan írok róla pár sort.
-
KTU
addikt
Sajna van ilyen, hiába van root, az lgCamera sem ír néhány romon / telefonon, a külső SD-re.
FolderMount [ROOT]-al átlinkeled és kész.
Az ingyenes 3db mappapárt kezel.__________________________________________________________
Ha már kamera nap van.
(#120360) dlaj:
Igen jobb képet lőnek a 3rd party alkalmazások.
Egy ideig a Better Camera volt a legjobb, de mióta végig akcióban lehet megvenni, lassan 1 éve, valami borzasztó sz@r.
-
Beni2360
félisten
Bemutatkozott a Nubia Z11 mini - ha már volt akkor bocsi.
-
-
-
Zeki
nagyúr
válasz
pècsimunkás #120373 üzenetére
Más foto/video app tud menteni az SD-re, de ez mindig azt írja, hogy szerinte nem írható, és így a teló memóriába ír.
Pedig simán telepítek/áthelyezek minden SD-re.
Nem tudom telefon a ludas vagy az SD. -
-
Crytek
nagyúr
válasz
zolipapa66 #120375 üzenetére
A semmire nem elég 3ezres akksin meg is látszik
-
zolipapa66
tag
ulefone future ezt a készüléküket a samsung sponzorálta
-
medica
senior tag
ez elég kicsi [link]
-
Zeki
nagyúr
-
beg
veterán
-
Figyelni kell az InFocus-ra, szerintem lesz még jó ár-értékű cuccuk, de ők ahogy néztem inkább Indiára focuszálnak
fudi2002: 3900 van rajta, én meg ahogy használom lehet nicns az már 3500 se
Meg azért a P70 alatt nagyon durva hardver van a kategóriájához képest
Következő telefonom vagy Redmi 3 vagy Redmi 3 Note lenne ,ha az InFocus nem lenne ennyire botrányosan olcsó
-
Soká
senior tag
Valószínűleg nem lehet egyértelműen eldönteni a kérdést. Elvileg az egyéb kameraappok sem hozhatnak csodát, hiszen a hardver ugyanaz. Ugyanakkor egy gyárilag vacakul belőtt szoftver elképzelhető. Ebben az esetben hozhat javulást egy másik app. Ma-tegnap valamelyik üdvöskénél láttam például, hogy a tesztfotókon minden a sárgába, pirosba húzott. ha nem a lencse volt mikuláscsomagból, akkor vlsz. a szoftverrel van valami gond. Én csak annyit tapasztaltam a magam gyengusz telefonjánál, hogy a gyári szoftver sokkal kisebb fájlméreteket produkál, mint a Z Camera app. Ez lehet előny is (kevésbé tömörített fotó) meg hátrány is (felesleges helyfoglalás). Érdemi különbséget nem tapasztaltam, de lehet olyan szoftvert írni, ami például speciális fényviszonyok között jobb eredményt produkál.
Ezt mindenkinek magának kell kikísérleteznie. -
Nekem a P70-ből nem sikerült jobbat, és a legnagyobb baj pl, hogy nappal is néha nagyon fos fotókat lövök vele.
Itt meg kimentem, és ahogy volt lőttem pár fotót, és már jobb lett mint küszködve a P70-nel
Üzemidő: a P70 a 4000-es aksival tud 6 órát, az InFocus meg 2450-essel 4,5-et, szóval jobban teljesít, pedig FullHD az utóbbi
-
dlaj
őstag
ezt ki tudom hozni fv-5 appal is a fényképezőnek csúfolt p70 képalkotóból
Kérlek támaszd alá, hogy külső kamera alkalmazásokkal jobb képek készíthetők!
Én kb. 15 telefonon kipróbáltam legalább 4-4 kamera app-al kb. semmiféle változást nem tapasztaltam az elkészült képek minőségét illetően.
Valószínüleg ebben megerősítenek a többi kísérletező fórumtársak. (valószínűleg)
-
beg
veterán
válasz
Graphics #120358 üzenetére
Kamera nem hozott nekem akkora wtf faktort, ezt ki tudom hozni fv-5 appal is a fényképezőnek csúfolt p70 képalkotóból
Üzemidőt te is hasonlíthatsz, meg hát a béhúsz. Viszont 110 usd-ért ajándék. Kérdés a tartósság, huzamos használat és a közösségi támogatás.
Blogout bejegyzést várjuk -
-
Beni2360
félisten
válasz
doongoo #120347 üzenetére
pl. TV-n visszanézve és belenagyítva még élvezhető-e vagy sem
Én emlékszem amikor 6x9 fényképeket mutogattunk a családban, aztán már a színes 9x13 és a 10x15 már nagynak számító családi albumokban levő fényképek.
Szvsz egy telefonnal készült fotót nem a TV méretéhez kellene igazítani, hogy ott milyen és mekkorára lehet nagyítani. -
-
beg
veterán
Méghogy tepsidömping és nincs kicsi kijelzős droid mobil
- MT6572 1.0GHz Dual core CPU
- 2.45 Inch Screen, 432*240 Pixel
- 512MB RAM+4GB ROM
- Android 4.4 System -
válasz
Rodzser Mór #120352 üzenetére
Akadozas nincs , ket napja errol netezek, masik kartyam benne.
Gombok ha olyan van eltunnek, a terulet igszodva hozza megnő.
Nem mindenhol, de van ahol igen.
Teszt jellegu iras lesz rola szemelyeskent mindenkepp, hisz arra nem kell varni , hogy megjelenjen. Gyujtom az infokat.
Amint tudok megirom.
Aksi szerintem jo, a kijelzoidot 4órára lovom be az eddigiek alapjan. / most 2,5ora van benne, es 45%-on vagyok/
-
Rodzser Mór
senior tag
válasz
fudi2002 #120348 üzenetére
Érdekes ez a ZUK kézi készülék, mert a linkelt honlap szerint "Qwalcomm" proci van benne. Ez valami hamisítvány lehet, mint az Adidasnál az Adibas?
Duliee
Frankónak tűnik ez az InFocus. Szívesen olvasnék még róla
Nincs sehol semmi akadás használat közben?
A funkciógombok minden alkalmazásban előhívhatók? (Nyilván nem úgy kell lérteni a minden-t, mert bizonyára nem fogod az összes alkalmazást felrakni a telefonra.) Nem kavar be semminek? Ha feltűnik ez a gomb sáv, akkor összehúzza a képernyőt arányosan, vagy letakarja azt a részt? -
fudi2002
nagyúr
válasz
tibcsi0407 #120349 üzenetére
Igen, de a felbontása és az 5,7-es méret miatt az akkuidőtől is tartok. Elég az fhd ekkora méreten, ráadásul ez kisebb, valószínű jobbat produkál. Ha nagyjából 5 óra SOT összejön, akkor az lesz az új kompromisszumom, főleg ezek némileg gyorsabban töltődnek mint a mostani G4S-em (4,5 óra töltés
)
Szerk: ha másra nem is jó(pedig de), de az irányvonalat megrajzolják most ezek a kínai nagyok. Bízom benne, hogy elindul ezen az úton a Meizu és Xiaomi is...
-
fudi2002
nagyúr
Zuk Z2 Pro, egy újabb izmos B20-as fecske..
Csak a Xiaomi b@szik az európai igényekre... Bár sztem észbe fognak kapni, utóbb.
(#120349) tibcsi0407 Végre alakul a mezőny, őszintén szólva örülök a mainak, ugyanis a tegnap LE max2 nekem kissé méretes. Ez viszont tökéletes, valószínű lesz mögötte fejlesztői közösség is.
-
doongoo
addikt
Én személy szerint laikusként köszönöm, hogy a kérdéseiddel rávilágítottál pár olyan dologra, hogy hozzáértők mi alapján alkotnak véleményt egy-egy mobil képalkotási képességeiről. Én mezei felhasználó csak annyit látok, hogy pl. TV-n visszanézve és belenagyítva még élvezhető-e vagy sem és ezért tööbnyire mások véleményére hagyatkozom ebből a szempontból
-
Tudom , hogy volt egy kérésed, de mivel nem érek rá egesz nap, plusz még csak újság se volt a közelembe, így amit tudtam megtettem ...
Ma ennyit tudtam, elég rohangálos időszak van, így ennyit tudtam prezentálni.
Tesztet nem akarok írni, arra ott a mobilarena, nekem személyes bejegyzésem lesz max
Nem teszt jelleggel fotóztam, hanem amit megláttam fotóztam. Lehet a másik a mérőszám ,de nekem szimpatikus nem mű-fotózást tartani. A való életben sem úgy fotózok, hogy minden körülmény megfelelő legyen, vagy netán szemből
Ahogy sikerül
iMarevick: Könnyen megszokható, én se szerettem, de semmi bajom vele.
@danee91: Igen, ez a dual-sim lényege
Mindkét foglalat képes a 4G-re ,de mivel csak 1db antenna van a készülékben, ami 4G -képes, így egy időben csak az egyik képes ezt használni, de adott a lehetőség a szoftveres váltásra
-
válasz
Graphics #120335 üzenetére
Tényleg jók a képek! A macskán beröhögtem.
Maga a készülék nagyon baba, fel is írtam magamnak, mint lehetséges "cserekészüléket", ha a mostani Elephone P4000-rel történne valami. (Sajnos már 2x landolt a járólapon és ugye nem lehet hozzá szilikon tokot kapni...) Mondjuk ezzel a "szoftveres" gombbal nem tudom, hogy meg tudnék-e barátkozni...
-
danee91
senior tag
Sziasztok!
Tervben van egy 2 SIM-et kezelő telefon (Xiaomi Redmi Note 3 Pro - Snapdragon 650).
A kérdésem az, hogy ha egyik SIM-ben egy feltöltőkártyás SIM lesz, a másikban egy csak adatcsomagot tartalmazó előfizetéses SIM (igazából tabletekhez való), akkor az mehet egyszerre 1 időben?
Tehát amíg, netezek az adatcsomagosról, addig tud hívásokat is fogadni? Nyílván ha hívnak, felveszem, és a másikon elmegy a net, az nem probléma.
Azt sajnos nem tudom, hogy a telefonban mindkettő SIM foglalat 3G/4G-e, de ha nem, akkor nyílván a beszélgetős megy a 2G-sbe.
Köszi a választ
-
Soká
senior tag
válasz
Graphics #120335 üzenetére
Köszi a többiek nevében is a fotókat!
Valóban vállalható jó képek ezek a mobiltól. Nem rossz a széleken sem, elég jó a színhelyesség és akik a szoftveres részért felelősek, ők sem mentek bele nagy hibákba (túlhúzott színek, túlhúzott élesség, stb.)
Viszont elég nagy fájlméreteket produkálnak... A hétköznapokban szerintem érdemes nem a legnagyobb felbontásban használni a telót. (szvsz 8mp felett ebben a szegmensben nincs érdemi információtöbblet, inkább csak marketing a nagyobb felbontás.Persze, tegyük hozzá, kicsit hazabeszéltél a képekkel
Jó lett volna ha fotózól valamit fényszegény környezetben is, ahol minden kamera rosszabbul teljesít. Nekem ugye volt egy olyan kérésem, hogy fotózz le szemből egy újságot... Mindegy, hagyjuk, nagyjából látom amit szeretnék. Az a piros-fehér kerítés megteszi.
Tényleg ne vedd kritikának, csak tanácsolom, hogy ha teszt jelleggel készítesz hasonló fotókat, akkor ha sík felületeket fotózol (pl a kerítés, homlokzat, újság), akkor tedd meg, hogy pontosan szemből is fotózol egyet. Most mindent kicsit oldalról fotóztál. Ha szemből teszed ugyanezt, akkor látszik pár fontos dolog:
- a sarkokban, széleken milyen a rajzolat és egyformák-e a sarkok?
- mennyi a geometriai torzítása a lencsének. (hordótorzítás)
- milyen a képszéli sötétedésEzen kívül érdemes csinálni olyan közeli felvételt is, ami megmutatja, hogy kb. milyen a makrófotózási tudománya a telefonnak. mondjuk egy karóráról, virágról. Az ilyen közeli felvételeknél látszik jól a fókusztávolságon kívül eső részek életlenségének milyensége, amit a fotósok úgy hívnak, hogy bokeh.
De ezt most nem azért mondtam, hogy újra nekifuss a fotózásnak!!
-
-
Soká
senior tag
válasz
hevizms #120328 üzenetére
Kimaradt az a nem elhanyagolható tény sem, hogy az Oukitelben 16Gb ROM van az InFocusben 32. Ha valaki 2SIM-mel használná az Oukitelt, nem mindegy.
Ahhoz nem értek, hogy az MTK6735 64bit Quad core, 1.0GHz kontra MTK6753 64bit Octa Core 1.3GHz hogyan viszonyul egymáshoz.
De az 5,2" és 5,5" sem mindegy, bár igazából csak 3-5mm-rel szélesebb-hosszabb az Oukitel. -
-
InFocus M560
Na ma fotóztam.
Semmi állítgatás, csak az alap, ahogy kivettem a dobozból. Fényviszonyok megfelelőek, fotókat lőttem.
A kategóriájában szerintem több mint kiváló, nem jellemző a mosás, és a túlzott szoftveres javítás.
Szélek felé, és a nem fókuszált témák persze mosódnak, de a képek szerintem magukért beszélnek.
Sokkal jobb minőségű képeket csinál, mint a Lenovo P70-esem!Ha valaki mondd egy programot, akkor megnézem a kamera gyártóját is. / Amúgy elvielg Sony, csak nem tudom melyik IMX
M560 szétszerelve: [link]
-
Ekevas
csendes tag
Hello.
Redmi note 3 pro-t szeretnék EU raktárból. gearbest-en out of stock. Tudnátok olyan oldalt mondani ahol van? Vagy van esetleg valami kereső ami összegzi a boltok készletét?
Köszönöm !
-
trouble
senior tag
válasz
Graphics #120307 üzenetére
Pontosan mennyi idő alatt érkezett meg neked a telefon?
Gondolkodom a rendelésen, de a jövő hét utáni héten nem vagyok !
Nagyon aktív használat mellett kibír egy napot az akksi (két óra folyamatos telefonálás reggel, napközben 1-2 óra zenehallgatás, böngészes, két mail fiók szinkronizálása stb. ) -
hevizms
addikt
válasz
Graphics #120324 üzenetére
Az Oukitel-t figyelni fogom, de másodvonalas számomra / persze az InFocus is olyan, hogy kb senkinek semmit se mond /
Nahát ezzel pont így vagyok pld én.
Ha nekem most olcsó készülék kellene 40000 alatt,én biztos hogy előnyben részesiteném azt a telefont amiben a másikkal ellentétben van B20 és fingerprint.
Sőt ha csak a szimpla adatokat nézzük,akkuban is az Oukitel felé billen a mérleg.
A felbontás ami az Infocus javára dönt.De akkufogyasztásban már pont hogy kissé hátrány és tudjuk hogy a pixelszám nem minden látványban.
A proci 8 magos az Infocusban,a másikban csak 4.
Antutuban biztos jobb az InfocusHát ez csak jó mondjuk ha van választék az olcsó szegmensben is.
Mindenki eldönti mit részesít előnyben és mi fontosabb nekiDe ez is csak szigórúan magánvélemény természetesen.
-
-
válasz
hevizms #120323 üzenetére
Nekem ez sajnos nem... Minimális márkafüggőségem van, és nálam az InFocusnál a Foxconn gyártósora nyomott sokat a mérlegbe
persze lehet ez puszta belemagyarázás.
Viszont szoftveresen az Infocusnál sok okosságot találtam már, nem csak egy stock droid, számtalan a stockhoz képest minimális igazítást tettek bele, amitől használhatóbb, mint egy AOSP.
Az Oukitel-t figyelni fogom, de másodvonalas számomra / persze az InFocus is olyan, hogy kb senkinek semmit se mond /
Oukitel csak HD, engem pl nem érint, de az M560 5,2" FullHD-val eszméletlen szép képet ad. Azonos árban vannak, én az InFocust. Idén megvan a kis kedvencem
-
ReFleXx
addikt
válasz
tibcsi0407 #120253 üzenetére
ez a kinai Steve Jobs?
-
Gaborka30
aktív tag
Sziasztok!
A feleségemnek keresek telefont. Megfelel az alap 1 giga RAM, 8 giga háttértár kombináció, viszont szeretne viszonylag vállalható képeket is készíteni. Ezért esett ki a Doggee x5.
Ha van javaslatotok, akkor szívesen fogadom. Jah.. és B20 nem kell -
b0bcat
addikt
Rengeteg múlik a tesztelőn és az ő személyes preferenciáin, elvárásain, megszokásain, stb...
Én például a múlt héten vásároltam egy új erszoft shotgun-t, miután kipróbáltam egyet egy játékon. (Meg mindenféle TeCső rivjúkat is megnéztem róla előtte.) Megjött a shoti, elmentem vele játszani, és hamar kiderült, hogy bár minden paramétere impozáns, olyan apróbb hibái vannak, amelyek együtt már olyan mértékben rontják a használati értékét, hogy inkább azonnal megváltam tőle. Ezzel szemben a csapattársaim, akik ugyanilyet rendeltek, maximálisan elégedettek. Pedig a termék ugyanaz.
-
Fényszegeny helyen mos, mint Ágnes asszony, a patak parton, nappal szerint jó.
Holnap délelőtt lesz időm fotózni. Most lemerült kb 4-4,5ora kijelzoidot pakoltam bele 87%-rol ami nagyon, de nagyon jó!
Értesítési led piros és zöld, variálni nem tudtam, tehát pirossal a lemerulest jelzi. Zölddel minden értesítést
Mára egyelőre ennyi,holnap folytkov
-
Soká
senior tag
válasz
Graphics #120312 üzenetére
01andris:
hát, látod, te az ellenkezőjét mondod, mint ami a tesztben írnak. Mit gondoljon ilyenkor a halandó?Én csak örülnék, ha a te véleményed lenne a mérvadóbb. Abban a tesztben persze az iPhone 6-hoz hasonlították, szóval lehet, hogy csak ahhoz képest gyenge a hangja... De majd Duliee is mond valamit.
trouble:
Valószínűleg nem az analóg jellel van gond, hanem a belső hangszóró a gyengécske. De mit is várhat az ember egy körömnyi hangszórótól? Nekem már az csoda, hogy egyáltalán szól valahogy. Szóval, fülessel biztosan jobb az eredmény. de reméljük 01andrisnak van igaza. Én a gyerekeimnek nézegetek telfont és náluk azért számít, hogy egymás között zümmögtetik a kütyüjeiket. Én meg fogom a fejem, mert ennél még a Sokol rádió is jobban szólt 40 éve. Ha valamiben történt visszalépés ebben a fene nagy fejlődésben, akkor az éppen a zenehallgatás minőségének romlása. (Úgy általában értem a telefonok világára)Duliee:
Mióta az UleFon Parist úgy lehúzta itt egy tesztelő, azóta még inkább látom, hogy apróságokon múlnak egy teszt konklúziói. Annak a telefonnak is jók voltak a paraméterei, a tulajok dicsérgették, aztán mégis ember legyen a talpán, aki olyat mer venni tesztolvasás után... Ezzel az erővel akár az InFocusról is kiderülhet, hogy nyomja valami vezeték a panelt, hogy ledob a hálózatról, valami nincs jól optimalizálva...stb.
"Kamera alkalmazas pl nagyon sok hasznos funkciot tud."
Hát, majd kíváncsi vagyok milyen képeket lősz, mert a német tesztben az volt az érzésem, hogy mindent sárgába húz. Ami szoftveresen javítható lenne véleményem szerint. ?Mert a rajzolata nem tragikus. Az, hogy fényszegény környezetben gyengus, az ennyi pénzért bocsánatos.
-
En nagy Lenovo es Xiaomi kedvelo vagyok, de ez az InFocus. Ma 3embernol 2 rogton meg is vette volna.
Hetvegeig nyuzom, en nekem nincs ra rossz szavam. Aksi lehet 3000 korul, de azon kivul perfekt
40 ezer alatt nem nagyon tudok jobbat
Teszteket en is neztem elotte, es minden teren kivalo. Kamera alkalmazas pl nagyon sok hasznos funkciot tud.
-
Soká
senior tag
Itt találtam egy tesztet a az InFocus M560-ról:
http://www.chinamobiles.org/reviews/review-infocus-m560-m808.1122/
Tulajdonképpen elég kiegyensúlyozottnak tűnik. Talán a hangszóró minősége alatta van az elvárhatónak...
És egy spanyol:
http://www.chw.net/foro/moviles-chinos/1164860-review-infocus-m560-5-2-octa-core-diseno-increible-unos-100-a.html -
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Temu
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- iPhone topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- The First Berserker: Khazan
- Házi hangfal építés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy A34 5G 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged